View Full Version : مشکل فیلترینگ
mohammadgij
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 10:52 صبح
سلام. من در بعضی مباحث با مشکل مواجه شدم. به طور مثال وقتی می خوام که تاپیک هایی که شامل کلمه "فاکس" هستند رو ببینم. به علت استفاده از کلمات خلاف شرع!!!!!!!!!! دچار مشکل فلتر میشم و صفحه در دسترس نیست. باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
killer-star
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 11:15 صبح
سلام. من در بعضی مباحث با مشکل مواجه شدم. به طور مثال وقتی می خوام که تاپیک هایی که شامل کلمه "فاکس" هستند رو ببینم. به علت استفاده از کلمات خلاف شرع!!!!!!!!!! دچار مشکل فلتر میشم و صفحه در دسترس نیست. باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزه جالب کلمه Terminal هم فیلتر شده میشه یکی بمن بگه اشکال این کلمه چیه ؟؟:ناراحت:
آقا محمد فکر کنم اگه اینطوری بنویسید مشکلتون حل میشه
ف ا ک س
مرسی
saeed_Z_F
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 11:20 صبح
سلام
یک فیلترشکن گیر بیار
rezamim
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:49 عصر
خیلی باحاله . منهم همین چند هفته قبل برای جستجوی موضوعی دقیقا به همین مشکل برخوردم. جالبتر اینه که من فقط با فاکس + پرو :بامزه: کار میکنم . و بنابراین چه جوری سرچ کنم ؟:گیج: هیچی بهتره دراین مورد فارسی را پاس نداریم ( حتی تا همین اندازه ) و دنبال FOX بگردیم:قهقهه::قهقهه::قهقهه:: هقهه::قهقهه:
mohammadgij
یک شنبه 28 مرداد 1386, 09:39 صبح
مشکل اینجاست که اول باید مدیران سایت یه فکری واسه کلماتی اینچنین بکنند. مثلاً تمام کلمات Fox که فارسی نوشته شده اند رو تبدیل به Fox کنند تا ما بتونیم به صفحات دسترسی پیدا کنیم و مطالب هم شرعی بشن.
من میترسم چون این کلمات مخل امنیت و خلاف شرع در سایت زیاد هست، روزی برسه که کل سایت رو که مکانی غیر اخلاقی شده (به علت استفاده بیش از حد از کلماتی مثل Fox بصورت فارسی) فیلتر کنند
Inprise
یک شنبه 28 مرداد 1386, 09:45 صبح
مسئله فیلترینگ ربطی به سایت برنامه نویس نداره و ضرورتی هم نداره که نرم افزارها برای رفع مسئله فیلترینگ دستکاری بشن . بهر حال اغلب کاربران اینترنت داخل ایران برنامه ها یا ابزارهای دور زدن فیلتر رو دارند و در این موارد از همونها استفاده کنید .
در ضمن همگی لطف کنید و اخبار یا بحثها و مطالبی که به هر نحو به فیلترینگ یا سایر مطالبی که ممکنه برای سایت دردسر ساز بشن رو مطرح نکنید.وبلاگها یا فرومهای دیگری برای این موارد وجود دارن . بگذاریم اینجا فقط و فقط در مورد برنامه نویسی بحث بشه .
jk
دوشنبه 29 مرداد 1386, 16:27 عصر
بنده از تبریز هستم
در مورخه 860529 راس ساعت 15:30 به سایت "برنامه نویس" مراجعه کردم که با پیغامی مبنی بر فیلتر شدن سایت مواجه شدم.
جهت اطلاع
someCoder
دوشنبه 29 مرداد 1386, 16:36 عصر
بنده از تبریز هستم
در مورخه 860529 راس ساعت 15:30 به سایت "برنامه نویس" مراجعه کردم که با پیغامی مبنی بر فیلتر شدن سایت مواجه شدم.
جهت اطلاع
پس برنامه نویس هم داره کم کم مرحوم میشه! :ناراحت:
Inprise
یک شنبه 04 شهریور 1386, 06:49 صبح
به نظر میرسه بعضی از سرویس دهنده ها از سیستمهای فیلترینگ احمقانه ای استفاده میکنند که ممکنه به کلمات یا برخی از عبارتهای داخل یک صفحه حتی در سایتی مثل برنامه نویس هم حساس باشه . قطعا چنین مواردی خیلی نادر هستن اما بهر حال اگر زمانی چنین مشکلی داشتید با تشکر از برادر کرامتی میتونید سایت برنامه نویس را روی https هم ببینید که طبعا مشکلاتی از این دست رو برطرف میکنه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.