View Full Version : خواندن عکس از روی dbf
ashkan_gorg
شنبه 30 تیر 1386, 16:22 عصر
سلام به دوستان من می خوام یک dbf درست کنم با فیلد general که یک عکس توش ذخیره باشه واین عکس رو می خوام توی یک فرم که یک picture object دارم نمایش بدم. ممنون میشم کمک کنید.
rezaTavak
یک شنبه 31 تیر 1386, 07:39 صبح
مثالهای فاکس یک نمونه دارد.
ashkan_gorg
یک شنبه 31 تیر 1386, 11:17 صبح
ببخشید من هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم اگه یک مثال برام بزنید یا بگید که کجا میتونم پیداش کنم ممنون میشم.
rezaTavak
یک شنبه 31 تیر 1386, 17:00 عصر
sample/tastrade یک مثال کامل بانک اطلاعاتی است.
ashkan_gorg
دوشنبه 01 مرداد 1386, 14:13 عصر
من توی tastrade هم گشتم ولی عکسها از یک فیلد memo استفاده می کنند که آدرس دایرکتوری توش نوشته شده:متفکر:
rezamim
دوشنبه 01 مرداد 1386, 16:05 عصر
مثال کوچولو
farhad_shiri_ex
دوشنبه 01 مرداد 1386, 16:06 عصر
من توی tastrade هم گشتم ولی عکسها از یک فیلد memo استفاده می کنند که آدرس دایرکتوری توش نوشته شده:متفکر:
دوست عزیز!
اینطور که من متوجه شده ام شما می خواهید یک عکس را دریک بانک اطلاعاتی ریخته و از همانجا در یک شی Image نمایش دهید و فایل شما وجود خارجی بر روی هارد نداشته باشد درست است اگر این طور است .
اولا پیشنهاد میکنم بهتر است که تصویر خود را داخل یک فیلد MEMO(Binery)1 کپی نمایید و این فیلد را نیز به یک GRID وصل نمایید و با انتخاب یک ROW از GRID محتویات فیلد MEMO را در یک IMAGE هندل نمایید بسیار کار ساده و جالبی است من این کار را کرده ام برای یک پروژه بزرگ ثبت تصاویر امنیتی در داخل نرم افزار انجام داده ام .
البته از روش GENERAL Field ها هم می توانید اما این روش کاربردی تر میباشد.
از مزایا این روش این است که شما اگر خواستید اطلاعات فیلد MEMO را در یک بانک SQL هم CONVERT نمایید با این روش بسیار راحتر می توانید انجام دهید .
به هر حال این یک روش تجربه شده است شاید دوستان دیگر روشهایی به مراتب بهتر از این روش داشته باشند .
یا حق
ashkan_gorg
دوشنبه 01 مرداد 1386, 16:36 عصر
با تشکر از آقای farhad_shiri_ex (http://barnamenevis.org/forum/member.php?find=lastposter&t=73526) حالا به چه صورت می توانم عکس هارو توای image object خودم نمایش بدم.اگه یه مثال کوچولوی عملی که به صورت memo binaryذخیره شده باشه برام بزارید ممنون میشم.
farhad_shiri_ex
دوشنبه 01 مرداد 1386, 17:02 عصر
دوست عزیز!
این مثال کوچک روش کار را نشان می دهد لطفا دقت کن! که Imageهای شما با کیفیت خیلی بالا نباشد چون حجم بانک زیاد خواهد شد پس بهتر است که Image های با فرمت TIFFو یا Jpeg Low Quality استفاده نمایید.
اگر هم سوالی داشتی بیان کنید!
ashkan_gorg
دوشنبه 01 مرداد 1386, 19:37 عصر
من هرکاری میکنم عکسها با عکس اصلی خودش خیلی تفاوت داره
farhad_shiri_ex
سه شنبه 02 مرداد 1386, 15:16 عصر
من هرکاری میکنم عکسها با عکس اصلی خودش خیلی تفاوت داره
یعنی چی؟
اگر تمایل داری نمونه کارت را بفرست تا بهتر راهنمایی ات کنم!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.