View Full Version : حذف اعشار
MeMasoole
یک شنبه 14 مرداد 1386, 12:48 عصر
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش برنامه ای نوشتم که بعضی از اعداد را بر اعداد دیگر تقسیم می کرد وحاصل را می بایست بدون اعشار درفیلد های دیگر قرار می داد .من هم طبق معمول اعشار این فیلدها را برابر صفر قرار دادم . همه چیز عادی به نظر می رسید تااینکه در جمع ستون ها وسطرهای گزارش نهایی من اختلافی به اندازه یک ریال وجو دارد وهر کاری می کنم تا اعشار را از بین ببرم نمی توانم . ازتوجه شما ممنونم
:تشویق:
مهدی قربانی
یک شنبه 14 مرداد 1386, 13:13 عصر
سلام
در گزارش شما تکس باکسی رو که عملیات sum در اون انجام میشه باید Decimal Places برابر صفر باشه تا اعشارش حذف بشه .
MeMasoole
یک شنبه 14 مرداد 1386, 13:19 عصر
با تشکر .با انجام این کار ظاهرا اعشار حذف می شود ولی در هنگام ارائه گزارش عدد مورد نظر سطر وستونی که از این اعداد را استفاده می کنند با هم مطابقت ندارند . یکی دیگر از مشخصه های اینگونه فیلدها این است که اگر در درون textboxکلیک کنی اعشار را به شما نشان می دهد.یعنی اعشار در حال استفاده می باشد هرچند استفاده نمی شود.
najafzade
یک شنبه 14 مرداد 1386, 13:21 عصر
با سلام خدمت دوستان
چندی پیش برنامه ای نوشتم که بعضی از اعداد را بر اعداد دیگر تقسیم می کرد وحاصل را می بایست بدون اعشار درفیلد های دیگر قرار می داد .من هم طبق معمول اعشار این فیلدها را برابر صفر قرار دادم . همه چیز عادی به نظر می رسید تااینکه در جمع ستون ها وسطرهای گزارش نهایی من اختلافی به اندازه یک ریال وجو دارد وهر کاری می کنم تا اعشار را از بین ببرم نمی توانم . ازتوجه شما ممنونم
:تشویق:
1- نوع فیلد رو از نوع Currency تعریف نمائید.
2- مقدار Decimal Place را برابر با 0 قرار دهید.
امید است حل شود.:گریه:
MeMasoole
یک شنبه 14 مرداد 1386, 13:23 عصر
با تشکر .با انجام این کار ظاهرا اعشار حذف می شود، ولی در هنگام ارائه گزارش عدد مورد نظر، سطر وستونی که از این اعداد را استفاده می کنند با هم مطابقت ندارند . یکی دیگر از مشخصه های اینگونه فیلدها این است که اگر در درون textboxکلیک کنی اعشار را به شما نشان می دهد.یعنی اعشار در حال استفاده می باشد هرچند مشاهده نمی شود.
مهدی قربانی
یک شنبه 14 مرداد 1386, 13:49 عصر
دوست عزیز بهتره نمونه فایلتون رو آپلود کنید .
najafzade
یک شنبه 14 مرداد 1386, 14:32 عصر
با تشکر .با انجام این کار ظاهرا اعشار حذف می شود، ولی در هنگام ارائه گزارش عدد مورد نظر، سطر وستونی که از این اعداد را استفاده می کنند با هم مطابقت ندارند . یکی دیگر از مشخصه های اینگونه فیلدها این است که اگر در درون textboxکلیک کنی اعشار را به شما نشان می دهد.یعنی اعشار در حال استفاده می باشد هرچند مشاهده نمی شود.
آقا mehdi-gh (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35416) vbmenu_register("postmenu_375252", true); راست میگن. شما فایل رو آپلود کنین. در صورتی که سوادم رسید کمکتون میکنم.
با تشکر
MeMasoole
یک شنبه 28 مرداد 1386, 13:40 عصر
دوستان عزیز من این مشکل را با کمک از تابع int حل کردم از همه دوستان متشکرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.