ورود

View Full Version : تهیه Game Engine ها ...

Mahmood_M
دوشنبه 15 مرداد 1386, 06:19 صبح
با سلام
میخواستم بدونم آیا کسی از دوستان سی دی ای توی بازار سراغ داره که مثلا شامل چند تا از Game Engine ها باشه ؟
من بارها شده رفتم بازار تا چنین چیزی تهیه کنم ولی بیشتر فروشنده ها نمی دونن اصلا Game Engine یعنی چی !
با توجه به این که اکثر Engine ها ( + مقالات و آموزشهاشون ) حجم زیادی دارن و با DialUp دردسر داره دانلودشون ( وقت زیادی میخواد ) ، دنبال سی دی ای میگردم که شامل این Engine ها باشه ...
کسی از دوستان همچین سی دی ای توی بازار دیده ؟
من در شهر رشت هستم ، اینجا نتونستم گیر بیارم ...
حتی سی دی های مربوط به XNA Game Studio یا ابزارهای دیگه هم یا نیست یا خیلی کم پیدا میشه ...

می خواستم بدونم کسی تا حالا همچین سی دی ای تهیه کرده یا نه ؟

با تشکر از همگی ...

موفق باشید ...

توسعه نویس
سه شنبه 16 مرداد 1386, 00:32 صبح
متاسفانه توی این بازار سیاه نرم افزار فقط میتونی گیم ها و نرم افزارهای معروف رو پیدا کنی.

من در حال تهیه یک DVD از ابزارها و گیم انجینهای مورد نیاز و SDK های لازم هستم که البته بیشتر از یک هفته دیگه طول میکشه. بعد از آماره شدن. نحوه ارسال با پست و هزینه اون رو خواهم گفت. هر کس تمایل به پرداخت هزینه و دریافت DVD رو داره، درخواستش رو به آدرس ایمیل من mass_sha@yahoo.com ارسال کنه. عنوان ایمیل رو هم Request DVD Game Engines بزارید. زمان توزیع رو به آدرس ایمیل فرستنده اعلام میکنم. اینجا هم میگم.
امیدوارم بتونم مفید باشم.

Mahmood_M
سه شنبه 16 مرداد 1386, 06:20 صبح
سلام
بابت جوابتون ممنونم ...
آیا شما XNA Game Studio رو هم دارید ؟
و نکته دیگه این که توی DVD شما Cry Engine ( که به تازگی معرفی کردید ) هم هست ؟

با تشکر ...
بی صبرانه منتظر تکمیل شدن DVD شما هستم ...

موفق باشید ...

توسعه نویس
چهارشنبه 17 مرداد 1386, 00:25 صبح
بله باید بدونید XNA Game Studio تا اطلاع ثانوی فقط روی C# Express Edition قابل نصب و اجراست. یعنی اول باید C# Express رو که 30 مگ حجم داره رو نصب کنید و سپس می تونید XNA رو نصب کنید. بعدش از توی همین C# Express پروژه گیم خودتون رو باز می کنید.
برای همین همراه XNA نصب C# Express Edition رو هم قرار می دهم. البته به دنبالش سعی می کنم منابع آموزشی و راهنماشون رو هم بزارم.

الان دنبال CryEngine 2 و همه لوازم و SDK اون هستم و پیداش می کنم و میزارم.

Mamdos
سه شنبه 23 مرداد 1386, 00:42 صبح
ظاهراً بعضی از بازی‌ها با موتور بازی‌شان عرضه می‌شوند. مثلاً چیزی که من اخیراً باهاش کار کردم Unreal Engine 2 هست که همراه بازی Unreal Tournament 2004 عرضه می‌شود. بازیش قدیمیه ولی ممکنه با بازی‌های جدیدتر هم ارائه بشه. فکر کنم اگر به وبگاه خود موتور مراجعه کنید بهتون کمک کنه.