PDA

View Full Version : شبکه های عصبی

farhad_shiri_ex
سه شنبه 23 مرداد 1386, 16:59 عصر
آیا کسی تا حالا با ویژوال فاکس پرو در زمینه شبکه های عصبی کاری کرده است و یا تجربه خواندن برخی اطلاعات از داخل تصویر به صورت پیکسل به پیکسل داشته است اگر کسی نظری دارد بیان نمایید!

mehran_337
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 07:25 صبح
اگه میشه در این زمینه اطلاعات بیشتری بدین ما هم یاد بگیریم چون کلمه شبکه عصبی اولین باره که می شنوم

farhad_shiri_ex
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 13:00 عصر
اگه میشه در این زمینه اطلاعات بیشتری بدین ما هم یاد بگیریم چون کلمه شبکه عصبی اولین باره که می شنوم

برادر مهران!
تکنیکهای شبکه های عصبی در طراحی و الگوریتم کامپیلر ها تعریف شده است . به طور کل از این تکنیکها در خیلی از برنامه هایتان می توانید استفاده نمایید البته برنامه های هوش مصنوعی بیشتر کاربرد دارد. به طور مثال می توانید از داخل یک تصویر با جمع آوری بخشی از پیکسلها و مقایسه کردن آنها با template هایی که تعریف کرده اید تشخیص دهید که چه حرفی و یا چه کاراکتری را از روی تصویر خوانده اید . به طور کل بسیار مبحث پیچیده ای می باشد من قصد دارم در این تاپیک این مبحث را باز کنم و تجربیاتم را در اختیار شما و دوستان بگذارم البته اگر عمری باشد.
حال برای شروع کار یک سوال طرح میکنم و می خواهم واکنش و تفکر دوستان را راجع به این مبحث بدانم.
شما تصور کنید که یک مجموعه بزرگ قصد بایگانی کردن اسناد خود را دارد که مثلا حدود 500000عدد سند می باشد. هر سند هم یک کد 10 رقمی دارد که شماره سند است حال اگر بخواهیم 10 تا کاربر تمام وقت بگذاریم که این اسناد را اسکن کرده و در دیتابیس هم ذخیره کنند و دقت کنند که کد تکراری نزنند و کدها را هم درست وارد کنند. با فرض اینکه در هر روز هر کاربر 100 سند بتواند بزند مجموعا در یک روز 1000 سند زده میشود یعنی با تمام این خوشبینی ها 500 روز کار باید شود حال کلا این مجموع برای این کار 1 ماه بیشتر وقت ندارد . دوستان دقت داشته باشید که کد اسناد برای ما خیلی مهم است باید دنبال روشی باشیم که این کدهای اسناد را به طور اتوماتیک تشخیص دهیم. حال پیشنهاد دوستان عزیز چیست چه باید کرد البته دوستان این می تواند یک پروژه ملی باشد.
لطفا نظر دهید!

habdolah
جمعه 26 مرداد 1386, 07:41 صبح
با سلام
من عملا اینکار را هر روز انجام میدهم و روزانه 2000 برگه را باید اسکن کنم و هر برگه را در پرونده مشتری قرار دهم
من برای اینکار از بارکد های روی هر برگه استفاده میکنم
من با یک دستگاه اسکنر پر سرعت حدود 20 دقیقه تمام برگه ها را اسکن کرده و بصورت اتوماتیک با استفاده از بارکد برگه را در پرونده مشتری قرار میدهم

IC_prog
شنبه 27 مرداد 1386, 08:10 صبح
البته در این روش شما ابتدا باید یک اسکنر داکیومنت خوب تهیه کنید با سرعت مناسب.

farhad_shiri_ex
شنبه 27 مرداد 1386, 15:06 عصر
دوستان عزیز ما اسکنر پرسرعت خوب هم داریم یعنی این اسکنرها قابلیت Auto Feeder را هم پشتیبانی میکنند اما مهم این است که بعد از دریافت سند شماره سند خوانده شود.
و دوست عزیزی که از طریق بارکد این کار را میکند در صورت امکان الگوریتم کارتان توضیح دهید با تشکر!

سعید حمیدیانفر
یک شنبه 28 مرداد 1386, 07:10 صبح
سلام خدمت همه اساتید بزرگوار
دوست عزیزم آقای فری فاکس
اگه ممکنه جزئیات دقیقتر پروژه رو بدین
مثلا اینکه کدی که ما میخوایم پیدا کنیم مکانش ثابت هست یا متغییر ؟
دست نویسه یا ماشینی ؟
و درنهایت روی فرم سند علائمی وجود داره که بتونیم در صورت خطاهای احتمالی کاربران در کج یا راست گذاشن برگه ، مدیریت لازم رو انجام بدیم و مکان دقیق کد مورد نظر رو پیدا کنیم ؟

بعد از این مراحل می رسیم به پردازش تصاویر که با توجه به اینکه فعلا در اینجا با اعداد سرو کار داریم . مخصوصا اگه اعداد ما ماشینی یا تایپی باشند میشه گفت قسمت عمده ای از مشکل حله . من یه مقدار تو این بخش کار کردم که با هم فکری دوستان عزیز این اطلاعات ناقص ان شاء الله کامل میشه .

منتظر ادامه این بحث بسیار شیرین هستم از همه دوستان هم خواهش می کنم بقول معروف یه حالی به این تاپیک بدن تا به نتایج مطلوب برسیم.

