ورود

View Full Version : کلید میانبر؟

mostafa313
سه شنبه 08 اردیبهشت 1383, 04:30 صبح
سلام!
می خواستم بدونم چی طوری میشه برای ویندوز کلید میانبر گذاشت؟
یعنی با فشار دادن کلیدیا کلیدهایی برنامه ای از ویندوز اجرا بشه؟
ممنون میشم جواب بدین. :wink:

mostafa313
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 04:55 صبح
آقایون وخانم ها ازکمک همتون متشکرم لطف کردین جواب ندادین. :(
یعنی هیچ کس نمی دونه؟

کم حوصله
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 08:24 صبح
دوست عزیز برای اجرا برنامه از دستور SHELL باید استفاده کنی برای میانبر شدن هم خودت بید کلید های میابر را در برنامه ات ببینی. برای اینکار می توانی در Form_KeyDown فرمت این را لحاظ کنی :mrgreen:

(سیدشریفی)
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 08:50 صبح
اگر منظورتان از داخل برنامه ویژوال بیسیک میباشد که کم حوصله جان جواب داده اند .
ولی اگر از خود ویندوز میخواهید این کار را انجام دهید بر روی آیکون برنامه کلیک سمت راست نموده و از منوی باز شده گزینه Properties را انتخاب نمایید در پنجره باز شده در تب Shortcut و در قسمت Shortcut Key میتوانید کلید میانبر خود را وارد کنید .
:roll:

mostafa313
پنج شنبه 10 اردیبهشت 1383, 04:50 صبح
متاسفانه هیج یک از پاسخ ها جواب سوال من نبود. :?
منظور من اینه که یه برنامه ای با ویژوال بیسیک می نویسیم رو پس از نصب با یک کلید فراخوانی کنیم.
و این کار رو هم میخوام از طریق کد نوشتن(توابع ای پی ای)این کار رو بکنم.
یه چسزی شبیه کلیدهای اکتیو شدن دیکشنری ها و برنامه های دیگه :|

ASedJavad
شنبه 19 فروردین 1391, 13:40 عصر
سلام
چه فازی میده یه تاپیک رو بعد از 8 سال بیاری بالا!

اگر از خود ویندوز میخواهید این کار را انجام دهید بر روی آیکون برنامه کلیک سمت راست نموده و از منوی باز شده گزینه Properties را انتخاب نمایید در پنجره باز شده در تب Shortcut و در قسمت Shortcut Key میتوانید کلید میانبر خود را وارد کنید .

کسی میدونه چجوری میشه این کارو با وی بی انجام داد
یعنی با وی بی برا یه شرتکات، شرتکی قرار داد؟

Veteran
شنبه 19 فروردین 1391, 13:55 عصر
شما با api زیر کلید های زده شده روی کیبورد چک کنین و طبق شرط های مورد نظر اگر کلید مربوطه زده شد فلان برنامه که مسیرش از قبل به برنامه داده شده اجرا بشه

Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer

کار با این تابع رو هم سرچ کنین و یا لینک زیر رو دانلود کنید
http://ashiyane.org/forums/attachment.php?attachmentid=20139&d=1289237283

ASedJavad
شنبه 19 فروردین 1391, 14:52 عصر
شما با api زیر کلید های زده شده روی کیبورد چک کنین و طبق شرط های مورد نظر اگر کلید مربوطه زده شد فلان برنامه که مسیرش از قبل به برنامه داده شده اجرا بشه

Private Declare Function GetAsyncKeyState Lib "user32" (ByVal vKey As Long) As Integer

کار با این تابع رو هم سرچ کنین و یا لینک زیر رو دانلود کنید
http://ashiyane.org/forums/attachment.php?attachmentid=20139&d=1289237283

سلام دوست عزیز
خواهشی که از شما دارم اینه که ابتدا سوال رو به خوبی بخونید و بهد جواب بدید چون این طوری که معلومه شما اصلا متوجه نشدین من چی میخوام!:چشمک:
فرض کنین میخوام یه برنامه ستاپ ساز بنویسم
طبیعتا یکی از کارای این برنامه ساخت شرتکات از فایل اگزه است و قرار دادن شرتکات مثلا تو دستکتاپ و استارت منو و جاهای دیگه.
خب تا اینجاش که مشکلی نیست و بارها در موردش بحث شده.
حالا این شرتکاتی که میسازیم، یه خصوصیت داره به اسم "شرتکات کی"
روش دستی ست کردن این پارامتر تو پست چهار اومده
ولی من میخوام خود برنامه ستاپ ساز، بعد از ساخت شرتکات، شرتکات کی رو هم براش ست کنه.

setroyd
شنبه 19 فروردین 1391, 18:03 عصر
با تعریف hot key میشه این کارو به راحتی انجام داد . و اگر میخواهید برنامه باز نباشه و با hot key باز بشه میتونیت با api شورت کات بسازید و براش hot key بزارید به همین راحتی .

ASedJavad
شنبه 19 فروردین 1391, 18:22 عصر
میتونید با api شورت کات بسازید و براش hot key بزارید به همین راحتی .
خب مشکل من با همین hot key گذشتن رو شرتکاته

Veteran
شنبه 19 فروردین 1391, 18:44 عصر
یعنی با وی بی برا یه شرتکات، شرتکی قرار داد؟ "یعنی با وی بی"

ولی من میخوام خود برنامه ستاپ ساز، بعد از ساخت شرتکات، شرتکات کی رو هم براش ست کنه. "خود برنامه ستاپ ساز"
اخر یا وی بی یا برنامه ستاپ ساز ؟؟!!!!!
===================
بنده جوابی که دادم برای نوشتن همچین چیزی بود در VB که خودتون هم اشاره کردین.
اما اگر بخواین خود برنامه ستاپ ساز این کار رو بکنه میتونین از برنامه Setup Factory 9 استفاده کنین که این امکان رو به شما میده برای فایل شورت کات کی قرار بدید
====
عکس :

ASedJavad
شنبه 19 فروردین 1391, 20:11 عصر
اخر یا وی بی یا برنامه ستاپ ساز ؟؟!!!!!
ظاهرا حق با شماست و اشکال از منه که خوب نتونستم منظورم رو توضیح بدم.
منظورم اینه که:
فرض کنید یه فایل اگزه دارم
حالا میخوام با وی بی یه ستاپ براش بسازم
یعنی برنامه ستاپ سازش رو خودم با وی بی بسازم (نمیخوام از ستاپ فاکتوری یا موارد مشابه یا حتی پکیج ساز خود وی بی استفاده کنم. )
حالا این برنامه ستاپ (که با وی بی نوشتم) میخواد از اون فایل اگزه ای که داریم، یه شرتکات شرتکی دار بسازه. چجوری؟؟

(نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یانه)

البته تو همون تاپیک 8 هم گفتم "فرض کنین" برا اینکه منظورم رو راحت تر بفهمید که ظاهرا این فرض بجای اینکه ابروی سوال رو درست کنه، زد چشمشو کور کرد:چشمک:

فکر میکنم تو همون پست 6 سوال واضح تره!