PDA

View Full Version : یک پیغام خطا جالب !!!!!!!!!!

کم حوصله
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1383, 23:06 عصر
نمی دونم چرا بعد از نصب و اجر ا این پیغام را می دهد کسی راه حلش را می داند ؟

روح اله معینی زاده
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1383, 14:52 عصر
سلام دوست گرامی

OS ؟
Application ؟

اگه دنبال جوابی! چرا عنوان پنجره رو پاک کردی، اونم اینقدر خفن؟! :oops:

بابک زواری
جمعه 18 اردیبهشت 1383, 13:03 عصر
احتمالا شما یک active x رو برای اجرا روی ماشین مقصد انتقال نداده اید یا اگر هم انتقال داده شده
رجیستر نشده REGSVR32.exe یا اگر هم رجیستر خواستید بکنید یک فایل که این activex برای اجرا
به آن نیاز دارد روی کامپیوتر نیست و یا .....
تست بکنید کدام یک از این موضوعات هست ؟ اگر مشکل حل نشد بازم بگید کمک کنم

سعید قدیری مقدم
جمعه 18 اردیبهشت 1383, 14:42 عصر
کم حوصله عزیز آیا تو برنامه خودت از پایگاه داده استفاده کردی؟

کم حوصله
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 11:14 صبح
احتمالا شما یک active x رو برای اجرا روی ماشین مقصد انتقال نداده اید یا اگر هم انتقال داده شده
همه چیز انتقال داده شده است
به احتمال زیاد پیغام برای MDAC است که جالب اینجاست که در ابتدای پروژه باز می شود ولی در فرم های تابعه این پیغام را می دهد

کم حوصله عزیز آیا تو برنامه خودت از پایگاه داده استفاده کردی؟

بله با اجازتونبه نظر شما مشکل از چی می تونه باشه؟؟

ممنون از اینکه راهنمایی کردید :oops:

سعید قدیری مقدم
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 16:50 عصر
فکر میکنم پایگاه داده به درستی روی سیستم شما نصب نشده چون من هم هر وقت برنامه ای می نوشتم که توش از پایگاه داده استفاده میکردم همچین خطایی میداد. متاسفانه برنامه setup ساز خود ویژوال بیسیک نمیتونه درست پایگاه داده رو نصب کنه مخصوصا روی ویندوز 2000 یا xp حالا نمیدونم مشکل از منه یا setup بیسیک :mrgreen:

من برای حل شدن این کار اومدن یک کار کردم . یک پروژه خالی درست کردم تو فرمش فقط یک Data1 گذاشتم بعد اون رو پروژه رو با بیسیک setup کردم بعد هر فایلی که داخل فایل cab بود رو جدا گانه ریختم تو یک شاخه بعد به کمک inistall wize اومدم یک فایل setup درست کردم و به کمک اون تمام فایل های dll یا ocx رو داخل شاخه system ویندوز ریجیستر کردم

اینجوری یک فایل setup تقریبا 10 مگابایتی درست شد :) حالا هر وقت برنامه بر پایه پایگاه داده می نویسم اون setup رو اول رو سیستم نصب میکنم دیگه اوم مشکل پیش نمیاد.

شما این کارو بکن . اگه نتونستی اون فایل setup رو درست کنی بگو من بزارم تو اینترنت لینکشو بدم دانلودش کنی

امیدوارم مشکلت حل بشه

سعید قدیری مقدم
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 16:54 عصر
یادم رفت بگم MDAC رو حتما داخل اون فایل setup بزار بعدش مسیر بده تو شاخه ویندوز کپیش کنه و از اونجا نصبش کنه.

بعد تو برنامه اصلی خودت اصلا احتیاج نیست MDAC یا فایل های jetengeni یا DAO رو بزراری .