View Full Version : دو رکورد در یک ردیف از صفحه
rasool saadat
سه شنبه 02 مرداد 1386, 07:22 صبح
اگر بخواهیم مشخصات 8 نفر را در قالب 8 کارت روی یک صفحه چاپ کنیم در این صورت تنها مشخصا ت 4 نفر بصورت تکراری روی صفحه ظاهر می شود یعنی رکورد یک نفر دوبار چاپ می شود لطفا دقیق راهنمایی کنید با تشکر
sm
سه شنبه 02 مرداد 1386, 08:30 صبح
!!!
من که متوجه نشدم مشکلتون چیه؟
توی نیم خط که نمیشه مشکل رو مطرح کرد!! لطف کنین کامل توضیح بدین.
موفق باشید
vbhamed
سه شنبه 09 مرداد 1386, 01:28 صبح
یه راه غیر متعارف :
یک جدول دیگه مثل جدول کارتتون درست کنید و از هر فیلد 2 بار بگذارید مثلا Family1, Family2 و Name1, Name2 و .....
سپس هنگام چاپ هر دو تا از اطلاعات اشخاص از جدول اصلی در یک رکورد از جدول جدید جا میشه که باید جدول جدید را با برنامه پر کنید
موقع طراحی گزارش برای فیلدهای سمت راست از family1, name1 و برای فیلدهای سمت چپ از family2, name2 استفاده کنید
HadiVB
شنبه 17 شهریور 1386, 16:32 عصر
یه راه متعارف :
بگید رکورد های فرد رو نمایش نده (بلدین که) بعد در رکورد های زوج علاوه بر این که خود رکورد زوج را می نویسد با یک فرمولا فیلد و دستور زیر :
(formula = PreviousValue ({your fild})
رو بنویسید این کار باعث می شه که اطلاعات را در رکورد قبل به رکورد جدید انتقال بده
HadiVB
شنبه 17 شهریور 1386, 16:33 عصر
اگه مشکلی بود بفرمائید تا نمونه بدم
In_Chan_Nafar
دوشنبه 19 شهریور 1386, 21:24 عصر
با سلام و خسته نباشید
در پنجره section expert گزینه Format with multiple columns را انتخاب کرده و در tab اضافه شده (layout) اندازه هر ستون را مشخص نمایید
HadiVB
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 09:43 صبح
من می خام یک کانامه چاپ کنم که در دیتا بیسش برای هر نفر 4 رکورد نمره قرار گرفته که اومدم با group کردم یکش کردم الان می خام هر 4 رکورد رو تو یک نیم صفحه نمایش بده مثل کارنامه های دوره دبیرستان (یادتون هستش که) چَکّار کنم.
HadiVB
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:31 صبح
با سلام و خسته نباشید
در پنجره section expert گزینه Format with multiple columns را انتخاب کرده و در tab اضافه شده (layout) اندازه هر ستون را مشخص نمایید
توضیح بیشتر.......................؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:
sm
جمعه 23 شهریور 1386, 10:16 صبح
روزه هاتون مورد قبول حق .... التماس دعا
----------------------------------------------
برای استفاده از این روش همانند شکل ضمیمه عمل کنین.
ابتدا توی کریستال در سمت چپ روی نام Sectionها راست کلیک کنین و گزینه Section Expert رو انتخاب کنین ... بعد از قسمت Detail گزینه آخر یعنی Format with Multiple Column رو تیک بزنین. با این کار یه Tab جدید بنام Layout اضافه میشه که با استفاده از اون میتونین پهنای مربوط به هر ستون از گزارش رو مشخص کنین که بسته به اون و پهنای کاغذتون تعداد ستونها مشخص میشه.
البته میتونین فاصله بین ستونها رو نیز مشخص کنین.
موفق باشید
HadiVB
یک شنبه 25 شهریور 1386, 18:14 عصر
من می خام یک کانامه چاپ کنم که در دیتا بیسش برای هر نفر 4 رکورد نمره قرار گرفته که اومدم با group کردم یکش کردم الان می خام هر 4 رکورد رو تو یک نیم صفحه نمایش بده مثل کارنامه های دوره دبیرستان (یادتون هستش که) چَکّار کنم.
اگه می شه یه راهی پیش پای ما بذارین ممنون می شیم؟>>>>>>>>>>>>:خجالت:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.