View Full Version : جمع یک ستون بعلاوه یک مقدار دیگر در FastReport
kheyri
دوشنبه 29 مرداد 1386, 08:16 صبح
سلام دوستان
من گزارشی دارم که نیاز دارم جمع یک ستون رو با یک memo دیگه توی همون گزارش جمع کنم.
هر دو رو دارم ولی نمیتونم با هم جمعشون کنم.
Valadi
دوشنبه 29 مرداد 1386, 08:24 صبح
قبل از ایجاد تاپیک جستجو کن یادم یکی از دوستان یک یونیت قرار داده در این زمینه
موفق و موید باشی
kheyri
دوشنبه 29 مرداد 1386, 09:41 صبح
جناب ولدی ممنون از پاسختون. من تمام تاپیکهای مرتبط با FastReport رو گشتم و نتونستم موردی پیدا کنم که بدردم بخوره. اگه شما حضور ذهن دارید راهنمایی بفرمائید.
babak869
دوشنبه 29 مرداد 1386, 09:42 صبح
جناب ولدی صحیح میفرمایند حتما قبلا از ایجاد تاپیک لطفا جستجو نمایید .
این مشکل شما هیچ ارتباطی به فست ریپورت نداره . شما باید بصورت دستی و با کدنویسی جمع کل یک ستون از فیلد مورد نظرتون رو باهم جمع کنید و اون مقدار رو بصورت پارامتر به فست ریپورت پاس بدید . یه نمونه هم در تاپیک (سورس برنامه های کاربردی و مهم ) گذاشتم میتونید استفاده نمایید
موفق باشید
kheyri
دوشنبه 29 مرداد 1386, 11:49 صبح
خیلی ممنون جناب احدی عزیز.
از اونجا که مقدار دهی دستی به Memo ها در FastReport با درج یکسری کاراکترهای خاص مثل " " و < > و [] انجام میشه ، بنده با سعی و خطا مشکلم رو حل کردم و نمونه کد و توضیحاتش رو اینجا میگذارم تا دوستان دیگه هم استفاده کنند :
من در گزارشم از 2 تا TfrxDBDataset استفاده کردم که اولیGroup1 و دومی Group2 نامگذاری شدند. این دوتا TfrxDBDataset به 2 تا ADOquery مجزا وصل هستند.
در باند MasterData1 یک Memo تعریف میکنم که جمع رکوردهای فیلد Fieldtmp1 از Group1 رو در گزارش ایجاد میکنه و در Footer همین گزارش یک Memo دیگه ایجاد کردم که مقدار یک رکورد از فیلد Fieldtmp2 از Group2 رو نشون بده . مشکل من اینجا بود که نمیتونستم این دوتا Memo رو با هم جمع کنم و در یک Memo دیگه نشون بدم.
حالا در همون Footer گزارش ، یک Memo دیگه گذاشتم و این خط رو توش نوشتم:
[SUM(<Group1."Fieldtmp1">,MasterData1)+<group2."fieldtmp2">]
به این ترتیب مقادیر هر دو Memo جمع شد و در مموی جدید نمایش داده شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.