ورود

View Full Version : چاپ تاریخ و ساعت در fast

meghdadcomputer
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 17:40 عصر
سلام
آیا در fast راهی است که تاریخ و ساعت سیستم را بگیریم و در گزارش چاپ کنیم

Mohammad_Mnt
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 18:19 عصر
یه Variable توی گزارشت بساز و توی یه Memo ازش استفاده کن و بعد :

var
lNow: string;
begin
DateTimeToString( lNow, 'hh:nn - yyyy/mm/dd', Now( ) );
MyFrxReport.Variables['MyVariable'] := quotedStr( lNow );
MyFrxReport.ShowReport( );
end;

Arman_1367
پنج شنبه 25 مرداد 1386, 10:07 صبح
سلام

اینو ببین
کلیک کن (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=71861)

در ضمن در داخل اسکریپت خود FastReport تمام توابع تاریخ و زمان سیستمی معمولی قرار دارد نیازی به کار خاصی ندارد.

meghdadcomputer
پنج شنبه 25 مرداد 1386, 10:57 صبح
سلام
دوست عزیز محمد اگه میشه یکم بیشتر توضیح بده چون من با fast زیاد کار نکردم یعنی اصلا کجا باید var ها را تعریف کرد
دوست عزیز arman بی زحمت اگه ممکنه شما هم قدری بیشتر در مورد همون توابع برام توضیح بدید
تازه کاری و هزار دردسر برای دوستان

Arman_1367
پنج شنبه 25 مرداد 1386, 11:02 صبح
ببین محیط طراح FastReport را باز کن و بعد در تبهای سمت راست تب Variables یا متغییرها را پیدا کن بعد مثلاً Date را از TreeView که مشاهده می کنید روس صفحه بیانداز و نمایش را ببین.همین:چشمک:

Batman
جمعه 26 مرداد 1386, 19:31 عصر
با سلام
دوست عزیز اگر هنوز مشکلت حل نشده بگو تا کمکت کنم
در ضمن تاریخ شمسی یا میلادی
موفق باشید

meghdadcomputer
شنبه 27 مرداد 1386, 09:35 صبح
سلام
راه حلی که دوستان گفتند فکر کنم تاریخ میلادی را چاپ می کنه ولی من خودم یه label در فرمم گذاشتم که توی اون تاریخ شمسی بود بعد اونا آوردم توی گزارشم
حالا اگه ممکنه شما هم را حلتان را بفرمایید
ممنون از همه دوستان

Arman_1367
شنبه 27 مرداد 1386, 10:29 صبح
دوست عزیز اون آدرسی که گذاشتم برای افزودن امکانات تاریخ شمسی به FastReport هست که توابع تاریخ شمسی را اضافه می کنه اول لینک را ببین و تا آخر برو با دو نسخه Persian.dll هست در ضمن روش خوبی هم برای یاد گرفتن طریقه افزودن توابع به FastReport.

Batman
شنبه 27 مرداد 1386, 12:39 عصر
سلام
راه حلی که دوستان گفتند فکر کنم تاریخ میلادی را چاپ می کنه ولی من خودم یه label در فرمم گذاشتم که توی اون تاریخ شمسی بود بعد اونا آوردم توی گزارشم
حالا اگه ممکنه شما هم را حلتان را بفرمایید
ممنون از همه دوستان
با سلام ببین دوست عزیز جناب آقا آزمان (اگه اشتباه نکنم) یه کامپوننت برای نمایش تاریخ شمسی در فست ریپورت قرار دادند که خیلی خوبه
در ضمن من یه متغییر از نو frxmemoview تعریف میکنم و یه مقدار بهش پاس میدم
موفق باشید

meghdadcomputer
شنبه 27 مرداد 1386, 16:02 عصر
سلام
آرمان جان من همون روز اول دیدم ولی لینکش خرابه در ضمن ممنون از لطفتون که در حل مشکلم کمکم می کنید

Arman_1367
شنبه 27 مرداد 1386, 17:51 عصر
دوست عزیز همانطور که گفتم اگر تا آخر تاپیک را بخونی در اواخر اون نسخه آموزشی هستش ولی در لینک زیر می توانی جدیدترین نسخه را دانلود کنی :
اینم لینکشه (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=9926&d=1185864230)

اگر بازهم مشکلی بود بگید.

meghdadcomputer
یک شنبه 28 مرداد 1386, 08:50 صبح
سلام
دوست عزیز ممنون خیلی زحمت کشیدی