سعید حمیدیانفر
یک شنبه 28 مرداد 1386, 07:12 صبح
مخصوصا اگه اعداد ما ماشینی یا تایپی باشند میشه گفت
مشکل حله .

البته همینجا عرض میکنم نه به این راحتی که من گفتم ولی خب ....

farhad_shiri_ex
یک شنبه 28 مرداد 1386, 11:25 صبح
ممنون از توجه شما!
باید بگویم که اعداد فارسی و ماشینی و تقریبا در همه اسناد جای ثابت دارند و در ضمن تمامی اسناد به طور منظم اسکن شده اند اما در صورت جابجا شدن سند در اسکن هم خیلی مشکل خاصی نیست لطفا تئوری عملی ارائه دهید در ضمن من بخشی از کار را انجام داده ام اما دوست دارم با روشهای شما دوستان هم آشنا شوم

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 29 مرداد 1386, 09:51 صبح
با سلام
این نمونه برنامه که خدمتتون تقدیم می کنم با دلفی تقریبا نیاز ما رو بر آورده می کنه
البته خیلی عجله ای و بصورت آزمایشگاهی نوشتم تا دوستان نظرشون رو بگن

در ضمن اگه لازم شد میشه این برنامه رو بصورت کامپوننت - اکتیو ایکس - یا DLL برای استفاده در فاکس آماده کرد

فقط نظر ... یادتون نره !
10395
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=10396&stc=1&d=1187592551

در مورد الگوریتم کار هم باید بگم سرعت بسیار خوبی داره
و تصاویر رو بر اساس پیکسل به پیکسل مقایسه نمی کنه
و یه جورایی از منطق فازی استفاده می کنه

farhad_shiri_ex
دوشنبه 29 مرداد 1386, 12:04 عصر
برادر سعید خیلی ممنون!
اما برنامه شما ظاهرا در یک Path خاص که در Document ویندوز کامپیوتر شما وجود دارد کار میکند و اگر نه پیغام خطا می دهد البته مکن اجرا کردم فقط در هنگام زدن کلید عدد متناظر بازهم خطا می دهد!
به هر حال نحوه کار شما جالب است می توانی نحوه کارت را شرح دهی!
اولا با چه تکنولوژی کار کرده اید!GDI+,OPEN-GL,... و یا تکنیک خودتان بوده است یعنی از امکانات ویرایش تصاویر دلفی استفاده کرده اید.
و بعد اینکه شما از ابتدا فایل شروع به خواندن کرده تا به یک پیکسل با رنگ مشکی می رسید و از انجا شروع به خواندن مجدد تا به پیکسل سفید برسید به این ترتیب از مجموع پیکسلهای خوانده شده شما یک شکل دارید حال این تصویر را با Template هایی که از قبل تعریف کرده اید مقایسه میکنید و یا با تصویر دوم انتخاب شده لطفا در صورت امکان توضیح دهید؟
و یا روشی دیگری اتخاذ کرده اید خوشحال میشوم با هم همکاری نماییم .

soroush_farda
دوشنبه 05 شهریور 1386, 10:10 صبح
سلام
اگه میشه توضیحی در مورد روش کارتون بدید و اینکه اگه میشه سورس اون رو هم بذاری تو تایپک.

سعید حمیدیانفر
شنبه 10 شهریور 1386, 07:19 صبح
سلام
ببخشید که اینقدر دیر شد
من تو این برنامه از یک کامپوننت استفاده کردم که خیلی تو پردازش تصویر قویه
imageEN
حالا نمی دونم اصلا استفاده از کامپوننت تو پروژه این تاپیک ، مطلوب دوستان عزیز هست یا اینکه دوستان تمایل دارن بقول معروف low level کار کنیم ؟

IC_prog
یک شنبه 11 شهریور 1386, 09:47 صبح
جناب حمیدیانفر با تشکر از .
شما هر جور که راهنمایی کنید من شخصا قبول دارم. آیا کامپوننت مورد نظر در VFP هم کار میکند ؟ اگر ممکن است راهنمایی کنید.

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 12 شهریور 1386, 07:25 صبح
ابن کامپوننت تا اونجایی که من می دونم فقط برای دلفی ساخته شده
اما میشه تو دلفی ازش یه DLL ساخت که نیاز ما رو در هر زبانی براورده میکنه
فقط این وسط چیزی که من رو نگران کرده همین اجرا نشدن برنامه ای که فرستادم هست
من تو دلفی حرفه ای نیستم
شاید ایراد از کامپایل کردن من باشه .
فعلا دارم سعی میکنم این ایراد رو برطرف کنم
اما اگه بشه دوستان بشگل ضمنی روی اساس کار و الگوریتمهایی که برای پردازش تصویر کاربرد داره هم کار کنن خیلی عالی میشه

farhad_shiri_ex
شنبه 17 شهریور 1386, 10:56 صبح
دوست عزیز!
لطفا شما کامپوننت را ارسال نمایید تا ببینیم چه می شود!

Hadizadeh
دوشنبه 26 شهریور 1386, 11:21 صبح
خوب قسمت این بود که این کار رو ما برای آقای farhad_shiri_ex انجام بدیم. در ضمن دوستان به تاپیک اصلی مربوط به OCR در بخش مقالات عمومی سایت مراجعه کنید من یه برنامه دمو هم در صفحات آخرش گذاشتم. موفق باشید.