ورود

View Full Version : نوجوان 13 ساله مدرک MCP گرفت

gavanbakht
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 14:13 عصر
http://mftsite.com/files/amoozesh/news%20in%20MFT/MCP%20Kid%20Amir%20Tajick.gif

امیر تاجیک، نوجوان 13 ساله تهرانی، موفق به اخذ مدرک MCP از مجتمع فنی تهران شد. وی که در آزمون اعطای مدرک بین المللی MCP در مجتمع فنی تهران شرکت کرده بود، توانست با نمره عالی این آزمون را پشت سر گذارد.

امیر تاجیک که دانش آموز سال اول دوره راهنمایی است، تصمیم دارد مراحل بعدی آزمون ها را نیز تا کسب مدرک MCSE طی کند.
گفتنی است آزمون MCP یکی از شش آزمون بین المللی برای اعطای مدرک مهندسی شبکه (MCSE) است که معمولاً افراد بالای هجده سال و با مدرک دیپلم توانایی موفقیت در آن را دارند.

منابع خبری:
سایت فناوران اطلاعات itmen.ir (http://www.itmen.ir/main1.asp?a_id=8341)
سایت مجتمع فنی تهرانmftsite.ir (http://www.mftsite.com/frmArticle_fa-IR.aspx?ID=705&CategoryID=787)

Mahmood_M
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 23:11 عصر
چطور میشه در این آزمونها شرکت کرد ؟
هیچ خبری ، چیزی نمی دن که ...
آیا برای دریافت این مدارک باید از یک آموزشگاه ( کامپیوتر ) شروع کرد ؟

اگه کسی اطلاعاتی داره خوشحال میشم در اختیارم بزاره ...

موفق باشید ...

niksoft
پنج شنبه 11 مرداد 1386, 23:24 عصر
بله حتما باید دوره مربوطه که معمولا برای برنامه نویسی MCSD است رو
در یه آموزشگاه بگذرونید البته MCSD رو توی ایران جایی امتحان نمیگیرن و تا جایی که من میدونم دبی میتونید امتحان رو که شامل 5-6 آزمون

Windows Applicaton
Web Application
Sql Server
XML
Solution

در طول تقریبا 1 هفته هست رو بدید که فکر کنم تا 2 میلیون براتون هزینه داشته باشه

Arman_1367
جمعه 12 مرداد 1386, 02:15 صبح
آقا تا اونجایی که من خبر دارم مبلغ به دو میلیون نمی رسه البته بستگی به هتل و ... داره وگرنه قیمت ثبت نام 180 دلار بود تا پارسال.

titbasoft
جمعه 12 مرداد 1386, 17:19 عصر
اگر این تاپیک باعث تیلیغات نابجا برای بعضی موسسات نمی شد این پست رو نمی زدم.

چند سالی است (شاید بیش از 10 سال) که موسساتی اقدام به برگزاری کلاس هایی برای مدارک بین المللی می کنند. بدون اغراق اگر بخوام بگم به راحتی 95 درصد این موسسات در یک کلام کلاه بردار هستند و با بی رحمانه ترین وضعیت برای یک کلاس 17 یا 18 جلسه ای مقادیر هنگفتی هزینه ثبت نام و آزمون و غیره دریافت می کنند. شاید احمقانه ترین کار پرداخت چنین مبالغی برای کلاس هایی باشه که مدرسین اون گاها جز اسباب تفریح دانش آموزان خودشون هنر دیگه ای ندارند. البته این رو مجددا می گم که این صحبت جامعیت کامل نداره و به ندرت اساتید انصافا مسلطی هم در بین اونها پیدا می شن. که البته خیلی هم نباید امیدوار باشید که بتونید اتفاقا اون اساتید رو پیدا کنید.
به هر حال اگر واقعا دنبال بخش علمی مساله هستید به راحتی می تویند با کمک گرفتن از منابع سرشاری همچون کتاب های خودآموز (البته نه ترجمه)، و منابع آنلاین اطلاعاتی چندین برابر چیزی که در این مدل کلاس ها به خورد شما می دن و البته عموما غلط و بیشتر گمراه کننده هستند، بدست بیارید. این هزینه رو صرف چیزی هایی کنید که به مراتب بازگشت علمی بیشتری برای شما خواهند داشت.

Microsoft.net
شنبه 13 مرداد 1386, 17:43 عصر
جالب اینجاست وقتی شما از این مجتمع های درون ایران مدرک مثلا معتبر MCP و ... رو میگیرید و میرید خارج از کشور و مدرک رو نشون میدید اون شرکت کارفرما اولین کاری که میکنه پاسپورت شما رو نگاه میکنه تا ببینه در هنگام برگزاری امتحان شما در دبی یا ترکیه یا هر کشوری که تو مدرک نوشته شده بوده اید یا نه ! و وقتی می بینه نبودید به عنوان کلاه بر دار می تونه ازتون شکایت کنه ! این قضیه برای یکی از دوستان پیش اومده بود متاسفانه

Inprise
شنبه 13 مرداد 1386, 18:28 عصر
مثلا معتبر MCP و ... رو میگیرید و میرید خارج از کشور و مدرک رو نشون میدید اون شرکت کارفرما اولین کاری که میکنه پاسپورت شما رو نگاه میکنه تا ببینه در هنگام برگزاری امتحان شما در دبی یا ترکیه یا هر کشوری که تو مدرک نوشته شده بوده اید یا نه ! و وقتی می بینه نبودید به عنوان کلاه بر دار می تونه ازتون شکایت کنه ! این قضیه برای یکی از دوستان پیش اومده بود متاسفانه

