ورود

View Full Version : سوتی در سایت سنجش!



hyrbod
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 09:14 صبح
چند وقت پیش هنگام دیدن نتایج کنکور کارشناسی ارشد یه سوتی دیدم که بعد از مدتی یکی از دوستان اون رو به طور کامل شرح دادند. میتونید از آدرس زیر کل مطلب رو بخونید :
http://www.itiran.net/archives/000683.php
8-)

hxxp://www.itiran.net/archives/000683.php

مهدی کرامتی
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 11:10 صبح
راستش به عمرم خنده‌دار تر از این ندیده بودم که کاربرها یک سایت بخاطر اینکه سایت درست سرویس نمیده خودشون زحمت کشیده و به دیتابیس سرور سایت وصل شوند و Query بگیرند (عطف به توضیحات بازدیدکنندگان در انتهای صفحه فوق) :خیلی متعجب: :lol: (:D)

SoheilKH
شنبه 19 اردیبهشت 1383, 12:50 عصر
خودشون زحمت کشیده و به دیتابیس سرور سایت وصل شوند و Query بگیرند

:قهقهه: :قهقهه:

این دیگه آخر Open Source است!

rezaTavak
یک شنبه 08 شهریور 1383, 14:53 عصر
:قهقهه:

phantasm
دوشنبه 09 شهریور 1383, 03:21 صبح
مایه تاسفه!!! :roll:
با اینکه اینهمه برنامه نویس خبره توی کشور وجود داره ٬ اکثر پروژه های دولتی بدست افراد مبتدی انجام میشه.

SalarSoft
دوشنبه 09 شهریور 1383, 18:10 عصر
مایه ننگ است! :(

کاملا مشخص است که مسئله پارتی بازی یا رشوه در کار بوده است!

همین چیزا هست که که بابا ما چرا چیشرفت نمی کنیم! :cry:

بابک زواری
دوشنبه 09 شهریور 1383, 23:29 عصر
با اینکه اینهمه برنامه نویس خبره توی کشور وجود داره
سر جمع برنامه نویسهای درست حسابی کشور 50-60 نفر بیشتر نیستند

M-Gheibi
سه شنبه 10 شهریور 1383, 13:57 عصر
سر جمع برنامه نویسهای درست حسابی کشور 50-60 نفر بیشتر نیستند
بر چه مبنایی این حرف رو میزنید؟!

phantasm
چهارشنبه 11 شهریور 1383, 09:57 صبح
سر جمع برنامه نویسهای درست حسابی کشور 50-60 نفر بیشتر نیستند

منظور من از خبره کسی بود که بتونه حداقل یه سایت با Performance قابل قبول ایجاد کنه ٬ نه یه کسی در حد Alan Turing

ara_prg
سه شنبه 31 شهریور 1383, 16:22 عصر
وقتی در یک کشور هر فرد با هر مدرکی برود دو تا کلاس برنامه نویسی و خود را آخر برنامه نویسی بداند (مثلا لیسانس کشاورزی که تازگی خودم دیدم و مدیر بخش IT یک جا خیلی مهم هم هست) چنین اتفاقاتی اصلا غیر قابل انتظار نیست.

خدا به داد مردم برسد با این مدیران ما و مبحث دولت الکترونیک


با تشکر از همه دوستان :flower: :flower: :flower: :flower:

houtanal
سه شنبه 31 شهریور 1383, 16:42 عصر
وقتی در یک کشور هر فرد با هر مدرکی برود دو تا کلاس برنامه نویسی و خود را آخر برنامه نویسی بداند (مثلا لیسانس کشاورزی که تازگی خودم دیدم و مدیر بخش IT یک جا خیلی مهم هم هست) چنین اتفاقاتی اصلا غیر قابل انتظار نیست.

خدا به داد مردم برسد با این مدیران ما و مبحث دولت الکترونیک


با تشکر از همه دوستان :flower: :flower: :flower: :flower:ربطی نداره(چرا گیر الکی میدی؟!)
مسئله اینه که کسی که داره تصمیم می گیره یا:
1- سواد اون کار رو داشته باشه
2- یا به کسی که سواد اون کار رو داره اعتماد کنه
مشکل از جایی شروع میشه که یارو نه سواد داره نه اعتماد می کنه!.دلیلش هم به نظر شخصی من میتونه نداشتن احساس مسئولیت برای تصمیم گیرنده باشه.اگر واقعا تصمیم گیرنده بخواد سیستم پیشرفت کنه مسلما از کسانی که می تونن کمک می خواد.فرهنگمون اینجوری به ما یاد میده که کارو سر و تهشو هم بیار بره حالا تا بعد خدا بزرگه!
حالا اینکه یارو رشته تحصیلیش چی بوده خیلی مهم نیست چون دانشگاه های ما محل اخذ مدرکه نه اخذ سواد.اکثرا هم که میبینی کاری رو بلدن از دانشگاه یاد نگرفتن خودشون رفتن دنبالش با چهار تا کتاب و مرجع و دو سال تجربه توش حرفه ای شدن.

