ورود

View Full Version : استفاده از پرینت لیزری در برنامه های Foxpro تحت Dos

دلفی آی آر
یک شنبه 28 فروردین 1384, 06:13 صبح
من برنامه ای در اختیار دارم که به صورت مولتی فونت و با قابلیت تغییر جهت صفحه و حتی یک عبارت ! می تواند متون شما را در یک پرینتر لیزر مانند hp چاپ کند!
اگه کسی بدردش می خوره بگه براش بذارم!!! :wink:

javad_hosseiny
یک شنبه 28 فروردین 1384, 09:00 صبح
ممنون می شیم

rahro
یک شنبه 28 فروردین 1384, 20:32 عصر
سلام
من هم همینطور , ممنون میشم بذارین :موفق:

دلفی آی آر
دوشنبه 29 فروردین 1384, 11:34 صبح
براتون فرستادم-یکی تون ایمیلش غیرفعال بود فکر کنم جواد حسینی
کس دیگه ای می خواد بگه براش بفرستم
راستی تا دو هفته دیگه سایت من راه میفته ، اونجا هرچی مقاله بخواین پیدا می کنین.
فقط واسه دامنش موندم چی بذارم. راستی اگه قالب زیبا واسه سایت دارید بگید ممنون میشم. :embr: :embr:

rezamim
سه شنبه 30 فروردین 1384, 12:01 عصر
قالب زیبا داریم ولی چه جوری نشون شما بدیم؟

دلفی آی آر
سه شنبه 30 فروردین 1384, 12:59 عصر
اگه بخواید می تونی همراه ایمیل به من بفرستید.
اگر هم خواستید می تونید به سایتی مثل سایت 50megs.com برید و یه اکانت مجانی ایجاد کنید و بعد از آپلود فایلها اینجا آدرسش رو بنویسید.
راستی اگر هم می خواید از راه پست به من بفرستید میل کنید آدرس بدم.
قربان شما --- دلفی آی آر :D :D

javad_hosseiny
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 12:16 عصر
منظور از غیرفعال بودن ایمیل چی بود؟ من با این ایمیل دارم کار می کنم (جهت اطمینان بیشتر به ایمیل دیگرم در یاهو را هم لطفا بفرستید m_javad_hosseiny@yahoo.com )

rezamim
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 19:38 عصر
دلفی جون . اندازه فایل فشرده شده 36 مگ هست. ادرس بده برات بفرستم.
تمپلت هایی که دارم مال آدرس http://www.1t3.com/freetemplates.html هست. نگاهشون کن اگه دوست داشتی آدرست رو بده برات پست میکنم. البته من چون یه هاست از اینجا خریدم تونستم اینها رو بگیرم.
موفق باشید.

rezaTavak
چهارشنبه 31 فروردین 1384, 21:32 عصر
ایمیلهایی که در خواست کرده بودند فرستاده شده و پاک شدند.

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 13:12 عصر
من cryxstal report رو به فاکس تحت dos وصل کرم البته دیگه فقط برنامه توی ویندوز کار می کنه البته شاید احمقانه به نظر بیاد ولی خوب مشتری خواست منم درست کردم دیگه از این بهتر نمیشه برای چاپ گرفتن از برنامه تحت dos فقط یه مشگل داره هر بار که کار بر بیچاره میخواد پرینت بگیره صفحه برنامه minimize میشه crystal report میاد بالا ولی خوب دیگه چاره ای نبود

binyaz2003
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 13:15 عصر
کار جالبیه. برای مشکل فارسی کردن پرینتر این کار رو کردی؟

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 16:07 عصر
نه یک سری اسناد رو شرکت مورد نظر باید خیلی درشت و با فونتهای ویندوز تحویل می داد . مجبور شدیم این کار رو انجام بدیم چون برنامه رو 6-5 سال پیش ازم خریده بود و حاضر به استفاده از برنامه تحت ویندوز هم نبود ( یعنی حاضر نبود پول بده براش تحت ویندوز بنویسیم )

rezaTavak
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 22:04 عصر
سلام

کار جالبی است و در نوع خودش یک نو آوری است!

binyaz2003
پنج شنبه 11 اسفند 1384, 23:09 عصر
آقای کلاهدوزان اگر لطف کنید مراحل کار رو به صورت یک مقاله کوچک و جموجور به من بدید بزارم در سایتم این مشکل خیلی هاست مخصوصا برای فارسی کردن چاپگرها
اگر مقدور هست!