رو مدرک نمینویسه از کجا گرفتیش . رفیقتم برات خالی بسته .

s.sepehrvand
یک شنبه 28 مرداد 1386, 14:26 عصر
برای گرفتن مدرک mcsdباید از کجا شروع کرد؟باید چه کتابی را خواند؟باید با چه برنامه ای کار کرد و آن را یاد گرفت؟مرسی

Nazzii
یک شنبه 28 مرداد 1386, 14:36 عصر
آفرین بهش اما اینو همه میدونن که مدرک ایران هیچ جا جز ایران ارزش نداره ! و رسمی نیست . فقط باید همین جا کار کنه ا بره دبی مدرکشو بگیره . ! شما در نظر داشته باشین که این فرد از توانایی مالی بر خوردار بوده یا نه . من هر مدرکی بخواین میتونم براتون بخرم ! . و کسانی هم که این مدرکو گرفتن البته همه ی دوره ها تعداد انگشت شماری هستند و همه ی متخصصان به این نتیجه رسیدن که با این سن و سال نمیشه این کارو کرد ! . اما در کل موفق باشه !

ghabil
یک شنبه 28 مرداد 1386, 23:51 عصر
چند سالی است (شاید بیش از 10 سال) که موسساتی اقدام به برگزاری کلاس هایی برای مدارک بین المللی می کنند. بدون اغراق اگر بخوام بگم به راحتی 95 درصد این موسسات در یک کلام کلاه بردار هستند و با بی رحمانه ترین وضعیت برای یک کلاس 17 یا 18 جلسه ای مقادیر هنگفتی هزینه ثبت نام و آزمون و غیره دریافت می کنند

من خودم مدتهاست که از این داستانها بی خبرم؛ اما دوستانی دارم که در این زمینه فعالیت میکنند، اکثر شاگردهاشون هم افرادی هستند که از انگلستان یا آلمان یا حتی کانادا فقط به صرف گذراندن این دوره ها به ایران اومده اند بخاطر اینکه هزینه های آموزش اینجا خیلی کمتر میشه . ضمنا تقریبا اکثریت قریب به اتفاق این دانشجویان هم موفق به اخذ مدرک میشوند.
البته شخصا 100% با نظر شما که مطالعه منابع موجود برای این دوره ها خیلی مفید هست موافقم ، اما نقش یک استاد خوب رو در افزایش سرعت یادگیری و بهره بری نمیشه فراموش کرد و اتفاقا تعداد نسبتا زیادی اساتید خوب در این زمینه وجود دارند دلیلش هم همون درصد بالای قبولی هست. حالا اینکه گاها بعضی ها برای وقت تلف کردن دنبال این دوره ها میرند ، یا فکر میکنند بدون تمرین و کار عملی به نتیجه میرسند مشکل خودشون هست، اما اگر هدف غیر از این باشه دانشجو زود استاد خوب و بد رو تشخیص میده و قبول نمیکنه بقیه درس رو با استاد بد ادامه بده.

آفرین بهش اما اینو همه میدونن که مدرک ایران هیچ جا جز ایران ارزش نداره ! و رسمی نیست . فقط باید همین جا کار کنه ا بره دبی مدرکشو بگیره . ! شما در نظر داشته باشین که این فرد از توانایی مالی بر خوردار بوده یا نه .

این صحبتها تا آخرین خبری که من دارم صحت ندارند ، من خودم این مدرک رو در ایران گرفتم (در ایران مجتمع فنی امتحان دادم) و بعدا در خارج از کشور ارائش دادم ، نه کسی پاسپورت خواست نه شک کرد . البته داستان بر میگرده به سال 2001:چشمک:

من هر مدرکی بخواین میتونم براتون بخرم ! . و کسانی هم که این مدرکو گرفتن البته همه ی دوره ها تعداد انگشت شماری هستند و همه ی متخصصان به این نتیجه رسیدن که با این سن و سال نمیشه این کارو کرد ! . اما در کل موفق باشه !

این مدرک مدرک معتبری هست ، هرچند که مدتهاست دیگه چندان مدرک مهمی (از نظر علمی) نیست و بعید میدونم شما بتونید بدون امتحان تهیه اش بکنید، اما کلا هم گرفتن یک مدرک MCP اصلا کار سختی نیست، دیگه حتی گرفتن MCSE هم کار مهمی نیست ، اخیرا با افراد زیادی برخورد کردم که حتی با وجود جوان بودن آحرین امتحانات سیسکو رو هم داده اند و مدارکش رو دارند .

ranjbar1386
شنبه 10 شهریور 1386, 15:10 عصر
با توجه به اینکه در ایران مبحث اخذ مدارک MCSE , Cisco و دیگر مدارک بین ا لمللی در چند سال اخیر خیلی داغ شده و خیلی از افراد فقط دلخوش به pass کردن این امتحانات هستند باید بگم که این افراد به هیچ وجه دلشون را به گرفتن مدارک خوش نکنند, در اصل به این افراد مهندس شبکه گفته نمیشه و در اصل آنها paper Certified هستند .