View Full Version : list box rowresource=files
kont_200
جمعه 12 مرداد 1386, 23:51 عصر
یک مشکل بزرگ در صورت توانستن راهنمایی نمایید
وقتی که از یک listbox به عنوان یک browser برای file استفاده می کنید مانند اینکه بخواهید یک opendialog بسازید در صورت بستن form چکونه می توان آخرین آدرس انتخاب شده از داخل listbox را ذخیره نمود تا وقتی form مجدد باز می شود آخرین آدرس فعال باشد
با تشکر
احتیاج به کمک بسیار فوری
سعید حمیدیانفر
شنبه 13 مرداد 1386, 08:01 صبح
سلام
راه های مختلفی وجود داره
اگه بخواین آدرس آخرین مسیر برای همیشه حتی بعد از خارج شدن از برنامه و خاموش شدن سیستم باقی بمونه باید به نحوی داخل بانک اطلاعاتی و یا یک فایل متنی ساده ذخیره کنید و در مراحل بعد از اون استفاده کنید
و راه دیگه استفاده از متغییرهای عمومی هست
که البته با خروج از برنامه مسیرهای انتخاب شده از بین خواهند رفت
پیشنهاد من تلفیقی از این دور روش هست . که هم از نشر سرعت و هم ماندگاری اطلاعات کارتون رو پیش خواهد برد
rezamim
شنبه 13 مرداد 1386, 08:37 صبح
از خاصیت listbox.Value استفاده کنید
kia1349
شنبه 13 مرداد 1386, 15:02 عصر
اگر میخواهید یک شناسه ثابت را به سیستم تخصیص بدهید باید به گفته جناب معمار از listbox.Value استفاده کنید ولی من در این جور مواقع setting های خودم رو در فایلهای ini ذخیره و بازیابی میکنم
براتون یک مثال گذاشته ام که البته امیدوارم درست کار کنه
برنامه setting_s برای ذخیره چند داده در فایل config.ini بکار میره و در برنامه backup_s هم میتونید ببینید که چطوری این مسیرهای ذخیره شده در فایل config.ini بازیابی شده و مورد استفاده قرار میگیرند
البته این برنامه کاملی است و میتواند برای شما و سایر دوستان بطور کامل قابل استفاده باشد ولی حواستون باشه که برای کارکردن واقعی و امکان بک آپ گیری برنامه winzip رو روی سیستمتون نصب کرده باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.