ali_kolahdoozan
جمعه 12 اسفند 1384, 08:42 صبح
خوب اول از همه باید یه table جدید بسازید و یه تابع که فونتهای dos رو تبدیل به ویندوز بکنه اگه تا اینجا مشگلی هست بگید تا بعدش رو بگم . چون به خدا وقت یه جزوه درست کردن رو ندارم همین سایت رو هم که میام سر می زنم بهش معتاد شدم اگه میشد ترکش کنم بد نبود ( نه پشیمون شدم یه کاریش می کنم فقط یه کم بهم وقت بدید )

rezaTavak
جمعه 12 اسفند 1384, 12:21 عصر
سلام

چطوری میشه فونت داس را به ویندوز تبدیل کرد؟

منظور تبدیل کدپیج است؟

البته اگر تکه تکه هم بگید کم کم خودش جزوه میشه.

ali_kolahdoozan
جمعه 12 اسفند 1384, 13:29 عصر
من به صورت ساده بگم . یه تابع نوشتم یک یک حرفهای یک رشته رو می خواند و به معادل آن در ویندوز تبدیل می کرد . یعنی توی جدول جدید من اطلاعات به فرم ویندوز داشتم . بعد هم پستش می کردم توی crystal report همین خیلی هم سادس اتفاقا

rezaTavak
جمعه 12 اسفند 1384, 20:07 عصر
خب حالا چطوری میشه توی CristalReportفرستاد؟

ali_kolahdoozan
یک شنبه 14 اسفند 1384, 07:46 صبح
در crystal میشه فایل exe تولید کرد . خوب شما وقتی یک فایل از access دارید چکار می کنید .
exe رو اجرا می کنید و رکوردها در crystal نشان داده می شوند . جدول ما در fox فقط حاوی یکسری رکورد است که باید چاپ شود چون در دفعه بعدی باید جدول خالی شده و دوباره پر شود خوب در اثر اجرای exe اطلاعات رکوردها به درون محیط چاپ می رود . دارم سعی میکنک یه قسمت از برنامه رو جدا کنم براتون بفرستم

پدرخوانده
دوشنبه 21 فروردین 1385, 12:21 عصر
در یک برنامه قدیمی تحت داس وقتی در ویندوز 98 چاپ می کرد, درست کار می کرد
ولیکن در ویندوز xp مشکل دارد ولی به صورت عجیب
معمولا در ویندوز xp به علت فارسی کردن چاپگر در برنامه های تحت داس مشکل داشت و بدین صورت بود که باید چاپگر را حذف می کردیم (در کنترل پنل چاپگر) و سپس دستور فارسی سازی و چاپ را انجام می دادیم (تا ویندوز مدیریت چاپ را دست نگرفته و مشکل فارسی سازی ایجاد نشود)
ولیکن در این سیستم با وجود نصب درایور چاپگر , فارسی سازی انجام می شود ولی گزارش به صورت کامل چاپ نمی شود یعنی بدین صورت که گزارش 50 خط است با اینکه کاغذ جا دارد ولیکن بیشتر از 48/5 (یک خط بصورت نصفه) چاپ نمی کند
تمامی تنظیمات مربوط به چاپ در محیط فاکس (متغیرها و ...) را تست کردم حتی نوع فارسی ساز را نیز تغییر دادم ولیکن باز مشکل بود؟
(البته حتی وقتی درایور چاپگر را نیز حذف کردم باز مشکل بود و حتی در حالاتهای مختلف نیز با این مشکل (چاپ نصفه و نیم) بود.

دوستان برای رفع این مشکل چه راه حلی پیشنهاد می کنند.

rezakhj
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 10:47 صبح
یک مشکل در فاکس تحت داس با چاپگر لیزری دارم

در صورت استفاده از فارسی ساز های Laserf.com , setlaser.com , lmenu,lchap بعد ازاینکه می خواهم فایل را فشرده کنم 16.66 فارسی چاپ نمیشود اگر برای این مشکل من راه حلی دارید ممنون میشم . و اگر فارسی ساز لیزری مناسب تری دارید مرحمت کنید .

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 07:07 صبح
باز یه چیز دیگه . من برای کار با چایگر لیزری ابتدا آن را print to file می کردم بعد با یه فایل که ساختم با c اون رو چاپ می کردم . هم سرعتش خوبه . هم فارسی است . اگه حاضری منطق برنامت رو اون ریختی کنی تا برات بفرستم

rezakhj
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 10:43 صبح
یک مشکل با چاپگر لیزری دارم در داس
و اینست که در زمانی که فارسی ساز را اجرا میکنم درست چاپ میشود ولی وقتی اندازه را می خواهم فشرده کنم فارسی چاپ نمی کند
می خواهم بدانم از چه فارسی سازی استفاده کنم
laserf,setlaser,lmenu,lchap را امتحان کردم و نشد اگر دوستان فایل فارسی ساز لیزری خوبی دارند مرحمت کنند ممنون میشم .

amoosibil
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 10:49 صبح
سلام،
من یک پرینتر hp 1010 دارم ، با پورت USB. با این برنامه شما میشه توی DOS باهاش پرینت گرفت ؟ برای پرینت از اسناد حسابداری در برنامه Novin میخوام . سیستم عاملم هم Windows XP هست .
اگه امکانش هست لطف کنید و برای منم یفرستید ...

ali_kolahdoozan
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 13:51 عصر
من هر وقت در قسمت فاکس فایل فرستادم حذفش کردن . این بار یکی از مدیران رو خبر کنید تا بفرستم . این دفعه 10 است که تاپیکهایی که فایل دارن رو حذف کردن

kia1349
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 05:19 صبح
جناب کلاهدوزان فایلتان برای بنده میل کنید در همین قسمت بنام شما قرار خواهم داد

ali_kolahdoozan
شنبه 30 اردیبهشت 1385, 08:26 صبح
من این فایلو دارم فقط برای امنیت در برنامم . فونتهای من با فونتهای عادی فرق می کنه یعنی مثلا پ برای من جای س برای شماست یکم تغییرش دادم و بعد با تابع از درون برنامه درستش میکنم . البته حالا که فکر می کنم می بینم زحمت بیخودی کشیدم ولی خوب داستان مال الان نیست . اگر می خواهید همین رو بفرستم . یا درستش کنم که یکم زمان بر است .

kia1349
یک شنبه 07 خرداد 1385, 05:39 صبح
هر طور که مایلید عمل کنید.به هر حال هر وقت که خواستید به من اطلاع دهید

naderigh
پنج شنبه 02 آذر 1385, 12:04 عصر
بفرمائید که چرا هنگام ارسال ریپورت به چاپگر در بعضی از پرینترها زمان زیادی طول میکشد که چاپ شود در صورتی که با همان پرینتر فایلهای word یا ..... بلافاصله چاپ میگردد

mehran_337
پنج شنبه 02 آذر 1385, 22:16 عصر
به دلیل عمق پیکسل هایت
شما اگه 180 * 180 تنظیم کنید حله

naderigh
شنبه 04 آذر 1385, 07:09 صبح
منظورتان را متوجه نشدم بیشتر توضیح دهید

mehran_337
شنبه 04 آذر 1385, 11:21 صبح
در کنترل پنل گزینه چاپگر را انتخاب کنید
سپس راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید
در برگه general گزینه printing perefence را انتخاب کنید
سپس advenced را انتخاب کنید
در بخش print quality تعداد پیکسلب در هر اینچ را نوشته البته این مقدار برای چاپگر های مختلف متفاوت می باشد
مثلا برای سوزنی نوشته 300 * 300 و اگر گزینه اش را باز کنید می توانید 180*180 هم ببینید که منظور این است که عمق پیکسل ها کمتر باشد در اینصورتا افت کیفیت دارد اما سرعت بالاتر می رود(همانند رزولیشن در کارهای گرافیکی)
حالا باید ببینی برای پرینتر شما چه عمقهایی دارد کمترین را انتخاب کنید

naderigh
دوشنبه 06 آذر 1385, 07:05 صبح
اقا بسیار ممنون
منظور بنده سرعت پرینتر در گزارشات فاکس کند است در صورتی که در سایر نرم افزارها مثل ورد اکسل و .... سرعت خوب است و مشکلی ندارد
و پرینتر نیز hp1300 است و فاکس نیز vfp9 میباشد

mehran_337
دوشنبه 06 آذر 1385, 13:21 عصر
عزیز من !
روضه ای که برات خوندم مربوط میشه به رفع مشکل در فاکس.
منم منظورم همین بود دیگه. این مراحل را باید طی کنی تا در فاکس مشکلت حل شود

shkhvz
یک شنبه 27 اسفند 1385, 13:03 عصر
چگونه می توانم در محیط Foxpro تحت داس یک عکس در سایز پرسنلی در یک نقطه خاص از صفحه با چاپگر لیزری چاپ کنم .:متعجب:

