PDA

View Full Version : این error یعنی چی؟؟



bahareee
شنبه 13 مرداد 1386, 02:08 صبح
من gridview رو با database بایند کردم اما موقع اجرا این error رو میده:
the IList source dose not contain any datasourse
لطفآ منو راهنمایی کنید

hdv212
شنبه 13 مرداد 1386, 04:02 صبح
مطمئنی دیتاسورست، به درستی پیکربندی شده ؟
دیتا سورس gridView ات رو به چی بایند کردی ؟
میشه کدت رو بنویسی ؟

arshpisheh
شنبه 13 مرداد 1386, 11:09 صبح
دوست من grid view باید به یک table یا query متصل بشه نه به یک db.
این error هم به همین دلیله.

mohammad272005
یک شنبه 14 مرداد 1386, 01:26 صبح
من حدس می‏زنم یه کنترل رو به یه BindingSource وصل کردی که تعداد رکورداش صفره، حالا می‏خوای positionش رو تغییر بدی.

sm_ezadpanah
دوشنبه 15 مرداد 1386, 21:02 عصر
آره احتمالا شما دیتا سورست خالیه

MH2538
سه شنبه 16 مرداد 1386, 08:28 صبح
سلام
اگز شما ازdatagrid استفاده می کنی ، datagrid نمی تونه مثل datagridview عمل کنه. منظورم اینه که باید مشخص کنی کدوم table از دیتاستت رو می خوای بایند کنی مثلاً به این صورت :
datagrid1.datasource=ds.Tables[0]

fakhriamir
سه شنبه 16 مرداد 1386, 15:06 عصر
توی حالت دیزاین روی دیتا گرید کلیک کن و بعد پروپرتیش رو ببین اونجا دیتا ستت و جدول دیتاستت رو انتخاب کن تمومه

MH2538
سه شنبه 16 مرداد 1386, 15:13 عصر
سلام
حرف شما درسته ولی اگر دیتاست رو در زمان اجرا (runtime) ایجاد کرده باشیم و یا در زمان اجرا بخواهیم بین دیتاست های مختلف سوییچ کنیم (که اکثر پروژه های بزرگ و کاربردی همینور هستند)، اون وقت چطور میشه در زمان طراحی یه پراپرتی رو تنظیم کرد.

bahareee
پنج شنبه 18 مرداد 1386, 02:31 صبح
با تشکر از همه دوستان
مشکلم حل شد

mohammad272005
پنج شنبه 18 مرداد 1386, 16:52 عصر
کاش می‏گفتی مشکلت چطور حل شد تا به تجربیات ما هم اضافه بشه.

bahareee
جمعه 19 مرداد 1386, 03:37 صبح
مشکلمو به شرطی میگم که نخندین:چشمک:...!!
مشکلم این بود که به gridview کنترلی بایند کرده بودم که اصلآ select ی از فیلدهای table نمی کرد تا نمایش داده بشن با اضافه کردن یک دستور select مشکلم حل شد

mohammad272005
دوشنبه 22 مرداد 1386, 00:53 صبح
اینکه به همین سادگی مشکل حل شد خوشحالم.