ورود

View Full Version : آپدیت بانک اطلاعاتی

na3er-faraji
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 09:12 صبح
سلام. فرض کنید یک برنامه بانک اطلاعاتی تحت vb6 با بانک اکسس داریم . این برنامه رو در دوجای مختلف نصب کرده ایم . حالا در هر کدوم از برنامه ها یک سری اطلاعات وارد شده . حالا اگه بخوایم اطلاعات دو برنامه یکی بشه باید چیکار کنیم . چون اگه دیتابیس اول رو روی دومی کپی کنیم اطلاعات اولی از بین میره و برعکس . لطفا یک نفر راه حل رو توضیح بده و بگه چطور باید اینکار رو بکنیم ؟

__siavash__
چهارشنبه 03 مرداد 1386, 12:41 عصر
سلام. فرض کنید یک برنامه بانک اطلاعاتی تحت vb6 با بانک اکسس داریم . این برنامه رو در دوجای مختلف نصب کرده ایم . حالا در هر کدوم از برنامه ها یک سری اطلاعات وارد شده . حالا اگه بخوایم اطلاعات دو برنامه یکی بشه باید چیکار کنیم . چون اگه دیتابیس اول رو روی دومی کپی کنیم اطلاعات اولی از بین میره و برعکس . لطفا یک نفر راه حل رو توضیح بده و بگه چطور باید اینکار رو بکنیم ؟
خوب مگه نمشه اطلاعات یکیشو بخونی به دومی اضافه کنی بعد این فایل جدید رو کپی بگیری !!!؟

na3er-faraji
پنج شنبه 04 مرداد 1386, 23:01 عصر
فکر می کنم یک راه ساده تر داشته باشه . من یک چیزایی در رابطه با تکثیر پایگاه داده شنیدم که این کار ها رو خود اکسس به سادگی انجام میده . ولی راهشو بلد نیستم . کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه

na3er-faraji
جمعه 05 مرداد 1386, 15:50 عصر
ببینید فرض کنید برنامه ما در 20 نقطه همزمان نصبه . بهترین راه برای یکسان سازی اطلاعات چیه . برنامه ها با هم شبکه نیستن . فرض کنید میخایم این کار رو دستی انجام بدیم . یعنی مثلا از دیتابیس اولی کپی بگیریم و اطلاعات اونو به دیتابیس دو اضافه کنیم . چه دستوری رو باید به کار ببریم .آیا راه بهتری برای این کار سراغ دارید .

moustafa
جمعه 05 مرداد 1386, 19:36 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=54761

در ضمن با استفاده از microsoft office 2003 developer

هماهنگ سازی اینترنتی (internet synchronization) از راه دور انجام دهید

na3er-faraji
شنبه 06 مرداد 1386, 07:28 صبح
دوست عزیز از پاسخت ممنون . اما من باید همین کار رو به وسیله برنامه نویسی انجام بدم . کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