:متفکر: میدونم سوالم خیلی سخته ! :متفکر:

:گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه: ولی خواهش میکنم کمکم کنید .:گریه: :گریه: :گریه: :گریه: :گریه:

pi_plusplus
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 08:00 صبح
با سلام و خسته نباشید.
من برنامه ای در فاکس تحت داس دارم که فایلی با کد پیج ایران سیستم را باید با پرینتر لیزری چاپ کند. پرینت من با پرینتر HP 1100 جواب داده اما چون این مدل تو بازار کمه می خوام از یه پرینتر جدیدتر استفاده کنم. hp 1200 جواب نداد. کسی می دونه مثلا" با hp 1300 جواب میده یا پرینتر دیگه ای؟

frahimi
شنبه 22 اردیبهشت 1386, 10:00 صبح
با hp1320 هم جواب میدهد.

kia1349
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 11:46 صبح
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=55934

اوصیکم به الجستجو قبل ان تسائلو

ealvandi
شنبه 05 خرداد 1386, 20:45 عصر
به این لینک یک نگاهی بکنید.

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=19569

BPROD_ASLANI
دوشنبه 29 مرداد 1386, 08:52 صبح
من یک برنامه تولید تحت Dos دارم و در صورتی که نیاز به پرینت داشته باشم مجبورم به محیط Dos بروم زیرا کدپیج های Dos درwindows شناخته شده نیست چکار کنم که بتوانم در همان محیط WIndows از پرینترهای سوزنی یا لیزری استفاده نمایم.
با تشکر:ناراحت:

rahro
دوشنبه 29 مرداد 1386, 09:50 صبح
من یک برنامه تولید تحت Dos دارم و در صورتی که نیاز به پرینت داشته باشم مجبورم به محیط Dos بروم زیرا کدپیج های Dos درwindows شناخته شده نیست چکار کنم که بتوانم در همان محیط WIndows از پرینترهای سوزنی یا لیزری استفاده نمایم.
با تشکر:ناراحت:
سلام
شما از چه نوع ویندوزی استفاده میکنید؟
تا انجایی که حقیر اطلاع دارم در محیطهای ویندوز xp و 98 نباید چنین مشکلی وجود داشته باشه زیرا کار کردم مگر اینکه از برنامه های غیر استاندارد برای فارسی کردن چاپگر استفاده کرده باشید در هر صورت اگر برنامه مربوطه رو خود شما طراحی نکرده اید که هیچ در غیر اینصورت با کمی دست کاری میشه مشکل رو حل کرد.

سعید حمیدیانفر
دوشنبه 29 مرداد 1386, 10:02 صبح
سلام دوست عزیز
چاپ با برنامه های تحت داس از طریق ویندوز ارتباطی به تفاوت کد پیج نداره
احتمالا برنامه شما به دلایل مختلف که میتونه به نوع برنامه نویسی کار شما و یا نوع سیستمتون مربوط باشه
فارسی کردن چاپگر قبل از چاپ دچار اشکال میشه
به همین دلیل شما نمی تونید چیزی که میخواین چاپ کنید
اگه برنامه رو خوتون نوشتین روش فارسی شدن چاپگر رو که استفاده کردین بگین تا بهتر بتونیم روی این مشکل کار کنیم .

shamim_41
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 00:49 صبح
سلام عزیزم
می تونی با استفاده از نرم افزار dosprn با همان جابکر لیزری ار محیط windows جاب بکیری

RESMAILY
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 01:03 صبح
سلام دوست عزیز فارسی سازها در داس شامل ایران سیستم سایه پانیذ وغیره می باشد حال باید دید برنامه ای که شما استفاده میکنید از کدام موارد فوق است در مواردی که چاپگر برای ویندوز تعریف شده باشد یا اینکه تعداد فایلها در سیستم کم تعریف شده باشد این مشکل پیش می آید اگر بیشتر راهنمایی کنید شاید به توانم به شما کمک کنم

mrtzxxx
سه شنبه 13 شهریور 1386, 15:23 عصر
سلام
من برنامه ای نوشتم با foxpro که برای چاپ فاکتور ها باید چاپگر رو نصب کنم ولی یادم رفته لطفا یکی بهم بگه چطور باید چاپگر رو تو داس هم نصب کنم و هم فارسی ممنون می شم .:خجالت:

