ورود

View Full Version : غیر فعال کردن View --Source صفحه

marzban
یک شنبه 31 تیر 1386, 05:23 صبح
با سلام
تو بعضی از سایتها دیدم که View --Source یک صفحه غیر فعال است یعنی اجازه save کردن کد را هم حتی به کاربر نمی دهد
یعنی جهت امنیت کد html را هم نشان نمی دهد
چگونه این کار انجام می شود لطفا رااهنمایی کنید
با تشکر مرزبان

Ali_ix
یک شنبه 31 تیر 1386, 10:29 صبح
این که شما با رایت کلیک و view source زدن (و احتمالا با ie) سورس صفحه رو نبینید دلیل بر این نیست که سورس صفحه کاملا مخفی و دور از دسترسه.
به هر حال صفحه ای که میبینید از روی سورسی render شده که به سیستم شما منتقل شده.

روشها خلاقانه و قشنگ زیادی هست. و من شاید چون تا به حال استفاده نکردم اطلاع دقیقی از این روشها ندارم.
یکی از ابتدایی ترین کارهایی که انجام میشه اینه که صفحه اصلی در یک frame فول سایز باشه و با حذف border و .. frame اصلا دیده نشه. وقتی شما view source بنزید سورس اون صفحه (که فقط یک فریم داخلش هست نمایش داده میشه)
ولی واقعا دیدا سورس صفحه اصلی کار پیچیده ای نیست!

در واقع هیچ راهی نداره شما سورس html سایتتون رو مخفی یا به نحوی encrypt کنید! هر چیزی باشه قابل برگشته و یک طرفه نیست!

تنهای کاری که عده‌ای انجام میدن نا خوانا کردن کد css و js و بعضا htmlشون هست. که فاصله‌ها، tabها و new lineهای کد رو حذف میکنند. و البته مزیت اصلی این کار کم شدن حجم صفحه‌ هست تا مخدوش شدن کد!

موفق باشید

marzban
یک شنبه 31 تیر 1386, 10:47 صبح
دوست عزیز درست می فرمایید . من asp.net کار هستم و به نحوه انتقال اطلاعات از سرور به کلاینت واقفم.
منطور من این است که شخصی به هیچ روش امکان ذخیره صفحه بصورت کد رو نداشته باشه.
البته من قبلا چنین چیزی را دیدم و اینجا مطرح کردم
یعنی:
1- نتوان راست کلیک کرد
2- نتوان از file--save as استفاده کرد
3- نتوان از View--Source استفاده کرد
امید وارم که منظورم را خوب گفته باشم
در هر صورت این نکته را هم با ید بگم حتی اگه شما از فریم ها هم استفاده کنید باز هم می تونید کدهای صفحات داخل فریم را ببینید

Ali_ix
یک شنبه 31 تیر 1386, 11:04 صبح
دوست عزیز درست می فرمایید . من asp.net کار هستم و به نحوه انتقال اطلاعات از سرور به کلاینت واقفم.
یعنی:
1- نتوان راست کلیک کرد
در هر صورت این نکته را هم با ید بگم حتی اگه شما از فریم ها هم استفاده کنید باز هم می تونید کدهای صفحات داخل فریم را ببینید
خب شما هم همون چیزی رو میگید که من عرض کردم!
به هیچ روشی نمیشه کد رو از دسترس خارج کرد!
همه اون بستن رایت کلیک و .. با جاوااسکریپت انجام میشه که خیلی هاش پیش فرض روی مرورگری غیر از ie غیر فعال میشه.

Ali_ix
یک شنبه 31 تیر 1386, 11:10 صبح
خب شما هم همون چیزی رو میگید که من عرض کردم!
به هیچ روشی نمیشه کد رو از دسترس خارج کرد!
همه اون بستن رایت کلیک و .. با جاوااسکریپت انجام میشه که خیلی هاش پیش فرض روی مرورگری غیر از ie غیر فعال میشه.
اصولا من سر این موضوع همیشه به چند مورد میرسم!
اول اینکه کد html و کلا کدهای استاتیک ارزش چندانی ندارند که مخفی بشند. در واقع آشکار بودنش خللی در امنیت و کارایی کد سمت سرور ایجاد نمیکنه (نباید بکنه)
دوم اینکه کدنویس یا انقدر حرفه ای هست که همه کدشو خودش نوشته باشه! که در این صورت براش اهمیتی چندانی نداره کسی کدشون بخونه و ازش استفاده کنه یا چیزی یاد بگیره.
یا اینکه کدنویس مبتدی هست و کدهاش رو از جایی دیگه برداشته! که خوب بازهم دلیلی نداره مخفی کنه. (چون احتمالا بقیه هم میتونن از همونجای یکه برداشته بردارن!)

منظورم اینه من هیچ وقت به این نتیجه نرسیدم که مخفی/مخدوش کردن کدهای استاتیک میتونه مفید باشه یا از چیزی جلوگیری کنه!

marzban
یک شنبه 31 تیر 1386, 13:22 عصر
دوست عزیز صحیح می فرمایید
منظور من این نبود که کارایی کد های نوشته شده را بررسی کنم.منظور را در ابتدای سوالم نوشتم.گفتم در بعضی از سایتها این امکان را دیدم
می خواستم ببینم چطور این کار انجام میشه
با اینکه به جواب نرسیدم با این حال از کمک تون ممنون

حامد مصافی
یک شنبه 31 تیر 1386, 14:46 عصر
امکان چنین عملی وجود ندارد.
البته بعضی از وبلاگ ها با استفاده از کد های جاوا اسکریپت گزینه منوی مورد نظر را غیر فعال می کنند (که می توانید در سایت www.iranjavascript.com نمونه هایی پیدا کنید) اما این اعمال مطلق نبوده و فقط روی IE جواب می دهند

M-Gheibi
یک شنبه 31 تیر 1386, 18:10 عصر
اگر چنین هست ؛ پس کلاً مطرح کردن این سوال اشتباه هست .

اما این اعمال مطلق نبوده و فقط روی IE جواب می دهند
دقیقاً

easadii
چهارشنبه 10 شهریور 1395, 12:32 عصر
یعنی:
1- نتوان راست کلیک کرد
درود بر شما!
برای این کار میتوانید از جاوا اسکریپت استفاده کنید طوری که هنگام راست کلیلک بجای موارد پیش فرض قسمتی با طراحی متفاوت و گزینه های متفاوت به وجود بیاد
در این صورت گزینه های: inspect-view page source و... ظاهر نمیشه.
میتونید به سایت های مربوط به این کار سربزنید.
<hr>
مشاهده ویدئو | نظر دهید (http://eastudio.dlnow.site88.net)