PDA

View Full Version : استفاده از دستورات sqlserver در برنامه



shahab_gh712
دوشنبه 15 مرداد 1386, 12:30 عصر
چطور میتوان از دستورات sqlserver در برنامه استفاده کرد دستوراتی مثل select ,... من هرطور استفاده کردم ارور داده :خجالت:

iranrose63
دوشنبه 15 مرداد 1386, 12:32 عصر
sqlcommand میتونه بهت کمک کنه با استفاده از این کنترل می تونی دستورات sql رو عینا در برنامت بنویسی

MH2538
دوشنبه 15 مرداد 1386, 15:37 عصر
سلام
بصورت خلاصه :
۱ - یک Connection ایجاد کن تنظیمات Connection رو انجام بده .(مثل ConnectionString)-مثلاً myCnt
2 - یک Command ایجاد کن و کانکشن اون رو برابر با Connection مرحله۱ قراربده.مثلاً myCmd
3 - دستوری رو که لازم داری تو CommandText این Command بزار
4 - یک DataAdapter بساز و (برای نمونه)SelectCommand اون رو برابر با Command مرحله۲ قرار بده.مثلاً myDA
5 - یک DataSet ایجاد کن مثلاً myDS
6 - Connection رو Open کن.
7- اگر دستوری که تو SelectCommand نوشتی Select بوده است می تونی دستور myDA.Fill(myDS) و در غیر اینصورت دستور myCmd.ExecuteNoneQuery رو اجرا کن. در این حالت نیازی به مراحل 4 و 5 نیست.

man_iran
یک شنبه 25 شهریور 1386, 16:04 عصر
سلام
بصورت خلاصه :
۱ - یک Connection ایجاد کن تنظیمات Connection رو انجام بده .(مثل ConnectionString)-مثلاً myCnt
2 - یک Command ایجاد کن و کانکشن اون رو برابر با Connection مرحله۱ قراربده.مثلاً myCmd
3 - دستوری رو که لازم داری تو CommandText این Command بزار
4 - یک DataAdapter بساز و (برای نمونه)SelectCommand اون رو برابر با Command مرحله۲ قرار بده.مثلاً myDA
5 - یک DataSet ایجاد کن مثلاً myDS
6 - Connection رو Open کن.
7- اگر دستوری که تو SelectCommand نوشتی Select بوده است می تونی دستور myDA.Fill(myDS) و در غیر اینصورت دستور myCmd.ExecuteNoneQuery رو اجرا کن. در این حالت نیازی به مراحل 4 و 5 نیست.

اگر ممکنه یه نمونه برنامه بزارید...
مرسی

سار
یک شنبه 25 شهریور 1386, 17:31 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=348253&postcount=17

bpzone
دوشنبه 26 شهریور 1386, 00:28 صبح
یه سری به MSDN بزنید و در مورد ADO جستجو کنید
کامل براتون توضیح داده ، همراه با مثال
موفق باشید

babak23
دوشنبه 26 شهریور 1386, 09:45 صبح
این برنامه میتونه کمکت کنه

man_iran
دوشنبه 26 شهریور 1386, 19:37 عصر
ببخشید این دستورات را هم می توان برای اکسس استفاده کرد ؟

PC2st
دوشنبه 26 شهریور 1386, 21:48 عصر
این دستورات جزء دستورات Ansi SQL هست، پس در بانکهای اطلاعاتی متفاوت میتونید از اونها استفاده کنید.

man_iran
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 12:28 عصر
من از دستورات استفاده کردم ولی هنگام ارسال اطلاعات اخطار زیر داده می شه :

The type initializer for ' address Class ' threw an exception
آدرس کلاس : آدرسی است که کدها را توش نوشتم.

باید چه کار کنم ؟

PC2st
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 19:09 عصر
میشه دستور SQL رو هم بنویسید و اینکه روی چه خطی این ارور رو میده؟

man_iran
پنج شنبه 29 شهریور 1386, 19:29 عصر
میشه دستور SQL رو هم بنویسید و اینکه روی چه خطی این ارور رو میده؟

دستورات که همان دستورات برنامه ایست که توی همین تایپیت گذاشتند...
ارور هم توی خطی داده می شه که من متد معرفی شده در کلاسم را فراخوانی می کنم و داده ها را به آن ارسال می کنم.