RESMAILY
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 00:14 صبح
در داس نصب چاپگر مانند ویندوز معنی نداره باید بدانی از چه فارسی سازی استفاده میکنی (ایران سیستم - سایه - پانیذ .......) میتوانی از برنامه laserf استفاده نمایید درصورتی موجود ندارید اطلاع دهید تا برای شما ارسال نمایم

IC_prog
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:43 صبح
در داس معمولا برنامه فارسی ساز چاپگر را که یک فایل اجرایی است را اجرا نموده از آن به بعد میتوانید گزارشات خود را پرینت کنید . البته چنانچه فارسی ساز شما سوئچهای خاصی
دارد باید از آنها در طراحی گزارش استفاده کنید. ویا در موقع اجرای فارسی ساز از آنها استفاده کنید .

RESMAILY
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 01:45 صبح
برنامه فارسی ساز برای چاپگرهای لیزری درداس برای فارسی سازهای ایران سیستم -سایه

پارس .......

ho3ina
یک شنبه 18 شهریور 1386, 10:43 صبح
سلام
عزیز این فایل که گذاشتی رمز میخواد
اگه رمز و بدی ممنون میشم.:لبخندساده:

RESMAILY
دوشنبه 19 شهریور 1386, 01:17 صبح
دوست عزیز رمز نداره لطفا enterکنید

IC_prog
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 13:38 عصر
من فارسی ساز پرینتر لیزر تحت داس دارم ولی عکس چاپ نمیکنه . بدنبال برنامه ای هستم
جهت چاپ عکس در محیط داس البته همراه متن فارسی . مانند چاپ یک فرم با داشتم آرم.
لطفا اگر کسی داره کمک کنه :گریه::ناراحت:

سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 07:55 صبح
سلام
برای چاپ گرافیکی تو محیط داس میشه برنامه گیر آورد منتهی در حد چاپ آرم و با کیفیت خیلی محدود خواهد بود (اگه خواستین بفرمایید تا بفرستم)

اما برای چاپ گرافیکی که بشه اسمش رو گرافیک گزاشت من تاحالا برنامه قوی ندیدم
و توصیه میکنم فرم تون رو از قبل با کیفیت بالا (حتی در صورت نیاز رنگی) به تعداد زیاد چاپ کنید و گزارش رو داخل این فرمهای آماده و زیبا پرینت بگیرید
مثله بلیط شرکتهای مسافر بری یا هوا پیمایی
این کار هم مقرون به صرفه است هم سرعت و کیفیت بالاتری داره

rahro
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 08:38 صبح
سلام
توصیه میکنم فرم تون رو از قبل با کیفیت بالا (حتی در صورت نیاز رنگی) به تعداد زیاد چاپ کنید و گزارش رو داخل این فرمهای آماده و زیبا پرینت بگیرید
مثله بلیط شرکتهای مسافر بری یا هوا پیمایی
این کار هم مقرون به صرفه است هم سرعت و کیفیت بالاتری داره:تشویق::تشویق:

naderi99_bn
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 09:48 صبح
سلام
من از روش آقای حمیدیانفر استفاده میکنم اما یک راه دیگه اینه که فرم را روی صفحه مانیتور رسم کنید (روی صفحه میتوان از طریق کاراکتر ست، آرم و نوشته را همزمان داشت ) و بعد صفحه را پیکسل به پیکسل چاپ کرد
در ضمن اگر ممکنه این برنامه فارسی ساز لیزری را که دارید برای من ارسال کنید
naderi99@yahoo.com
موفق باشید

IC_prog
شنبه 24 شهریور 1386, 09:02 صبح
جناب حمیدیانفر با تشکر از راهنماییتون .
فکر میکنم برنامه شما کارمو راه بندازه . درضمن کیفیتش زیاذ مهم نیست چون سیاه وسفید
و بصورت bitmap دو رنگ بوده و ابعاد آن کوچک است مثل امضاء یا آرم شرکت .
اگر ممکنه برنامه رو آپولود کنید . باز هم ممنون

siros1341
شنبه 24 شهریور 1386, 17:01 عصر
اگر ممکن است نحوه دستور تعویض فونت در چاپگر لیزری را با laserf.exe یا setlaser.com بنویسید با تشکر فراوان و دعای خیر در ماه رمضان

