PDA

View Full Version : پیرزن سوئیسی و بالاترین سرعت اینترنت

Ahmad.Golshani
یک شنبه 31 تیر 1386, 06:46 صبح
Sigbritt Lothberg ، این پیرزن با استفاده از امکانات ارتباطی فیبر نوری ، سرعت 40Gbps را دارد . او می تواند در کمتر از 2 ثانیه یک فیلم کامل را دانلود کند .

منبع خبر : http://news.yahoo.com/s/ap/20070719/ap_on_hi_te/sweden_high_speed_internet

rezamim
یک شنبه 31 تیر 1386, 07:23 صبح
Swedish woman gets superfast Internet

Microsoft.net
یک شنبه 31 تیر 1386, 21:45 عصر
خدایش وقتی با سرعت دانلود 2Kbps خودم مقایسه میکنم از زندگی نا امید میشم...

ClaimAlireza
دوشنبه 01 مرداد 1386, 08:35 صبح
عجب صبری خدا دارد...

اونوقت ما برای دریافت update یه antivirus باید 3 ساعت صبر کنیم.

Hossein Bazyan
دوشنبه 01 مرداد 1386, 09:51 صبح
Sigbritt Lothberg ، این پیرزن با استفاده از امکانات ارتباطی فیبر نوری ، سرعت 40Gbps را دارد . او می تواند در کمتر از 2 ثانیه یک فیلم کامل را دانلود کند .

منبع خبر : http://news.yahoo.com/s/ap/20070719/ap_on_hi_te/sweden_high_speed_internet

سلام
سوئدی نه سوئیسی

hisitech
دوشنبه 01 مرداد 1386, 09:58 صبح
با تشکر از دوست عزیزمون خواهش میکنم این مسایل رو اینجا مطرح نفرمایید چون امکان دیپرسیون و شاید خود کشی هست!
شما با این کار تون امید به زندگی رو نزد کامپیوتر باز ها به 10 سال کاهش دادید!!

illegalyasync
دوشنبه 01 مرداد 1386, 11:18 صبح
این پیرزن با استفاده از امکانات ارتباطی فیبر نوری ، سرعت 40Gbps را دارد . او می تواند در کمتر از 2 ثانیه یک فیلم کامل را دانلود کند .

من هر وقت این نوشته های غیر دقیق رو میخونم خندم میگیره .
هنوز کنترلر دیسکی که بتونه این پهنای باند رو مدیریت کنه ساخته نشده و هنوز مادربردی در بازار نیست که روی کامپیوتر شخصی سوار بشه و PCI Bus اش این پهنای باند رو مدیریت کنه بنابراین سرعتی که روی خط وجود داره وقتی از Wirespeed تجهیزات کامپیوتر شخصی بیشتره اون سرعت در عمل کاربردی نداره . داونلود کردن فیلم در دو ثانیه در نتیجه یه حرف چرت هست . از یاهو خبر نقل قول نکنین

اَرژنگ
دوشنبه 01 مرداد 1386, 17:48 عصر
من هر وقت این نوشته های غیر دقیق رو میخونم خندم میگیره .
هنوز کنترلر دیسکی که بتونه این پهنای باند رو مدیریت کنه ساخته نشده و هنوز مادربردی در بازار نیست که روی کامپیوتر شخصی سوار بشه و PCI Bus اش این پهنای باند رو مدیریت کنه بنابراین سرعتی که روی خط وجود داره وقتی از Wirespeed تجهیزات کامپیوتر شخصی بیشتره اون سرعت در عمل کاربردی نداره . داونلود کردن فیلم در دو ثانیه در نتیجه یه حرف چرت هست . از یاهو خبر نقل قول نکنین
غیره دقیق یا ناکامل؟
حالا بگیم جایه ۲ ثانیه مداوم، میتواند در ۲۰۰۰ ثانیه دانلود کنه بازهم از سرعتی که میشه دی‌وی‌دی را تماشا کرد تند تره، و در عمل نمیشه بینشان فرق گذاشت.
در عمل این کاربردش این است که اگر سیستم را ۱۰۰۰ بار کند تر کنند بازهم یکی میتواند دی‌وی‌دی را انگاری که کاملا دانلود شده تماشا کنه، پس همچین چرت نیست.
به جز یاهو این اخبار در کلی جایه دیگر بازگو شده بود، چرا اینجا هم بازگو نکنند؟
در ثانی در http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=73391 میکند که میشه یک دی‌وی‌دی را در کمتر از ۵ دقیقه ضبط کرد، بنابر این قابلیت ضبط کردن یک دی‌وی‌دی از هر جایه اینترنت در ۳۰۰ ثانیه جالب نیست؟
بعضیها این اخبارها را میخوانند و میخندن ، بعضیها آینده بینی میکنند که تکنولوژیهایه بعدی که قراره لازم بشه چیه و از الان بساختنشان شروع میکنند. جواب اینکه ما از کدام گروه هستیم به خودمان بستگی داره.

Inprise
سه شنبه 02 مرداد 1386, 02:07 صبح
بعضیها این اخبارها را میخوانند و میخندن ، بعضیها آینده بینی میکنند که تکنولوژیهایه بعدی که قراره لازم بشه چیه و از الان بساختنشان شروع میکنند. جواب اینکه ما از کدام گروه هستیم به خودمان بستگی داره.

آینده نگری که خوب هست . ولیکن سرعت ذخیره سازی روی DVD باز هم همانطور که گفتند تحت تاثیر عرض باند باس مادربرد و سرعت کنترلر هارد است که داده های روی آن هست . برای رسیدن به سرعتی که گفتی نه حالا که حتی در آینده باید از Fiber channel به عنوان اتصال هارد استفاده شود و باس مادربرد هم سه تا چهار برابر شود که نه حالا حتی در آینده هم قیمتش برای کاربرد خانگی که هیچ برای غیر خانگی هم فوق العاده بالاست .

همین حالا اینترنت 2 در خیلی از دانشگاههای اروپا و امریکا فعال است یعنی یک اتصال بالای ده گیگابیت IP وجود دارد اما این سرعتها به عنوان Backbone ارزش و اهمیت دارند که باعث اتصال صدها هزار نفر با سرعت بالا میشن . وقتی مسئله به کاربر انتهائی مربوط هست گلوگاه اصلی سرعت خط نیست بلکه سرعت تجهیزات سخت افزاری موجود است . پهنای باند و سرعت خیلی از هاردهای موجود در بازار حتی از یک لینک "giga" هم کمتر است چه برسه به چهل گیگ و ...

Hossein Bazyan
سه شنبه 02 مرداد 1386, 10:48 صبح
سلام
همه دوستان نظر شخصی و بعضا علمی دادند . من این خبر را از یک مقاله در هلند خواندم.
البته بماند اینکه من باورم شده یا خیر اما شعار من همیشه این بوده ما مطالب را با توانائیهای خودمان مقایسه میکنیم اگر در توانایی ما یا مقداری هم بالاتر بود (به قول معروف اگر در عقل ما گنجید ) آنرا قبول میکنیم در غیر اینصورت آنرا رد میکنیم . در ضمن مثل همه دوستان این نظر شخصی خودم میباشد هدف چیز دیگری نیست .

moohssenn
سه شنبه 02 مرداد 1386, 17:14 عصر
این خبرو Tv هم پخش کرد و گفت که پسر این خانم از کارکنان سیسکو هستش