PDA

View Full Version : DataGrid سفارشی



asgari2005
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 12:23 عصر
سلام
مسئله این است که در یک برنامه کاربردی تعداد حدود 100 DataGrid وجود داره که هر کدوم دارای فیلدهای متفاوت با عرض های متفاوت حال ما می خواهیم این امکان را به کاربر بدهیم که بتواند روی هر DataGrid یکسری عملیات انجام بدهد که عملیات ها عبارتند از:
1-نمایش و عدم نمایش هر کدوم از ستون ها
2-تغییر اندازه عرض هر کدوم از ستون ها
و در نهایت که هر کدوم از اعمال بالا را انجام ذخیره شود تا دفعه بعدی که کاربر به فرم مورد نظر مراجعه کرد تمامی تغییرات اعمال شده به درستی کار کند.
نکته ای که می توان به این امکانات اضافه کرد این می تونه باشه که زمانی از هر کامپیوتری برنامه کاربردی را اجرا کرد باز تمامی اون تغییرات اعمال شده باشه البته این امکانات برای هر کاربری جداگانه ذخیره شود.

rasoul_ras
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 14:49 عصر
عزیزم برای کاری شما می خوای انجام بدی باید بگم کار ساده است
و اما قسمت آخر سوال ذخیره تنظیمات جوابشو تو تاپیک های همین سایت دادم سرچ کن
اینم یه مثال برای موارد اولیه سوالت :

1-نمایش و عدم نمایش هر کدوم از ستون ها
2-تغییر اندازه عرض هر کدوم از ستون ها

hdv212
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:52 عصر
برای ذخیره ی user interface سفارشی کاربر میتونی توی app.config برنامه ات متغیرها رو ذخیره کنی (یا همچنین رجیستری یا dataBase) و بعد موقع اجرای برنامه ات همه ی اونا رو بخونی و به کنترلهات set کنی.

asgari2005
شنبه 27 مرداد 1386, 10:37 صبح
مرسی دوست عزیز
من برای این کار یک جدول طراحی کردم که دارای فیلدهای زیر می باشد
1-ID
2-FormName
3-ColumnName
4-Width
5-Order
6-IsVisible
7-UserId
من با استفاده از این جدول تمامی تنظیمات روی گرید رو ذخیره می کنم و هنگامی که فرم لود می شود تمامی این تنظیمات رو برای کاربر ست می کنم
البته من برای عملیات دیگر دنبال کامپوننت جانوس هستم

Hosein.Zarei
چهارشنبه 26 تیر 1387, 00:35 صبح
همچنین من می خواهم که با زدن کلید اینتر بجای رفتن به سطر بعد, به ستون بعدی برود. من برای اینکار در رویدادی که کلید فشرده شد اگر اینتر بود کلید Tab می فرستد.
ولی در هنگامی که فیلد در حال ویرایش است با زدن اینتر به سطر بعد می رود چگونه باید این مشکل را حل کنم؟؟؟

rouzbeh_ziafati
پنج شنبه 12 دی 1387, 01:03 صبح
سلام
دوستان من وقتی توی فرم یک Datagrid میگذارم ، فقط دو تا ستون داره . چطور می تونم این ستون ها رو دستی موقع طراحی برنامه زیاد کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید

Hosein.Zarei
جمعه 13 دی 1387, 22:30 عصر
سلام
دوستان من وقتی توی فرم یک Datagrid میگذارم ، فقط دو تا ستون داره . چطور می تونم این ستون ها رو دستی موقع طراحی برنامه زیاد کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
کافیه که روی دیتاگرید راست کلیک کرده و Add Column را انتخاب کنید.