ورود

View Full Version : مشکل فونت در تبدیل به pdf در کریستال رپورت

ghadam_kheyr
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 14:01 عصر
من برای اینکه اعداد موقع تبدیل به pdf فارسی بمونند ناچار شدم فونت B NAZANIN رو برای اعداد در گزارشم انتخاب کنم اما مشکلی که پیش اومد این بود که فونت ها بعد از تبدیل به PDF اندازه شون خیلی کوچک می شد.
:متفکر:

sm
جمعه 26 مرداد 1386, 12:56 عصر
عیدتون مبارک... تولد امام حسین (ع) مبارک
-----------------------------------------------------------
این مشکل رو منم داشتم... نمیدونم دلیلش چیه
بعضی از وقتها این مشکل پیش میاد اما یه مدت دیگه امتحان کنین می بینین رفع شده... البته بیشتر بنظر میاد ایراد از سیستم خودمون باشه تا از برنامه چونکه بعضی از مواقع درست کار میکنه بعضی از مواقع خیر.
شاید مربوط به نسخه Acrobatی باشه که روی سیستم نصب هست... البته میگم چک نکردم.
برای اینکه فعلا مشکل حل بشه میتونین بجای استفاده از export از چاپ بوسیله پرینتر مجازی Acrobat Distiller استفاده کنین.

موفق باشید

amin_hz
شنبه 27 مرداد 1386, 15:58 عصر
این مشکل طبیعیه. البته به نوع نرم افزاری که برای تبدیل به فرمت pdf استفاده می کنین ربط داره. شما می تونین از برنامه PDF995 استفاده کنین .کار کردن باهاش سادست، با فارسی به راحتی کار می کنه.

ghadam_kheyr
یک شنبه 28 مرداد 1386, 21:39 عصر
از اینکه راهنمایی کردید ممنونم اما من به راهنمایی دقیق تری نیاز دارم لطفا" اگه امکان داره لینک نرم افزاری که معرفی کردید رو بزارید و همچنین در مورد چاپ مجازی توضیح بیشتری بدهید در ضمن من حتما" باید فایلهایی با پسوند .rpt رو به pdf تبدیل کنم
یک نکته هم برام عجیبه و اون اینه که وقتی در محیط طراحی اقدام به تبدیل می کنم فونتها کوچک نمی شه اما وقتی از طریق viewer اقدام به تبدیل می کنم سایز فونت ها کوچک می شه .
آیا راهی وجود داره که از طریق کدنویسی به ابزار موجود در محیط طراحی دست پیدا کرد و از اون طریق تبدیل رو انجام داد.:متفکر:

ghadam_kheyr
یک شنبه 28 مرداد 1386, 21:51 عصر
من بخاطر اینکه دارم از vb 6.0 استفاده می کنم بنابراین از کریستال رپورت 9.2 استفاده می کنم و با دو تا windows xp این قضیه رو چک کردم روی یکی از اونا acrobat reader 7,0نصب بود و روی دومی acrobat reader 8,0 نصب بود اما با هر کدوم که فایل pdfرو باز کردم نتیجه مطلوب نگرفتم و البته این کار رو با کریستال رپورت net 2005. انجام دادم اما بازهم مشکل کوچک کردن فونت وجود داشت .( می خوام بگم که فکر نکنم که ورژن کریستال تاثیری در این مورد داشته باشه.)

sm
دوشنبه 29 مرداد 1386, 07:32 صبح
اگه Pack کامل Acrobat رو نصب کنین، بهمراهش یه برنامه دیگه هم نصب میکنه بنام Acrobat Distiller یا Acrobar Writer که یه چاپگر مجازی هست و توی هر برنامه ای که باشین و کادر مربوط به چاپ رو باز کنین این پرینتر هم اونجا هست و تفاوتش در اینه که خروجیش روی چاپگر نیست بلکه یه فایل PDF به شما میده ...
میتونین از این روش استفاده کنین.

موفق باشید

habedijoo
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 12:02 عصر
سلام به همگی
برای حل این مشکل مراحل زیر رو انجام دهید:
1 - کریستال ریپورت 10 باید نصب باشد
2 -فایل زیر رو دانلود و سپس نصب کنید.
ftp://ftp1.businessobjects.com/outgoing/EHF/dbex10win_en.zip

3 - رجیستری های زیر رو بترتیبی که میگم تنظیم کنید :
نوی مسیر های زیر
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Crystal Decisions\10.0\Crystal Reports\Export\PDF\

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Crystal Decisions\10.0\Crystal Reports\Export\PDF\

مقدار فیلد ForceLargerFonts را برابر یک قرار دهید.

msvbgod
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 14:34 عصر
سلام.
دوستان از این برنامه مزخرف Crystal Reports بدتر نیست. پیشنهاد می کنم که از Report های .NET استفاده کنید. (فایلهای rdl ) به هر حال دوستانی که پروژه هاشون با کریستال هست باید بگم که راه حل اصلی این همون تنظیم رجیستری هست. فقط فراموش نشه که برای .NET 2005 باید توی رجیستری V10.2 رو ویرایش کنید:

HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Crystal Decisions\10.2\Crystal Reports\Export\PDF
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Crystal Decisions\10.2\Crystal Reports\Export\PDF

نیازی هم به دریافت HotFix ها نیست. برای VS2003 باید HotFix های مربوط رو از سایت Bussiness Objects پیدا کنید و نصب کنید (کی هنوز با 2003 کار می کنه؟؟؟)
یه چیزی یادم رفت. توی رجیستری آدرس رو به طور کامل پیدا نمی کنید و باید راست کلیک کنید و از New Key استفاده کنید تا کل مسیر ایجاد شود. در آخر هم باید متغیر ForceLargerFonts رو با New DWORD Value ایجاد کنید و مقدار 1 بهش بدید.

یادتون نره ویژوال استدیو را دوباره اجرا کنید تا تنظیمات رو دوباره بخونه وگرنه درست نمیشه!
من و آقای عابدی جو 1 روز وقتمون گرفته شد تا راه حل واقعیشو پیدا کردیم. (قابل توجه اونایی که فونت هاشونو بزرگ کردند یا برنامه نوشتن که فونت هاشون بزرگ بشه یا از Exporter های دیگه استفاده کردند!!!)

موفق باشید.

ghadam_kheyr
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 20:16 عصر
ازتمامی کسانی که راهنمایی کردن ممنونم اما من از همون روشی که گفتید این مشکل رو حل کردم و اون استفاده از پرینتر مجازی بود .
در سی دی Assistant 2007 یک سری نرم افزار بود که از فارسی در محیط ویندوز پشتیبانی می کردند و اما نرم افزاری که من استفاده کردم(نصب کردم) به نام PDF Creator در پوشه PDF Tools این سی دی بود.:لبخند::قهقهه: