ورود

View Full Version : استفاده از عکس در بانک ویژوال فاکس پرو

هادی-محمد
دوشنبه 29 مرداد 1386, 16:31 عصر
چطوری می توانم از طریق یک فرم آدرس یک عکس را وارد کنم تا در جستجو با آمدن آن رکورد عکس مورد نظر نیز در فرم قابل مشاهده باشد.منظورم اینه که نمی خوام عکس ها رو در فیلد جنرال وارد کنم بلکه آنها را در یک پوشه داشته باشم و آدرس آنها را در بانک وارد کنم لطفا راهنمائی بفرمائید . :تشویق:

binyaz2003
سه شنبه 30 مرداد 1386, 00:26 صبح
کافیست تا یک شئ image روی فرم قرار دهید و بعد از جستجو خاصیت picture شئ image را برابر با فیلدی که آدرس تصویر را دارد قرار دهید.

هادی-محمد
سه شنبه 30 مرداد 1386, 16:26 عصر
از راهنمائی شما بی نهایت متشکرم ولی یک سئوال دیگر هم داشتم در جستجو من کلمه ای را وارد می کنم مثلا (محمدعلی) و لی در فیلد مورد نظر این کلمه با فاصله قرار دارد ( محمد علی ) و به همین خاطر د لیست موارد پیدا شده نمی آید چطور می توانم در نظر نگرفتن فاصله (space) را در جستجو به ویژوال فاکس پرو به فهمانم - یعنی جستجو بدون در نظر گرفتن فاصله خالی در کلمات . متشکرم

هادی-محمد
سه شنبه 30 مرداد 1386, 16:48 عصر
با تشکر از شما در مورد جواب سئوال اول لطفا راهنمائی نمائید چطوری خاصیت picture شئ image را برابر با فیلدی که آدرس تصویر را دارد قرار دهم من در مرحله ویرایش فرم شئ image ا قرار دادم ولی در قسمت خاصیت picture شئ image هر کاری کردم آدرس را قبول نکرد.

mehran_337
سه شنبه 30 مرداد 1386, 17:29 عصر
از تابع alltrim() برای حذف فضا استفاده کنید
در مورد سوال دوم اگر آدرس با فاصله باشد مثل c:\new folder در هنگام فراخوانی باید درون "" قرار دهید . پس بهتره که تمام آدرسها را موقع فراخوانی با "" صدا بزنید

هادی-محمد
سه شنبه 30 مرداد 1386, 17:44 عصر
باتشکر ولی من کمی گیج شدم - من در آدرس c:\dabir\table1.dbfیک جدول ساختم ( table1.dbf)که دو فیلد نام و آدرس عکس فقط دارد ( هردو فیلد کاراکتری هستند ) می خواهم از این جدول در یک فرم استفاده کنم که با هر نام عکس همان شخص در فرم دیده شود

mehran_337
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 11:05 صبح
یک فرم درست کن با یک دکمه و یک Image
حالا روی واقعه کلیک دکمه بنویس:

apic = GETPICT('','',"select")
IF EMPTY(apic)
RETURN
ENDIF
ThisForm.Image1.Picture = '"'+apic+'"'

حالا فرض کن که بجای اینکه عکس باز بشه مسیر عکس را از فیلد آدرس بخون و در این متغیر apic بزار.

rezamim
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 20:28 عصر
از راهنمائی شما بی نهایت متشکرم ولی یک سئوال دیگر هم داشتم در جستجو من کلمه ای را وارد می کنم مثلا (محمدعلی) و لی در فیلد مورد نظر این کلمه با فاصله قرار دارد ( محمد علی ) و به همین خاطر د لیست موارد پیدا شده نمی آید چطور می توانم در نظر نگرفتن فاصله (space) را در جستجو به ویژوال فاکس پرو به فهمانم - یعنی جستجو بدون در نظر گرفتن فاصله خالی در کلمات . متشکرم

بنظر من

CHRTRAN(cSearchedExpression, cSearchExpression, cReplacementExpression)

ChrTran(FieldName," ","")

هادی-محمد
شنبه 03 شهریور 1386, 15:12 عصر
با تشکر از مهران عزیز میخواستم بگویم مهران جان کلیدی که گفتید ساختم ولی این کلید با کد هایش عکس مورد نظر را فقط در فرم می آورد ولی آدرس را در بانک ذخیره نمیکند - یعنی برای هر رکورد می بایست عکس آن را انتخاب کنم ولی من می خواستم آدرس عکس در بانک ذخیره بشود و در جستجو با هر رکورد عکسی که قبلا آدرس آن به این رکورد اختصاص یافته در فرم بیاید - با هر رکورد عکس مربوط به آن در فرم ظاهر شود اگر ممکن است راهنمائی بفرمائید.

rahro
یک شنبه 04 شهریور 1386, 08:35 صبح
سلام
در فرم خود یک property با نام مثلا" pic ایجاد کن بعد در متد click شی ایمج خود این دستور رو قرار بده :

thisform.pic=getfile('bmp',"انتخاب تصویر")
this.Picture=thisform.pic

حال میتونی مقدار thisform.pic در فیلد مربوط قرار دهی

هادی-محمد
دوشنبه 05 شهریور 1386, 15:09 عصر
rahro جان متشکرم انجام دادم ولی در بانک ذخیره نشد فکر می کنم در مرحله انتقال به بانک مشکل داشته باشم . منتظر راهنمائی بیشتر شما می باشم

rahro
سه شنبه 06 شهریور 1386, 06:27 صبح
rahro جان متشکرم انجام دادم ولی در بانک ذخیره نشد فکر می کنم در مرحله انتقال به بانک مشکل داشته باشم . منتظر راهنمائی بیشتر شما می باشم
فیلد شما باید از نوع کارکتری باشد درسته ؟! آیا پنجره انتخاب فایل باز میشه ؟
آیا مقدار در prpperty مربوطه ذخیره میشه ؟

هادی-محمد
سه شنبه 06 شهریور 1386, 07:50 صبح
بله فیلد من کاراکتری است و با کدی که شما لطف نمودید بعد از کلیک بر روی ایمج پنجره انتخاب فایل باز میشه و با انتخاب عکس، ایمج من عکس مربوطه را نشان می دهد ولی با تعویض رکورد عکس همچنان ثابت است و مقدار prperty که در هنگام ایجاد آن .f. بود در بانک و در فیلد مربوطه ذخیره نمی شود

هادی-محمد
یک شنبه 11 شهریور 1386, 12:27 عصر
rahro جان چی شد ؟

rahro
دوشنبه 12 شهریور 1386, 05:04 صبح
rahro جان چی شد ؟
بفرما
این رو سریع وعجولانه طراحی کردم امید است نمونه ای بدرد بخور باشه .

هادی-محمد
شنبه 17 شهریور 1386, 08:20 صبح
با تشکر فراوان مشکل من حل شد