mrtzxxx
سه شنبه 27 شهریور 1386, 15:59 عصر
بابت جواب دادن به سوالم ممنون حالا یکی بهم بگه من چی کار کنم که اپراتور کاری با چاپگر نداشته باشه یعنی فقط بگه چاپ کن اونم چاپ کنه فرض کنید اپراتور مبتدی هست و از منوهای نرم افزار چاپ چیزی نمی دونه یعنی فرمانی چیزی هست که من در برنامم جاسازی کنم یعنی اینکه اپراتور هیچ دغدغه ای برای چاپ نداشته باشه

aliakbar_1211
چهارشنبه 28 شهریور 1386, 04:44 صبح
میشه بگید که چه جوری میشه از این برنامه استفاده کرد.
من در این زمینه مبتدی هستم.
ممنون.

saberimanesh
یک شنبه 01 مهر 1386, 10:47 صبح
سلام
بهتره که اپراتور رو مجاب کنی یاد بگیره چون اجرا کردن فایل پرینتر موقع لود شدن یا چندبار داخل برنامه خیلی مشکل زاست.

RESMAILY
چهارشنبه 04 مهر 1386, 00:30 صبح
دوست عزیز از دستور laserf font ! یا run laserf font

IC_prog
دوشنبه 09 مهر 1386, 11:25 صبح
از کلیه اساتیدی که در این زمینه تجربه ای دارند خواهش میکنم که راهنمایی کنند .
متاسفانه از آقای حمیدیانفر هم خبری نشد!

abbas.net
پنج شنبه 12 مهر 1386, 10:23 صبح
سلام این فایل شما هنگام extract شدن پسورد می خواد در ضمن اصلا اینتر نمی گیره.

RESMAILY
یک شنبه 15 مهر 1386, 00:52 صبح
ازNC استفاده کن

IC_prog
یک شنبه 15 مهر 1386, 08:40 صبح
آیا نرم افزاری سراغ دارید که بشه با اون همزمان هم متن و هم عکس رو پرینت کرد ؟

rahro
یک شنبه 15 مهر 1386, 09:37 صبح
آیا نرم افزاری سراغ دارید که بشه با اون همزمان هم متن و هم عکس رو پرینت کرد ؟
"گرافیک در فاکس پرو"
foxgeraph
این کتاب اثر حسین جردکانیست . یک سری دیسکت هم به همراش داره یه نگاه بینداز ببین کارت رو راه می اندازه . البته تحت داسه.!!!!

cybercoder
یک شنبه 15 مهر 1386, 11:44 صبح
سادست اگر فایل هاتو در Autoexec بذاری دیگه نیازی نیست که کاربر بیاد و اجرا کنه دیگه.

موفق باشی

IC_prog
یک شنبه 15 مهر 1386, 12:18 عصر
"گرافیک در فاکس پرو"
foxgeraph
این کتاب اثر حسین جردکانیست . یک سری دیسکت هم به همراش داره یه نگاه بینداز ببین کارت رو راه می اندازه . البته تحت داسه.!!!!

چند سال قبل با این کتاب و توابع گرافیکش کارکردم ولی جوابگو ی کار من نیست .
در ضمن foxgraph نرم افزار دیگریست که جهت رسم نمودار است .که بر روی فاکس نصب میشود. :لبخند:

RESMAILY
چهارشنبه 07 آذر 1386, 23:43 عصر
باتوجه به تماس مکرر دوستان مبنی بررمز داشتن فایل زیپ مجددا فایل قبل را برای استفاده دوستان ارسال می نمایم

موفق باشید

rahro
دوشنبه 03 دی 1386, 11:21 صبح
هر کس با پرینت لیزر تحت داس مشکل داره یک پیشنهاد جالب دارم براشون!
برنامه فارس پرو از محصولات شرکت اندیشه سیستمی این مشکل اونها رو حل میکنه
دارای چند لایبرلیه که به خوبی این ضعف رو حل کرده
متاسفانه من جایی رو برای آپلود ندارم که براتون آپلود کنم
جا رو مشخص کنین ببینم میتونم تمامی توابع اون رو به همراه مثال غیر وذالک رو براتون بزارم یا خیر

rahro
سه شنبه 04 دی 1386, 09:06 صبح
من که واقعا متوجه نشدم این همه درخواست بخاطر چیه !! همه میگن بفرست بابا شما چی چیزی رو درخواست دارین ؟

