View Full Version : نسل جدید پردازنده های چند هسته ای
oxygenws
دوشنبه 29 مرداد 1386, 23:59 عصر
http://www.technologyreview.com/files/12561/tilera_x220.jpg
This chip, which measures about 40 millimeters square, contains 64 processors--or “cores”--connected to each other in a mesh network, a new chip architecture. The processor is currently shipping to companies that make videoconferencing technology and network routers.
Chips with multiple processing units, or "cores," are nothing new. But by allowing the cores to communicate directly with each other, Tilera has addressed a widespread concern about the viability of adding more cores to microprocessors.
My prediction is, by 2014, we will have 1,000-core architectures. But the problem is, [current] architectures don't scale."http://www.technologyreview.com/Biztech/19269/
vcldeveloper
سه شنبه 30 مرداد 1386, 12:57 عصر
Chips with multiple processing units, or "cores," are nothing new. But by allowing the cores to communicate directly with each other, Tilera has addressed a widespread concern about the viability of adding more cores to microprocessors.
مگه HyperTransport در پردازنده های AMD هم همین قابلیت را ارائه نمیده؟!
Inprise
سه شنبه 30 مرداد 1386, 13:36 عصر
مختصات این محصول جدید هنوز خیلی مشخص نیست اما تا جائی که من میدونم AMD میخواد از HyperTransport به عنوان جایگزین PCI bus های فعلی استفاده کنه یعنی حداقل بر اساس اطلاعات موجود یک Interface هست ولی لااقل اونقدر که من فهمیدم ارتباط بین core های این محصول جدید روی خود سیلیکون هست و لابد به همین دلیل هم یه جور ایده جدید به حساب اومده که با توجه به حضور MIT به نظر معقول میاد ...قاعدتا بعدا مشخص میشه
shaniaki
سه شنبه 30 مرداد 1386, 14:35 عصر
با عرض ادب:
در کل با افزایش تعداد coreها (که لزوما این coreها cpu نیستند و می تونند یک بلوک DSP به عنوان نمونه برای پردازش تصویر یا صدا باشند) روی یک چیپ ساختار اتصالات روی یک چیپ که قابلیت انتقال داده ها بین core ها را داشته باشد بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یک ساختار اتصالی (interconnection fabric) که در اون برخلاف باس های معمولی خود اتصالات گلوگاه سیستم نباشه. توی این سیستم ساختار mesh پیاده سازی شده که در اون اتصالات هسته ها مثل یک طوری است که هسته ها در نقاط گره قرار گرفته اند. حالا تصور کنید که وقتی دو هسته می خواهند با هم انتقال اطلاعات کنند تمام مسائل مانند فرمت اطلاعات، الگوریتم های مسیریابی باید در نظر گرفته شود. همچنین پخش بار محاسباتی بین هسته ها به شکلی که hot spot پردازشی روی چیپ اتفاق نیفتد و مسائلی از این دست نیز وجود دارد که باید حل شود. برای علاقه مندان توصیه می شود Network On Chip را در گوگل یک جستجو بنمایند. دیدن فایل ویدئویی و فلشی که اینتل چند وقت پیش از یک محصول آزمایشی مشابه روی وب سایتش قرار داده بود هم خالی از لطف نیست:
http://techresearch.intel.com/articles/Tera-Scale/1421.htm
اما hypertransport شرکت AMD صرفا یک امکان اتصال سریع به هسته های پردازشی است که کاربردهایی مانند ساخت کمک پردازنده ها و یا HPC دارد که در حقیقت یک امکان اتصال خارج از چیپ هست. اگر سرعت اینترنت و حوصله و کمی دانش سخت افزاری دارید این کنفرانس را که نسبتا جدید هم هست ببینید:
http://www.altera.com/education/net_seminars/all/ns-accelerate-apps-fpgas.html
یه ... ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.