View Full Version : ایجاد آرایه عمومی!!
rahro
سه شنبه 16 مرداد 1386, 08:04 صبح
سلام
در یک فرم از پروژه ام مجبور شدم یک آرایه تعریف کنم. برای اینکه اون رو در تمام متدها داشته باشم در int اون رو بصورت public تعریف کردم . تا اینجای کار مشکلی نیست ولی وقتی که میخوام پروژه ام رو اجرایی (exe )کنم به این موضوع گیر میده و پیغام خطا!!؟ موضوع چیه :متفکر:
آیا باید اون رو خارج از فرم داخل یک program ایجاد کنم ؟!
javad_hosseiny
سه شنبه 16 مرداد 1386, 09:52 صبح
بسته به زمان فراخوانی اون متغیر (آرایه) داره
اگر تا قبل از فراخوانی اون فرم ازش استفاده ای نکرده اید (و بعد از اون فرم قرار استفاده بشه) مشکلی نداره.
ولیکن حدس بنده بر این است (متناسبا با این نکته که به هنگام ایجاد فایل اجرایی این مشکل بوجود می آید نه در زمان اجرای خود فرم (در محیط داخلی ویژوال) ) که:
شما احتمالا در تعریف نوع پابلیک متغیر خود اشتباه کرده اید (مثل: public list) حال آنکه برای تعریف آرایه از نوع عمومی (پابلیک) می بایستی به صورت public array list استفاده کنید.
(تاکید بر کلمه array برای آرایه در تعریف عمومی آنها هست)
rahro
سه شنبه 16 مرداد 1386, 10:41 صبح
بسته به زمان فراخوانی اون متغیر (آرایه) داره
اگر تا قبل از فراخوانی اون فرم ازش استفاده ای نکرده اید (و بعد از اون فرم قرار استفاده بشه) مشکلی نداره.
ولیکن حدس بنده بر این است (متناسبا با این نکته که به هنگام ایجاد فایل اجرایی این مشکل بوجود می آید نه در زمان اجرای خود فرم (در محیط داخلی ویژوال) ) که:
شما احتمالا در تعریف نوع پابلیک متغیر خود اشتباه کرده اید (مثل: public list) حال آنکه برای تعریف آرایه از نوع عمومی (پابلیک) می بایستی به صورت public array list استفاده کنید.
(تاکید بر کلمه array برای آرایه در تعریف عمومی آنها هست)
:تشویق::تشویق::اشتباه::گیج::ق ب::تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.