View Full Version : کار با کامپوننت imageen
dup_azad
یک شنبه 31 تیر 1386, 11:31 صبح
سلام
از دوستان کسی با کامپوننت imageen کار کرده
من می خواستم dimension تصویر رو کم کنم اگر کسی در این زمینه کار کرده ممنون میشم راهنماییم کنه البته با استفاده از این کامپوننت
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 12:50 عصر
من مدتها قبل از این کامپوننت زیاد استفاده می کردم ولی الان حقیقتش چیزی ازش یادم نیست. ولی می تونی به سایتش مراجعه کنی اونجا کلی مثال آموزشی براش هست. ولی خوب در نهایت من نتیجه گرفتم که اگه سرعت می خوای دور این پکیج رو خط بکش نسبتا کنده! ولی در مجموع برای کار راه اندازی خوبه. فکر کنم باید به ImageEnView هم یه سری بزنی. ولی میگم برای یه کار روتینی مثل تغییر ابعاد تصویر آدم نمی ره که گاو بخره!
ali_abbasi22145
یک شنبه 31 تیر 1386, 13:44 عصر
من مدتها قبل از این کامپوننت زیاد استفاده می کردم ولی الان حقیقتش چیزی ازش یادم نیست. ولی می تونی به سایتش مراجعه کنی اونجا کلی مثال آموزشی براش هست. ولی خوب در نهایت من نتیجه گرفتم که اگه سرعت می خوای دور این پکیج رو خط بکش نسبتا کنده! ولی در مجموع برای کار راه اندازی خوبه. فکر کنم باید به ImageEnView هم یه سری بزنی. ولی میگم برای یه کار روتینی مثل تغییر ابعاد تصویر آدم نمی ره که گاو بخره!
سلام
من از چندین ورژن استفاده کردم واکنون آخرین ورژن را دارم و سرعتش عالی است و اصلا هم کند نیست!!!
دوست دیگرمان توضیح بیشتر بدهد که چه می خواهد و آیا در فتوشاپ معادل است بگویید احتمالا راه حلی به شما می دهم.
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 13:48 عصر
البته همین طور که گفتم من مدت ها پیش از این کامپوننت استفاده می کردم کیفیت نسخه الانش رو نمی دونم. احتمالا بهتر شده!
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 13:49 عصر
در ضمن من یک راه حل دیگه هم در یک پست مشابه ایشون اندکی قبل ارایه کردم بد نیسا اونجا رو هم یک نگاه بندازید.
dup_azad
یک شنبه 31 تیر 1386, 14:54 عصر
سلام
من از چندین ورژن استفاده کردم واکنون آخرین ورژن را دارم و سرعتش عالی است و اصلا هم کند نیست!!!
دوست دیگرمان توضیح بیشتر بدهد که چه می خواهد و آیا در فتوشاپ معادل است بگویید احتمالا راه حلی به شما می دهم.
من یک سری تصویر از اسکنر توسط برنامه میگیرم که رزولوشن تصاویر یا همون Dimensin تصاویر خیلی بالاست حدودا 2480*3300 که این باعث میشه حجم عکس خیلی زیاد بشه حالا من می خواستم این رزولوشن رو کم کنم که با این کار حجم عکس کاهش پیدا کنه
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 14:57 عصر
خوب همون کاری که تئ ائن پست گفتم رو انجام بده. یعنی اول عکست رو تو یک TImage با سایز دلخواه لود کن و خاصیت Stretch اون را از قبل True کن و AutoSize=False بعد با دستور image1.picture.bitmap.canvas.copyrect تصویر استریژ شده جاری رو به یک تصویر دیگه با همون سایز موردنظر کپی کن. همین!
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 14:59 عصر
سایت DelphiArea.com اگه اشتباه نکنم یک کامپوننت برای این کار داشت. آق کامبیز این هم تبلیغ واسه شما!
dup_azad
یک شنبه 31 تیر 1386, 15:04 عصر
میشه کمی بیشتر راهنمایی کنید
پارامتراشو چجوری باید تنظیم کنم
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 15:07 عصر
دوست عزیز شما یه موضوع رو داری تو دو تا تاپیک مشابه مطرح می کنی. قایم باشک بازی شده! من الان تو اون یکی جواب دادم!
Hadizadeh
یک شنبه 31 تیر 1386, 15:10 عصر
یک مسئله دیگه من هم مثل خیلی های دیگه فقط ماهیگیری یاد می دم! این راهه پیشرفته! اگه شما یک دلفی کار ساده هم باشی با اون دستوری که اون بالا نوشتم می تونی مابقیشو به سرعت ادامه بدی! والله من الان دلفی جلوم نیست که یادم باشه پارامترهاش چی بود؟ فقط همین قدر خطی مشی کلی رو می دونم که در بالا گفتم. مثلا تو راهنمای دلفی تایپ کن CopyRect
ali_abbasi22145
یک شنبه 31 تیر 1386, 16:16 عصر
سلام
دستور پایین بالا DPI 300 را به DPI 300 تبدیل می کند
if ImageEn1.IO.Params.Dpi>300 then
ImageEn1.ChangeResolution(300,rfTriangle);
دستوری دیگری هم دارد که اگر اسکن با ImageEN می گیری رزلوشن همان اول به دلخواه خودت باشد که در help ان پیدا کنید
dup_azad
سه شنبه 02 مرداد 1386, 08:33 صبح
[QUOTE=ali_abbasi22145;368808]سلام
دستور پایین بالا DPI 300 را به DPI 300 تبدیل می کند
if ImageEn1.IO.Params.Dpi>300 then
ImageEn1.ChangeResolution(300,rfTriangle);
[/QUOTE
سلام
ممنون از راهنمایتون
ولی با اجرای این دستور پیغام خطایی مبنی بر نشناختن rfTriangle میده آیا باید در قسمت Uses یونیت خاصی اضافه بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.