View Full Version : کلیه توابع و کلمات کلیدی C++
m@$ter_x
چهارشنبه 10 مرداد 1386, 23:36 عصر
سلام
دوستان اگه کسی نرم افزاری می شناسه که کلیه کلمات کلیدی و کلیه توابع + سرآیند ها رو + یه توضیح یا مثال داره ممنون میشم در اختیار من بزاره .
ایمیل من Mehrdad_Developer @ Yahoo.com
ممنون
emad_67
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 00:29 صبح
من یه pdf ایی از header های c++ دارم که توابع اونا رو معرفی کرده حالا اگه شما یا فرد دیگه ایی بخواد بگه تا بزارم البته با اجازه مدیران چون فکر نمیکنم warez محسوب بشه چون مال جای خاصی فکر نمیکنم باشه. حالا اگه مشکلی داره بگید که نزارم
m@$ter_x
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 00:58 صبح
فکر نکنم مشکلی باشه .
میخوای به صورت پیغام خصوصی بفرست .
emad_67
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 09:29 صبح
میزازم اینجا تا هر کی خواست دانلود کنه
llvll.Shams
پنج شنبه 22 آذر 1386, 20:20 عصر
دوستان کسی مقاله ی فتارسی سراغ نداره ؟
naghshineh
سه شنبه 19 آبان 1388, 15:11 عصر
سلام ؛ من به این مطلب احتیاج دارم ولی چرا هرچی روی آن کلیک می کنم یک پیغام هشدار می دهد که من اجازه دسترسی به آن را ندارم .لطفا بگویید چی کار کنم؟
m.soleimani
چهارشنبه 20 آبان 1388, 17:58 عصر
سلام ؛ من به این مطلب احتیاج دارم ولی چرا هرچی روی آن کلیک می کنم یک پیغام هشدار می دهد که من اجازه دسترسی به آن را ندارم .لطفا بگویید چی کار کنم؟
به احتمال زیاد شما هنوز از طرف مدریت سایت تآید نشدید یا این که باید یه تعداد پست قبل از اولین مرتبه دانلود از سایت داشته باشید به هر حال به یکی از مدیران پیام خصوصی بده تا به صورت کامل راهنمایت کنه موفق باشی.
mortezamsp
چهارشنبه 20 آبان 1388, 21:46 عصر
تو برنامه notepad++ نسخه آخرش اگه زبان برنامه رو زبان c++ تنظیم کنی و بعد روی صفحه دکمه cntrl+space رو بگیری لیست کلمات و توابع کلیدی رو برات میاره.
تو خود help سی توربر سی پلاس هم میتونی اینارو پیدا کنی.رو صفحه فقط راست کلیک کن.
mohaseb
شنبه 08 بهمن 1390, 07:14 صبح
سلام
خسته نباشید آقای emad_67 ممنون از فایل جامعی که برای سرآیندها در سایت قرار دادید .
خیلی کمک کرد . موفق باشی
B.shahidi
دوشنبه 26 آبان 1393, 14:22 عصر
آقای emad_67 خیلی خیلی ممنونم ازتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.