ورود

View Full Version : header files in linux

erf4n
شنبه 13 مرداد 1386, 22:38 عصر
با سلام یه سوال دارم!!
می خواستم بدونم که بعضی از هدر فایل ها که در لینوکس و به تبع اون یه سری از دستورات آیا جای گزینی دارند یا نه؟ اینجا مشکل من conio.h هست!!!!؟؟

emad_67
شنبه 13 مرداد 1386, 22:49 عصر
واضح تر منظورت رو میگی ؟ مثلا چه دستوری؟
بعضی دستورات conio.h که تو نسخه های c++ تفاوت داره جایگزین دارن ولی درست منظورت رو از linux نفهمیدم

erf4n
چهارشنبه 17 مرداد 1386, 22:12 عصر
ببین دوست من conio.h یه تابع استاندارد نیست و فقط روی سیستم های ماکروسافت کار میکنه !! در linux هم به خاطره همین موضوع پشتیبانی نمیشه !! اما خوب ما آدت کردیم به استفاده از دستورای این هدر فایل یادم نیست یه جائی خوندم که برای لینوکس هم یه همچین جیزی نوشتن اما کجا نمی دونم!!!

erf4n
دوشنبه 22 مرداد 1386, 21:14 عصر
اصلا دستورات مشابهی که تو این هدر فایل نباشه هست؟

erf4n
یک شنبه 04 شهریور 1386, 22:40 عصر
چه دستوراتی رو جایگذین این دستورات می شه استفاده کرد؟

SMRAH1
سه شنبه 20 شهریور 1386, 02:18 صبح
این دیگه از اون حرفهاست.
سرفایل conio.h از سرفایلهای استاندار c است و در تمام کامپایلر هایی که از سی استاندار پشتیبانی کنند (به عبارت دیگه تمام کامپایلر هایی که قرار برنامه را برای کامپیوتر کامپایل کنند و نه برای مثلا تلفن همراه) حتما وجود داره (اگر نباشه یعنی از c استاندار پشتیبانی نمیکنه)

در gcc هم که هست پس مشکل کجاست؟؟؟

موفق باشید

Anti_Evil
سه شنبه 20 شهریور 1386, 07:47 صبح
Conio.h جزو Standard Library نیست ، همچنین به عنوان Compiler - Specifiec Header File شناخته میشود . بسیاری از کامپایلرهای Unix / Linux این هدر فایل رو ندارند و طبیعتا از توابع آن پشتیبانی نمی کنند.

Conio.h برای مصارف MS-DOS ساخته شده بود ..

erf4n
پنج شنبه 05 مهر 1386, 10:11 صبح
هدر فایل CONIO.H فقط برای داس دره پیتیه !! من یه جائی خونده بودم که تو glibc برای لینوکس میشه توابع این هدر فایل رو راه انداخت الان دنبال اینم!!
متاسفانه ما تو ایران در 100% کتابای مر بوط به C از این تابع استفاده می کنیم که برای یه برنامه نویسی که می خواد توی محیط لینوکس کار کنه چون عادت به استفاده از این هدر فایل هست حسابی گیج میشه !!
کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟

SMRAH1
شنبه 07 مهر 1386, 22:34 عصر
حرف اول: حق با شما است و اشتباه از من بود و سرفایل conio از سرفایل های استاندار سی نیست.
حرف دوم: می تونید از از تابع getchar که در سرفایل stdio تعریف شده استفاده کنید یا یک اسمبلی کوچیک براش بنویسید و ....
حرف سوم: Standard Library زبان سی رو از کجا می تونم گیر بیارم.در واقع یک pdf در مورد آخرین استاندار سی (فکر کنم مال 2005 است) دارم ولی هیچ جایش در مورد توابع استاندار بحث نکرده (با اینکه در مثالهایش به وفور استفاده شده است) و بیشتر به ساختار پرداخته است.

ممنون
موفق باشید

Sepidar
شنبه 07 مهر 1386, 23:44 عصر
راه حل در لینوکس استفاده از ncurses می باشد.
http://www.gnu.org/software/ncurses/ncurses.html