View Full Version : فروش برنامه
killer-star
یک شنبه 28 مرداد 1386, 21:38 عصر
سلام دوستان
اگه کسی تا حالا برنامشو فروخته و یا فروشگاه داره و یا تجربه ای در این زمینه داره یه کمکی به من بکنه !!! من چطوری میتونم برنامه هامو بفروشم !!!؟؟؟
هر راهی که به زهنتون میاد بگید !
در ضمن از طریق اینترنت !
مرسی
hamed_gibago
یک شنبه 28 مرداد 1386, 22:16 عصر
برای این کار باید نرم افزار خود را اول از همه به ثبت برسانید. و البته این را بدانید که در این بیشترین سود را از فروش اول خود خواهید داشت زیرا در دفعه های بعد برنامه شما حتما کپی شده است . پس بهتر است در اولین بار بیشتری نسخه در بازار پخش کنید. برای ثبت نرم افزار نیز یه searchi در google به بکنید . مثلا ثبت نرم افزار یا مرکز انفورماتیک ایران
killer-star
یک شنبه 28 مرداد 1386, 23:25 عصر
برای این کار باید نرم افزار خود را اول از همه به ثبت برسانید. و البته این را بدانید که در این بیشترین سود را از فروش اول خود خواهید داشت زیرا در دفعه های بعد برنامه شما حتما کپی شده است . پس بهتر است در اولین بار بیشتری نسخه در بازار پخش کنید. برای ثبت نرم افزار نیز یه searchi در google به بکنید . مثلا ثبت نرم افزار یا مرکز انفورماتیک ایران
سلام
ممنون بخاطره جوابت ولی من منظورم بیشتر روی اینترنت و سایت های اینترنتیه !
آیا نمیشه محصولات رو از طریق نت فروخت ؟؟؟
آیا واقعا میشه با برنامه های خارجی رقابت کرد ؟؟؟ هر چی باشه ظاهر برنامه و سرعتش از برنامه ای که یک نفر مینویسه بهتره !
ممنون
shamsoft
دوشنبه 29 مرداد 1386, 00:49 صبح
چون تو ایران هستی باید یه سایت به زبان فارسی داشته باشی و محصولاتت رو اونجا معرفی کنی (مثل سایتهای خارجی که حتما دیدی) بعد اگه کسی پیدا شد که خوشش بیاد میاد ازت می خره که این جور اتفاقات کم رخ میده چون هنوز فروش اینترنتی نرم افزار تو ایران جا نیفتاده
به علت تحریم، نرم افزارهاتو نمی تونی به خارجی ها بفروشی چون دیگه پولش به راحتی گیرت نمیاد. البته گیرت میاد. ولی خیلی سحته. باید اونور آشنا داشته باشی که کارای مالیتو انجام بده.
killer-star
دوشنبه 29 مرداد 1386, 01:17 صبح
چون تو ایران هستی باید یه سایت به زبان فارسی داشته باشی و محصولاتت رو اونجا معرفی کنی (مثل سایتهای خارجی که حتما دیدی) بعد اگه کسی پیدا شد که خوشش بیاد میاد ازت می خره که این جور اتفاقات کم رخ میده چون هنوز فروش اینترنتی نرم افزار تو ایران جا نیفتاده
به علت تحریم، نرم افزارهاتو نمی تونی به خارجی ها بفروشی چون دیگه پولش به راحتی گیرت نمیاد. البته گیرت میاد. ولی خیلی سحته. باید اونور آشنا داشته باشی که کارای مالیتو انجام بده.
سلام
ممنون بخاطر جواب !
تو دبی آشنا دارم میتونم Payment رو چک بزارم و نقدش کنم !!!
اما چه سایتهایی خوبه ؟؟؟
آیا واقعا میشه رقابت کرد ؟؟
مبین رنجبر
دوشنبه 29 مرداد 1386, 18:07 عصر
سلام .. من مدیر تیم برنامه نویسی میکروسان هستم .... من تو سایتم محصولات تولیدی تیمم رو واسه فروش می زارم .. البته مراکز فروش هم تو چند جای ایران داریم .. اگه می خوای اطالاعات بیشتری داشته باشی این اطلاعات منه :
MicroSun Programming Team
WebSite : www.MicroSunCo.com (http://www.MicroSunCo.com)
E-Mail : Info@MicroSunCo.com
Y! ID : DJmobin_dancer_xx
PC2st
دوشنبه 29 مرداد 1386, 18:25 عصر
وقتی میخوای برنامت رو روی اینترنت بذاری، باید به فکر Trial Version هم بیافتی که وقتی دانلود کردن، شاید خوششون اومد و خریدنش!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.