View Full Version : کمک در تبدیل dbf به mdb
mstiger
شنبه 06 مرداد 1386, 23:32 عصر
سلام
من تعدادی جدول ( table) از نوع dbf دارم که می خواهم با استفاده از کد در VFP آنها را به یک دیتابیس اکسس از نوع mdb تبدیل کنم . لطفا مرا راهنمایی بفرمایید .
mehran_337
یک شنبه 07 مرداد 1386, 07:17 صبح
از برنامه آقای حسینی استفاده کنید
mstiger
یک شنبه 07 مرداد 1386, 08:59 صبح
لطفا لینک برنامه آقای حسینی را بفرمایید . البته من به کد برنامه جهت استفاده در برنامه خودم احتیاج دارم . در قسمت تکه کد های جالب ، کدی برای تبدیل یک فایل اکسس به جداول فاکس پرو قرار دارد . من به کدی جهت تبدیل جداول فاکس پرو به فایل اکسس احتیاج دارم .
rezaTavak
یک شنبه 07 مرداد 1386, 11:18 صبح
بصورت پست مهم است.
: برنامه مبدل بین دیتابیس های مختلف با قابلیت تغییر کدپیچ (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=41062)
farhad_shiri_ex
یک شنبه 07 مرداد 1386, 11:32 صبح
لطفا لینک برنامه آقای حسینی را بفرمایید . البته من به کد برنامه جهت استفاده در برنامه خودم احتیاج دارم . در قسمت تکه کد های جالب ، کدی برای تبدیل یک فایل اکسس به جداول فاکس پرو قرار دارد . من به کدی جهت تبدیل جداول فاکس پرو به فایل اکسس احتیاج دارم .
اگر به دنبال یک برنامه حاضر آماده هستید البته بدون سورس برنامه آقای حسینی برنامه ای خوبی البته نواقصی هم داره ولی کار راه انداز.
اما اگر به دنبال نوشتن یک کانورتور برای تبدیل بانک DBF به بانک MDB هستید می توانید به روش زیر عمل کنید البته همانطور که می دانید در محیط ویژوال فاکس پرو.
1- ساخت یک Connection در دیتابیس و یا در فرم برای ارتباط با ODBC.
2- استفاده از بانکهای اکسس در Odbc Connection.
3- خواندن اطلاعات از tableهای فاکس و نوشتن مجدد انها در Odbc Connection .
4- اگر بانکهایتان تحت داس با فاکس پرو هستند شما حتما باید کاراکتر به کاراکتر با استفاده از کد های اسکی کاراکترها را به فرمت 1256 تبدیل نمایید اما اگر بانکهایتان تحت ویندوز با ویژوال فاکس پرو هستند شما فقط کافی است اطلاعات را خوانده و در بانک مجددا بنویسید.
البته این کار یک کمی مشکل است اما اگر شروع به کار کنید حتما کمکتان خواهم کرد البته دوست عزیز توضیحات اینجانب با علم براینکه شما می خواهید کانورتور را طراحی نمایید عرض کرده ام .
kia1349
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 09:02 صبح
توی سایت www.universalthread.com و www.foxite.com کانورتور ی برای این کار نوشته شده که میتونید دانلود کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.