PDA

View Full Version : این پیغام یعنی په؟

maryam_80
دوشنبه 15 مرداد 1386, 23:17 عصر
سلام

من روی سیستمم نسخه 2.6 فاکسپرو را دارم.وقتی که برنامه نوشته شده تحت فاکس را اجرا می کنم پیغام زیر را می دهد:

cannot locate the desired version of foxpro

لازم بذکر هست که من این برنامه یکی از سرورهای windows 2003 کار میکند ولی همین را که روی یک سرور دیگر میبرم خطا می دهد

ممنون می شوم راهنمایی کنید

javad_hosseiny
سه شنبه 16 مرداد 1386, 10:00 صبح
در فاکس تحت داس به هنگام ایجاد فایل اجرایی قابلیت ایجاد فایل از نوع compact بود
بدین صورت که فایل اجرایی کوچکی را به شما می داد و شما الزام داشتید که فایلهای esl , eso مربوطه را نیز در کنار فایل اجرایی خود قرار دهید.
و این پیغام خطا نیز اشاره به عدم وجود همان فایلهای می کند. (که البته این فایلهای می توانند کنار فایل اجرایی و یا در مسیرهای موجود در path سیستم عامل باشند (شاخه های ویندوز و ...) ) (در کل مشابه عملکرد dll های موردنیاز جهت اجرای برنامه های تحت ویندوز می باشد)
متناسب با نسخه 2.6 برنامه فاکس شما می بایستی فایلهای foxd2600.esl و foxd2600.eso را از کامپیوتر مبدا به مقصد (سرور دوم) کپی نمایید. (پیشنهاد می کنم کنار فایل اجرایی کپی کنید)
(البته می توانید جهت اجرای بهینه برنامه (جهت استفاده از حافظه توسعه یافته در محیط برنامه های تحت داس از فایل foxdx260.esl به جای دو فایل فوق استفاده نمایید)

farhad_shiri_ex
سه شنبه 16 مرداد 1386, 14:11 عصر
سلام

من روی سیستمم نسخه 2.6 فاکسپرو را دارم.وقتی که برنامه نوشته شده تحت فاکس را اجرا می کنم پیغام زیر را می دهد:

cannot locate the desired version of foxpro

لازم بذکر هست که من این برنامه یکی از سرورهای windows 2003 کار میکند ولی همین را که روی یک سرور دیگر میبرم خطا می دهد

ممنون می شوم راهنمایی کنید

همانطوری که دوستمان گفتند میتوانید این دوفایل را در کنار برنامه تان کپی نمایید و هم می توانید با نصب برنامه Dist-Kit فاکس داس این فایلهای مورد نیاز را به APP اصلی تان ضمیمه کنید برای این کار کافی است که Setup این برنامه را تحت داس اجرا کرده ومسیر اصلی فاکس پرو را به آن معرفی نمایید وبعد هم چند تا Next و بعد برنامه نصب شده است حال شما می توانید در فاکس پرو به جای ساخت APP Compact از App Compact Extended استفاده نمایید بسیار کار ساده ای است اگر برنامه Dist-Kit را ندارید PM بزنید!...

RESMAILY
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 01:14 صبح
سلام می توانید از foxprox استفاده نمایید