View Full Version : مشکل پس از آپلود فایلها در هاست
mahsa_kb
شنبه 27 مرداد 1386, 11:54 صبح
با سلام
مشکل : Unable to load DLL (bdpmsa15.dll).
من مشکلات زیادی پس از آپلود فایلها در هاست داشتم که با خواندن این بخش حل شد ولی مشکل Unable to load DLL (bdpmsa15.dll). همچنان باقی مانده است من از دلفی 8 استفاده کردم و در سیستم خودم هم مشکلی ندارم .
با تشکر
ghabil
یک شنبه 28 مرداد 1386, 03:45 صبح
BDP... همانطوی که اط اسمش پیداست متعلق به بورلند پروایدرهای هست و باید داخل فلدر Bin برنامتون این DLL سایر DLLهایی که به BDP مربوط میشوند رو کپی کنید در روی هاست، البته بعضی هاست ها هستند(که معمولا هم گرونتر هستند) و این فایلها رو نصب کرده اند و درواقع هاست محصولات بورلند هستند.
mahsa_kb
یک شنبه 28 مرداد 1386, 09:02 صبح
دوست عزیز کپی کردم ولی همچنان همان error را می دهد و فرقی نکرده !
فکر می کنید ایراد از جای دیگری باشد؟
متن error :
[BdpException: Unable to load DLL (bdpmsa15.dll).]
Borland.Data.Provider.BdpDataAdapter.e() +656
Borland.Data.Provider.BdpDataAdapter.EndInit() +60
WebForm1.TWebForm1.InitializeComponent() in C:\Inetpub\wwwroot\oamanager\WebForm1.pas:2331
WebForm1.TWebForm1.OnInit(EventArgs e) in C:\Inetpub\wwwroot\oamanager\WebForm1.pas:2396
System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer) +240
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +197
ghabil
یک شنبه 28 مرداد 1386, 19:27 عصر
این DLL رو در فلدر BIN برنامت روی کامپیوتر خودت هم کپی کن ، بعد AddRefrence کن توی پروژت و به پروژت اضافش کن و برنات رو کامپایل و Build کن بعد دوباره آپلود کن ، انشاا... درست میشه.
mahsa_kb
دوشنبه 29 مرداد 1386, 13:48 عصر
متاسفانه add نمی کنه ، خطا می ده که این فایل reference نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mahsa_kb
دوشنبه 29 مرداد 1386, 13:54 عصر
شما هاستی رو می تونید معرفی کنید که این dll ها روش نصب باشه تا دیگه این مشکلات پیش نیاد ؟؟؟؟
ghabil
سه شنبه 30 مرداد 1386, 00:33 صبح
ببین فکر میکنم اگر اینو با دقت بخونی کل مشکلاتت حل میشه (http://www.drbob42.com/examines/examin66.htm) قشنگ با عکس کامل توضیح داده، ضمنا طرز کار با ASP.Net Deployment رو هم یاد میگیری که نخوای دستی Refrenceهارو پیدا کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.