IC_prog
سه شنبه 04 دی 1386, 09:28 صبح
هر کس با پرینت لیزر تحت داس مشکل داره یک پیشنهاد جالب دارم براشون!
برنامه فارس پرو از محصولات شرکت اندیشه سیستمی این مشکل اونها رو حل میکنه
دارای چند لایبرلیه که به خوبی این ضعف رو حل کرده
متاسفانه من جایی رو برای آپلود ندارم که براتون آپلود کنم
جا رو مشخص کنین ببینم میتونم تمامی توابع اون رو به همراه مثال غیر وذالک رو براتون بزارم یا خیر

جناب رهرو قبلا آقای کیا سایتی رو برای آپلود معرفی کرده بودن . تو اون نمیشه (منتظریم)

سعید حمیدیانفر
سه شنبه 04 دی 1386, 10:44 صبح
ببینید این به دردتون می خوره ؟

اینهم دستور اجرا

run p1 <نام فایل متنی> /menu

قبل از چاپ یک منو برای تنظیمات کامل به کاربر نشون میده تا خصوصیات چاپ رو تنظیم کنه

سعید حمیدیانفر
پنج شنبه 06 دی 1386, 11:42 صبح
واقعا که ...
ظاهر 31 نفر از دوستان این برنامه رو دانلود کردن
اما یه با انصاف پیدا نشد
لااقل یه نظر پیشنهادی حرفی سخنی فحشی !!! چیزی بده .

رفقا اینجوری پیشرفت نمی کنیم ها !!!

IC_prog
یک شنبه 09 دی 1386, 09:05 صبح
ببینید این به دردتون می خوره ؟

اینهم دستور اجرا

run p1 <نام فایل متنی> /menu

قبل از چاپ یک منو برای تنظیمات کامل به کاربر نشون میده تا خصوصیات چاپ رو تنظیم کنه
با تشکر
اگر ممکنه در مورد سویچهاش هم توضیح بدید چون ضاهرا یک فایل کانفیگ هم باهاش هست
در ضمن آیا این فونتها قابل ویرایش هم هستند . اگر جواب مثبته با چه نرم افزاری

M007_NEGHAB
یک شنبه 11 فروردین 1387, 09:25 صبح
سلام
من در یک شرکت خصوصی کار میکنم و برنامه ای داریم که برای گرفتن پرینت از برنامه باید به محیط Dos برویم لطفا اگه ممکنه برنامه ای معرفی کنید که امکان پرینت از داخل XP با چاپگرهای سوزنی را داشته باشد .

kh_heidary
پنج شنبه 15 فروردین 1387, 09:52 صبح
در داس نصب چاپگر مانند ویندوز معنی نداره باید بدانی از چه فارسی سازی استفاده میکنی (ایران سیستم - سایه - پانیذ .......) میتوانی از برنامه laserf استفاده نمایید درصورتی موجود ندارید اطلاع دهید تا برای شما ارسال نمایم

با سلام خدمت شما
من از فارسی ساز سایه استفاده می کنم
لطفا جهت فارسی سازی پرینترهای لیزری سازگار با اچ پی (میتا) من را راهنمایی کنید.
با تشکر

ali_amir
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 12:43 عصر
من برنامه ای در اختیار دارم که به صورت مولتی فونت و با قابلیت تغییر جهت صفحه و حتی یک عبارت ! می تواند متون شما را در یک پرینتر لیزر مانند hp چاپ کند!

با سلام مشکل فارسی سازی آن چگونه است ؟منظورم فارسی های متفاوت است مانند سایه وغیرو

با تشکر

امير مرادي
یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 03:25 صبح
دوستان عزيز
من بدنبال فونت هاي لازم براي فارسي سازي چاپگرهاي hp با نرم افزار فاكس پورو foxpro2.6 مي باشم فونت هاي من ايران سيستم هست ممنون ميشوم كمكم كنيد متشكر از همه شما mohali1386@yahoo.com

امير مرادي
چهارشنبه 18 اردیبهشت 1387, 15:04 عصر
از لطف شما بينهايت ممنونم

دوستان عزيز
خسته نباشيد
سئوال دارم كه ايا با فاكس پرو 2.6 تحت داس ميتوان با چاپگرهايي كه با پورت usb كار مي كنند
مثل hp1010 يا hp1020 فارسي چاپ كرد
يعني ايا صلا فاكس پرو تحت داس usb port را ساپورت مي كند يا خير؟ ممنون خواهم شد اگر پاسخ دهيد

