View Full Version : برنامه نویسی ربات
elahe1364
جمعه 19 مرداد 1386, 10:50 صبح
سلام دوستان
می خواستم ببینم چه جوری با دلفی میشه در زمینه ربات برنامه نویسی کرد
توضیح کامل و فوری لطفا
با تشکر
ghabil
جمعه 19 مرداد 1386, 10:57 صبح
هر دیواسی که به کامپیوتر وصل میشه رو میشه یک ربات در نظر گرفت ، اونوقت دیگه دو تا کار باید بکنی ، اولا زبان داخلی سخت افزار ربات رو بلد باشی(در واقع Command هاش رو) که بتونی اطلاعات که بهت میده رو بگیری یا بهش دستورات جدید بدی، بعد هم باید ببینی رباتت میخواد چی کار کنه اونقوت میتونی محاسبات مربوطه رو در دلفی انجام بدی بعد و بعد نتایج رو به کامندها تبدیل کنی برای سیستم بفرستی...
Valadi
جمعه 19 مرداد 1386, 17:26 عصر
آقای کوشا کمی درباره همین ربات ها توضیح می دی که اینها چگونه کار می کنند و چه زبانی برنامه می نویسند و سیستم عامل دارند یا ندارد و خیلی سوالات توی این مایه ها ....
موفق و سرزنده باشی
ghabil
شنبه 20 مرداد 1386, 03:15 صبح
گفتم هر دیوایسی میتونه یک ربات باشه از یک دست مکانیکی که مثلا دره قوطی میبنده گرفته تا این ماشینهای طراحی فرش که طرحشون رو از کامپیوتر میگیرند تا همین رباتهای فوتبالیست . همشون یک سخت افزاری هستند که برای اون سخت افزار یک زبان اسمبلی هست و خب بعضیهاشون با یکسری دستورات سطح بالاتر حالا مثلا اینا شامل این میتونه باشه که از مانع جلویش چقدر فاصله داره ، یا مثلا دستوری که یک پاش رو به اندازه پارمتر دستور حرکت بده .
بعد دیگه میمونه یک موتور نرم افزارها که محاسبات لازم رو انجام بده و ماشین رو با پارامترهای مناسب راهنمایی کنه.
yashar666
شنبه 20 مرداد 1386, 09:31 صبح
البته من بهتون پیشنهاد می کنم به وسیله زبان دلفی یا وبی یا امسال این ها دست به کنترل ربات نزنید چون این طور زبانها خیلی سختر از زبان سی یا اسمبلی با سخت افزار رابطه بر قرار می کنند برای پروگرام کردن میکرو های که در رباط استفاده می شوند حتما از زبان سی یا اسمبلی استفاده کنید رباطهای فوتبالیست هم که جدیدا استفاده می شوند دارای 2 بخش هستند کنترل robot به وسیله خود (سخت افزار داخلی )رباط و کنترل کلی به وسیله کامپیوتری که با یه زبانی مثل وبی یا امسال آن به کمک اطلاعات فرستاده شده از دوربین بالای زمین فوتبال عمل پردازش تصویر و کنترل را انجام می دهد.
elahe1364
شنبه 20 مرداد 1386, 19:39 عصر
ممنون بچه ها
پس یعنی با خود دلفی نمی شه دستورات داخلی و کنترلی ربات رو نوشت؟
yashar666
یک شنبه 21 مرداد 1386, 00:01 صبح
میشه ولی کار سختی هست و تازه اگه بتونی باید با میکرو های مثل سری at mega از خانواده avr استفاده کنی که سرعت زیاد و ظرفیت بالا دارند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.