View Full Version : اتصال دادن ودو Form مجزا
MMR_1344
سه شنبه 30 مرداد 1386, 10:00 صبح
دوستان گرامی و اساتید محترم
اگر بخواهیم دو فرم مجزا که وجود دارد رو با هم ارتباط بدیم چگونه ممکنه؟
یعنی فرض کنید برنامه ای اصلی نوشته شده که در اون دو یا چند فرم استفاده میشده حالا اون برنامه اصلی از بین رفته و تنها فرمها بصورت مجزا وجود دارند برای ارتباط این فرمها و ایجاد برنامه که از بین رفته چجوری ممکنه؟
MMR_1344
سه شنبه 30 مرداد 1386, 13:38 عصر
دوستان برای ارتباط دو فایل دوستمون آقای Killer_star پاسخی ارسال کردن و من هم از ایشون متشکرم اما مشکل اینه که اگر در برنامه مثلا" فایلی ارتباط داده شده باشه وقتی فرم رو باز میکنیم مشکل میگیره
من در فایل خودم از یکسری Referenc ها و یکسری Component استفاده کردم که با باز کردن فرم اونها از بین میرن راهی برای این هست
MMR_1344
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 15:21 عصر
دوستان انگار کسی نمیخواهد پاسخ بدهد اگر کسی میداند محبت نموده و مارا نیز آگاه نماید
با سپاس از کلیه دوستان و اساتید محترم
ا
MMR_1344
شنبه 03 شهریور 1386, 13:23 عصر
از اساتید محترم کسی نیست پاسخی بده
killer-star
شنبه 03 شهریور 1386, 13:47 عصر
سلام
فکر نمیکنم دیگه راهی داشته باشه !!!
:افسرده::ناراحت:
MMR_1344
شنبه 03 شهریور 1386, 15:13 عصر
پس دوست عزیز باید چکاری انجام داد یعنی اگر اصل برنامه از بین رت باید مجدداٌ اون رو از اول شروع کرد فکر می کنم راهی برای اینکار باشه
پس از دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن خواهش میکنم منو راهنمائی کنن
Mbt925
شنبه 03 شهریور 1386, 19:41 عصر
نیازی نیست از صفر شروع کنین.
کدهایی که برای هر فرم نوشتین موجوده (همراه فرم هاتون)
شما باید اون قسمتی که از بین رفته رو دوباره بنویسین.
MMR_1344
یک شنبه 04 شهریور 1386, 06:22 صبح
دوست عزیز وقتی هر کدوم از فرمها رو به تنهائی باز می کنی اون توابع و رفرنسهائی که تعریف کردیم با فرم باز نمیشه گر بخواهیم اون رفرنسها رو مجدداٌ معرفی کنیم مشکل نام و مشخصات اون بوجود میاد که بایستی همون طوری باشه که قبلاٌ تعریف شده برای اینها چکار باید کرد
Mbt925
یک شنبه 04 شهریور 1386, 08:55 صبح
توابع رو که باید داشته باشین.
برای اسم ها درست می گین.
خوب این دردسرا رو هم داره.
اگه یه کاره قدیمیه و یادتون نیست ، از خیرش بگذرین بهتره.
MMR_1344
یک شنبه 04 شهریور 1386, 11:10 صبح
دوست عزیز از لطفت ممنون انگار بایستی از خیر فایلهای قدیمی گذشت اما در برناه هائی که در حال اجراء نیز هستیم این مشکل امکان داره رخ بده اونوقت از خیر اونا میگذری یا اینکه مجدداٌ اونها رو مینویسی چون اگر تعداد فرمهات زیاد باشه تعریف هر یک بسیارمشکل میشه
حالا میخوام سوال دیگهای بپرسم اگر اون فایلها رو بخوام بصورت مجزا باشن و بعد با یک فایل اونهارو به هم متصل کنم آیا میتوان از نام تابع با متغیرهای موردنیازش استفاده کرد یا نه؟
Mbt925
یک شنبه 04 شهریور 1386, 12:34 عصر
منظورتونو متوجه نشدم !!!
