PDA

View Full Version : سورس ایندکس سرویس پست الکترونیک یاهو لو رفت

cybercoder
شنبه 13 مرداد 1386, 02:02 صبح
وقتی داشتم با این خط دایال آپ سوپر لگنم میرفتم که ایمیل هامو بخونم بدلیل نوسانات زیادی که اینجا ما داریم مرورگر به جای صفحه HTML سورس PHP رو تحویلم داد !!!! ما هم که بی جنبه :قهقهه:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=74655

oxygenws
شنبه 13 مرداد 1386, 10:10 صبح
البته ظاهرا ماجرا اینطوری بوده که برای مدت زمانی کد های PHP توسط موتور (یا کامپایلر) PHP کامپایل نشده و به سما کلاینت ها ارسال شده!!!

tabib_m
شنبه 13 مرداد 1386, 21:01 عصر
این یعنی ایراد php یا ایراد کدهای yahoo ؟

یعنی ما هم باید بترسیم که کدهامون لو بره؟
علتش چی میتونه باشه؟

sokoot
شنبه 13 مرداد 1386, 21:23 عصر
این مشکل به PHP ارتباطی نداره. وب سرور فایل رو، بدون اینکه ماژول PHP رو جهت اجرا برنامه فراخونی کنه، مثل سایر محتویات ایستا نظیر تصاویر و فایل های HTML عینا برای کامپبوتر درخواست کننده ارسال می کنه.
البته من هیج ایده ای در مورد عت این اشکال yahoo ندارم اما مشابه این موضوع را زمانی مشاهده می کنید که PHP درست به وب سرور معرفی نشده باشه. (وب سرور درست برای کار کردن با PHP تنظیم نشده باشه)

oxygenws
شنبه 13 مرداد 1386, 21:57 عصر
خیلی خلاصه اینکه، آپاچی برای مدتی فایل هایی با توسعهء php رو به عنوان text/html یا text/plain تفسیر کرده.

cybercoder
یک شنبه 14 مرداد 1386, 00:17 صبح
خیلی خلاصه اینکه، آپاچی برای مدتی فایل هایی با توسعهء php رو به عنوان text/html یا text/plain تفسیر کرده.

دقیقا همین طور باید باشه من موندم چه جوری اینجوری شد شاید این نوسانات باعث شده اطلاعات نادرستی به وب سرور ارسال شده که چنین پاسخی دریافت شده ( نکنه تخیل می کنم ) اگه بفهمم سیستمم چی ارسال کرده خیلی خوب می شه ها نههههههههه !!!!!!؟؟؟؟؟؟

oxygenws
یک شنبه 14 مرداد 1386, 00:28 صبح
دقیقا همین طور باید باشه من موندم چه جوری اینجوری شد شاید این نوسانات باعث شده اطلاعات نادرستی به وب سرور ارسال شده که چنین پاسخی دریافت شده ( نکنه تخیل می کنم ) اگه بفهمم سیستمم چی ارسال کرده خیلی خوب می شه ها نههههههههه !!!!!!؟؟؟؟؟؟

نه، ربطی به نوسانات نداره و به تنظیمات آپاچی مربوط بوده.
جواب من و برادر عامل (sokoot) رو دوباره بخون.

titbasoft
یک شنبه 14 مرداد 1386, 11:28 صبح
برای اینکه یه کم مساله جالب تر بشه باید بگم برای من هم یک بار همین اتفاق با یک صفحه ASP افتاد که اتفاقا اونجا هم من نواسان کانکشن داشتم. البته نمی دونم وب سرورشون چی بود

oxygenws
یک شنبه 14 مرداد 1386, 23:42 عصر
البته نمی دونم وب سرورشون چی بودمگه رو چیزی غیر از IIS هم می تونه نصب بشه : ))

در نهایت مشکل همونی هست که برادر عامل و من گفتیم!