PDA

View Full Version : جستجوی سریع در سلول Grid

farhad_shiri_ex
دوشنبه 22 مرداد 1386, 14:24 عصر
دوستان عزیز با اضافه کردن این کد در Event KeyPress گرید تان البته در یکی از سلولهای از جنس TextBox مثلا سلول شماره تلفن می توانید با هر عددی که کاربر می زند عملیات جستجو را انجام دهید بدون اضافه کردن نام فیلد و یا نام بانک .لطفا نظر دهید!
البته باید دو متغیر از نوع کاراکتری به نام Buf1,Buf2 را در Property فرمتان تعریف نمایید!

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 23 مرداد 1386, 08:09 صبح
سلام
خیلی ممنون ایده جالبیه
فقط ظاهرا یه چند خط کد لازم داره که باید تو init یا load فرم قرار بگیرن

thisform.addproperty("buf1","")
thisform.addproperty("buf2","")
public oldbuf2

درسته ؟

rezamim
سه شنبه 23 مرداد 1386, 09:28 صبح
البته باید دو متغیر از نوع کاراکتری به نام Buf1,Buf2 را در Proprty فرمتان تعریف نمایید!

درست بود !

farhad_shiri_ex
سه شنبه 23 مرداد 1386, 15:06 عصر
دوستان عزیز !
برو بچ برنامه را بر می دارن ولی ظاهرا یادشون می ره انتقاد و یا تشکر کنند البته جسارتا از کلید تشکر هم استفاده کنید بد نیستش یا حداقل یه نظری هم بدید بعد برادر مهران میگه چرا Open Source کار نمیکنیم!

mehran_337
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 07:27 صبح
فرهاد عزیز از اینکه به یاد من بودی ممنونم.
اما واقعیتش من هنوز نتونستم عملکرد برنامه رو ببینم . مگه این کد در واقعه k;eypress خود گرید نباید گذاشته بشه پس چرا هیچ عکس العملی نشون داده نمی شه . ممنون اگه راهنمایی کنید

IC_prog
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 09:58 صبح
با تشکر
به نظر من این کدها در برنامه های سطح پایین کاربردیست! وگرنه در یک برنامه حرفه ای با
رکوردهای زیاد آیا LOCAT کردن درسته ؟

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 12:41 عصر
فرهاد عزیز از اینکه به یاد من بودی ممنونم.
اما واقعیتش من هنوز نتونستم عملکرد برنامه رو ببینم . مگه این کد در واقعه k;eypress خود گرید نباید گذاشته بشه پس چرا هیچ عکس العملی نشون داده نمی شه . ممنون اگه راهنمایی کنید

برادر مهران!
این کد را باید در یک Column گرید در شی TextBox آن در متد KeyPress قرار دهید و می توانید کنترل ReadOnly شی TextBox تان را هم False نمایید و بعد از اجرا با انتخاب این سلول از گریدتان با زدن هر عدد اولین مورد مشابه آورده می شود!

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 12:44 عصر
با تشکر
به نظر من این کدها در برنامه های سطح پایین کاربردیست! وگرنه در یک برنامه حرفه ای با
رکوردهای زیاد آیا LOCAT کردن درسته ؟

دوست گرامی شما می توانید بجای رویه جستجو در این کد از هر رویه دیگری هم استفاده نمایید مثلا از Seek و یا حتی از Select های SQL استفاده نمایید بسیار کار راحتی است.

kia1349
شنبه 27 مرداد 1386, 07:03 صبح
بله select _ sql بسیار قوی و سریع است