View Full Version : مشکل-کامپوننت نصب شده هی میپره
m_kafman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 15:45 عصر
سلام به اندیشمندان
من یه برنامه داشتم که در اون از کامپوننت vclskin استفاده کرده بودم اما به دلایلی مجبور شدم بعدها دلفی رو دوباره نصب کنم ، اما وقتی در دلفی جدید این کامپوننت رو نصب کردم و بعد از اون وقتی خواستم برنامه مربوطه رو باز کنم دیدم پیغام فقدان اون کامپوننت تو برنامه رو میده ، تو حالتهای مختلف کامپوننت مورد نظر هیچ مشکلی نداشت ولی به محض اینکه این برنامه ام رو باز میکنم این کامپوننت و هر کامپوننت جدید دیگه که نصب کردم میپره
اگه از دوستان کسی هست که کمک کنه ممنون میشم
Batman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 15:59 عصر
با سلام
خوب دوست عزیز اینکه واضحه شما قبلا کامپوننت vclskin رو نصب کردی و با حذف دلفی اون کامپوننت هم حدف شده و حالا اگه هنوز هم فقدان اون کامپوننت رو میده شاید به درستی نصبش نکردید یا اصلا شاید از یه کامپوننت دیگه استفاده کردید چکش کنید
موفق باشید
m_kafman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:17 عصر
batman جان ممنمون از محبتت اما اگه با دقت بخونی مطلبو من عرض کردم این کامپوننت وقتی نصبش میکنم به خوبی کار میکنه و میشه تو یه پروژه جدید ازش استفاده کرد ، اما فقط وقتی این برنامه رو که قبلا از این کامپوننت توش استفاده کردم داخل دلفی باز میکنم کامپوننت های جدیدم میپره <<<<<<<>>>>>>>>>>> فقط وقتی این برنامه رو باز میکنم>>>><<<<<<<<<<<
m_kafman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:20 عصر
البته من میگم قبلا فک نکنی که منظور چند سال پیشه
این پروژه ماله یک هفته پیشه و از نظر ورژن و مابقی قضایا مشکلی نداره
Batman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:20 عصر
با سلام
دوست عزیز برنامت اصلا اجرا میشه؟
m_kafman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:23 عصر
وقتی این کامپوننت رو از فرم بر میدارم اجرا میشه
ولی من میگم چرا وقتی این برنامه رو تو دلفی باز میکنم کامپوننت های جدیدم میپره
m_kafman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:24 عصر
در صورتی که با برنامه های دیگه رو باز میکنم همچین مشکلی پیش نمیاد
SYNDROME
دوشنبه 22 مرداد 1386, 16:31 عصر
با سلام
دوست عزیز پیغامی را که در Messageنمایش داده می شود را در اینجا قرار دهید و اگر بر روی خطی هم می ایستد خط مورد نظر را نیز بنویسید.
موفق باشید
persianboy
دوشنبه 22 مرداد 1386, 20:49 عصر
اگه یه vclskin خوب و بدون مشکل خواستی منو خبر کن .
شاید هم باید همه فایلهای dcu کامپوننت رو تو فولدر lib کپی کنی ، بعضیاشون اینجورین .
Arman_1367
سه شنبه 23 مرداد 1386, 01:18 صبح
نسخه فارسی شده VclSkin توسط منم هست. اگر خواستی pm بزن.
m_kafman
سه شنبه 23 مرداد 1386, 09:16 صبح
بعیدِ از جماعت برنامه نویس که اینقدر دقت پایین داشته باشن در خوندن مسئله
من خدمت همه بزرگواران عرض کردم موقعی که برنامه مورد نظر اجرا میشه همه کامپوننت های تازه نصب شده از حالت نصب خارج میشن ،حالا یکی از این کامپوننت ها VclSkin بوده؛
پیغامی هم که داده میشه همون پیغام عدم نصب کامپوننت استفاده شده توسط شما در دلفی هست.
arman_1367 عزیز اگه مقدور واستون این نسخه فارسی رو بذارید تو سایت یا به mail من بفرستید Mehdi.Mozaffari@gmail.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.