دوستان عزيز
خسته نباشيد
سئوال دارم كه ايا با فاكس پرو 2.6 تحت داس ميتوان با چاپگرهايي كه با پورت usb كار مي كنند
مثل hp1010 يا hp1020 فارسي چاپ كرد
يعني ايا صلا فاكس پرو تحت داس usb port را ساپورت مي كند يا خير؟ ممنون خواهم شد اگر پاسخ دهيد
جواب به : mohali1386@yahoo.com

من پورت مودم را با دستور fopen('Com3') اما دستورات خواندن و نوشتن در فایل کار نمیکنند

من پورت مودم را با دستور fopen('Com3') باز میکنم اما دستورات خواندن و نوشتن در فایل کار نمیکنند
یعنی چیزی از اون خونده نمیشه و چیزی هم در اون نوشته نمیشه اگه ممکنه یک توضیح کامل بدید

ابی بنی حسینی
جمعه 20 اردیبهشت 1387, 12:46 عصر
ببین این فایل بدردت میخوره یا نه یک فایل اجراییه که با اجرای اون یک فلاپی بوت درست میکنه که usb را تو داس فعال میکنه! البته تو سایتش اینو گفته بود.

kia1349
چهارشنبه 01 خرداد 1387, 17:21 عصر
فرستادم به ايميلتون

rezaee.reza
جمعه 03 خرداد 1387, 12:42 عصر
سلام
من هم یک برنامه ایران سیستمی تحت داس دارم که میخوام توی پرینتر لیزری پرینت بگیرم .
اگه کسی داره واسه من هم بفرسته
با هر کابلی مهم نیست فقط فارسی ساز ایران سیستم باشه...
rezaie_reza_g@yahoo.com
thank`s

kia1349
شنبه 04 خرداد 1387, 07:28 صبح
اينم برنامه اش.کمي جستجو ميکرديد حتما پيدا ميکرديد
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=5688&d=1163474995

m_rabbani_b2000
سه شنبه 07 خرداد 1387, 08:36 صبح
با سلام من از سایه قفل شکسته با فونت های چاپگر سوزنی استفاده می کنم حالا می خواهم از فونت لیزری هم استفاده کنم لطفا اگر کسی می تواند راهنمائی کند

sina_393585
چهارشنبه 08 خرداد 1387, 15:06 عصر
لطفاً برای منم بزار
sina_393585@yahoo.com

zghasemi
شنبه 11 خرداد 1387, 19:31 عصر
با سلام , برنامه تحت داس دارم و میخواهم هم از طریق پورت ال پی تی و هم یو اس بی گزارشات آنرا توسط پرینتر لیزری 1320 چاپ بگیرم در محیط های ویندوز 98 و ایکس پی . خواهشمندم در صورت داشتن برنامه یا راهکاری برای این منظور حتما برای اینجانب ارسال نمائید . با تشکر از قبول زحمت جنابعالی

mostafa rajaei
یک شنبه 19 خرداد 1387, 19:01 عصر
سلام لطفا با من تماس بگیر برنامه را میخواهم 09131659437

metallipknot
دوشنبه 10 تیر 1387, 00:46 صبح

لطفا برنامه پرینتر لیزری در فاکس پرو داس را برایم ارسال کنید
متشکرم

ابی بنی حسینی
جمعه 14 تیر 1387, 09:27 صبح
با سلام خدمت دوستان! یک مشکل جدید برام پیش امده نمیدونم برای بقیه دوستان اتفاق افتاده یا نه؟
یه چاپگره sumsung رو میخوام با laserf فارسی کنم ولی هیچ جوری فارسی نمیشه ولی تو وقتی چاپگر hp وصل میکنم فارسی میشه دلیلش چیه؟ ضمنا برنامه آموزش و پرورش خیلی راحت گزارشاتش رو با اون چاپ میکنه فقط برنامه فارسی سازش prtlsr هست. ممنون میشم راهکاری پیشنهاد بدین. ضمنا اگه کسی با برنامه prtlsr کار کرده طرز استفاده اونو بزاره بدرد همه میخوره. با تشکر

heydari.21
شنبه 15 تیر 1387, 07:47 صبح
لطفا برنامه پرینتر لیزری در فاکس پرو داس را برایم ارسال کنید
متشکرم