MMR_1344
یک شنبه 04 شهریور 1386, 13:59 عصر
فرض کن من برنامه ای نوشتم که مثلاٌ دو عدد رو از یک فایل میگیره و با هم جمع میکنه و نتیجه رو در یک فایل دیگه میریزه و برنامه دیگهای از اون فایل دوم مقدار رو گرفته عملیاتی روش انجام میده و پاسخ رو نمایش میده برای ارتباط بین اونها چگونه ممکن است
اگر مقادیر در یک فایل ذخیره نشن اونوقت چطور میشه
Mbt925
یک شنبه 04 شهریور 1386, 17:02 عصر
یعنی شما می خواین از یه برنامه به یه برنامه دیگه اطلاعات بفرستین؟
wizardVB
دوشنبه 05 شهریور 1386, 00:45 صبح
سلام
دوست عزیز در مورد سوال اول شما باید بگم
اگه می خواهید برنامه مثل اولش بشه باید یه پروژه جدید باز کنید فرم ها رو
Add کنید و یک فرم جدید به جای فرمی که پاک شده ایجاد کنید
حالا فقط باید فرم جدید را کد نویسی کنید :چشمک:
شاید خیلی خوب نباشه ولی اینم یه راهه :لبخندساده:
موفق باشی :تشویق:
MMR_1344
دوشنبه 05 شهریور 1386, 08:00 صبح
دوست عزیز ارسال اطلاعات درست نیست فرض کن بخواهیم برنامه ای بزرگ بنویسیم از ابتدا نمشه تمامی برنامه رو در نظر گرفت تو وقتی کار رو شروع میکنی با مشکلات اون مواجه شده و در رابطه با حل اونها برنامه می نویسی حالا اگر بخوای تمامی اونها رو در یک فایل ایجاد کنی هم فایلت خیلی بزرگ میشه هم کار با اون مشکل بنابراین به بخشهای کوچکتر تقسیم میکنی حالا اگر بخواهی این بخشهای کوچک رو به هم وصل کنی از چی میشه استفاده کرد؟
و اصلاٌ ارتباط با برنامه های مجزا چگونه امکان داره؟
Mbt925
دوشنبه 05 شهریور 1386, 12:37 عصر
اولا که چه نیازی هست که این بخش های کوچیک رو یکی بکنید ،
مجزا بودنش نظم بیشتری داره.
مجزا بودن سرعت رو بالا می بره. چون هر بار که شما مثلا یه فایل رو باز می کنین ، فقط اطلاعاتی که می خواین توی اون فایل وجود داره و شما اونارو میخونین و فایل رو میبندین
حالا اگه توی این فایل شامل کلیه اطلاعات بود ، شما باید کلی رکورد های زائد رو می خوندید تا به رکورد موردنیازتون برسین.
برای ارتباط برقرار کردن راه های زیادی وجود داره :
استفاده از فایل مشترک ، یعنی یکی بنویسه و یکی دیگه بخونه
نوشتن توی رجیستری توسط یه قسمت و خوندن از اونجا توسط قسمت دیگه ای
و ...
MMR_1344
دوشنبه 05 شهریور 1386, 16:23 عصر
دوست من برای محاسبه تعدیل و صورت وضعیت نیاز است تا حدودی اطلاعات اولیه دریک بخش محاسبه شده و پس از ایجاد اون مجدداٌ از اطلاعات اون برای محاسبات بعدی استفاده شود برای همین لازمه این اتصال رو بوجود بیارم
البته بگم که تنها در این مورد نیست و من میخوام اگر بشه بتونم برنامه را به بخشهای مجزا تقسیم کنم بعد هر قسمت رو پس از ساخت و اجراء اگر درست بود به دیگر قسمتها متصل کنم
Mbt925
دوشنبه 05 شهریور 1386, 16:45 عصر
خب برای این کار نیاز نیست هر بخش یه برنامه مجزا باشه ،
یه برنامه جامع می تونه چند بخش داشته باشه.
MMR_1344
دوشنبه 05 شهریور 1386, 17:00 عصر
دوست من مشکل اون همون چیزی که اول گفتم یعنی اگر بر حسب اتفاق این ارتباط بین فرمها از بین بره اون وقت نمیشه مجدداٌ اونا رو بر گردوند
Mbt925
دوشنبه 05 شهریور 1386, 17:04 عصر
این که مشکل نیست.
می تونین یه BackUp از برنامتون بگیرین.
یعنی یه کپی ازش داشته باشین.
اگه همه می خواستن مثل شما فکر کنن که کار خیلی سخت میشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.