ara_prg
یک شنبه 05 مهر 1383, 14:21 عصر
حالا اینکه یارو رشته تحصیلیش چی بوده خیلی مهم نیست


من گیر الکی نمیدم بلکه شما حرف الکی می زنید. یک مهندس نرم افزار برای مهندس شدن نکات خیلی زیادی را فرا می گیرد که به هیچ عنوان یک برنامه نویس (البته به ظاهر برنامه نویس) که با چهار تا کلاس و نوشتن چندتا برنامه خودش را برنامه نویس می داند (که البته نوشتن برنامه مهم نیست چطور نوشتن برنامه مهم است که آن هم تنها با دیدن کد و مستندات برنامه نوشته شده مشخص میشود) به هیچ عنوان نمی تواند یک برنامه را همانند یک مهندس نرم افزار بنویسد (زیرا اصلا دید مهندسی نرم افزار ندارد).
البته خیلی ها هم می گویند نه ما هر برنامه ای را که بخواهیم می توانیم بنویسیم اما همانطور که گفتم فقط نوشتن برنامه مهم نیست بلکه از آن مهمتر معماری آن برنامه است.

این نکته را هم بگویم که در طبقه بندی شغلی پروژه های کامپیوتری پایینترن پست را یک برنامه نویس به عهده دارد که حتی آن را هم در کشورهای دیگر به هیچ عنوان به کسی که مدرکی بجز مدرک مهندسی نرم افزار داشته باشد نخواهند داد.


:wink:

houtanal
یک شنبه 05 مهر 1383, 14:47 عصر
زیرا اصلا دید مهندسی نرم افزار ندارد
قبول دارم اما:
دید کامل از زبان برنامه نویسی + عدم تعصب + تجربه = برنامه نویس خوب
اگر به پارامتر های فوق مباحث مهندسی نرم افزار را هم اضافه کنید مسلما بی تاثیر نخواهد بود اما :
به برنامه های اولی که نوشتی نگاه کن و اون رو با برنامه های آخریت مقایسه کن.صد در صد خیلی فرق کرده این رو چیزی جز تجربه نمی سازه . تو یک کتاب مثلا فلان زبان برنامه نویسی می خری اونو میخونی و برای فهمیدن بهتر سورس سایرین رو هم می خونی نتیجه این میشه که با الگوریتم ها و راه حل های بقیه هم آشنا میشی حالا هر چقدر این دید بیشتر باشه تو توی برنامه هات روش های بهتری پیدا می کنی.هر چی بیشتر برنامه بنویسی و سورس دیگران رو بخونی تجربت بیشتر میشه راه حل های کاملتر و جدید تری پیدا می کنی.
این که یکی کامپیوتر نخونده دلیل نمیشه برنامه نویس خوبی هم نباشه به هر حال در هر کتاب برنامه نویسی اشاره ای به یک سری مباحث مهندسی نرم افزار هم شده تو فقط احتیاج به مطالعه و تجربه داری.
مسئله مهم اینه که هر کس تو کاری که می کنه دانش و تجربه کافی رو داشته باشه که این می تونه معلول مطالعه و زمان باشه.

ara_prg
دوشنبه 06 مهر 1383, 08:31 صبح
مسئله مهم اینه که هر کس تو کاری که می کنه دانش و تجربه کافی رو داشته باشه که این می تونه معلول مطالعه و زمان باشه


همانطورکه گفتم در تیم های نرم افزاری یک برنامه نویس پایین ترین رتبه شغلی را دارد می باشد. دلیل آن هم عدم وجود تجربه و معلومات کافی می باشد (آن هم در حالی که در این وضعیت او مهندس نرم افزار است). بعد از حدود 2 تا 4 سال (با توجه به استعداد برنامه نویس و سیاست شرکت) برنامه نویس می تواند رتبه شغلی Designer را دریافت کند و به همین منوال برای رتبه های بالاتر ادامه پیدا میکند تا بعد از حدود 10 سال کسب تجربه و فراگیری دانش های لازم بتواند به عنوان یک Leader عمل نماید. پس اگر هم یک فرد بخواهد به طور غیر رسمی خود را در حد یک برنامه نویس برساند راه زیادی را باید بپیماید.

و فراموش نکن اگر هر کاری به کارشناس آن کار واگذار نشود پس همیشه و همیشه ما مدیرانی نا لایق خواهیم داشت که کار را به فردی نا لایق واگذار می کند و آن فرد هم به علت وجود مدیری نا لایق کارش به بدترین نحو انجام خواهد داد و در نتیجه ما باز هم شاهد چنین نمونه های خواهیم بود نظیر بانک ملی، بانک تجارت و ...

:wink:

babamjan
سه شنبه 14 مهر 1383, 11:40 صبح
و فراموش نکن اگر هر کاری به کارشناس آن کار واگذار نشود پس همیشه و همیشه ما مدیرانی نا لایق خواهیم داشت که کار را به فردی نا لایق واگذار می کند و آن فرد هم به علت وجود مدیری نا لایق کارش به بدترین نحو انجام خواهد داد و در نتیجه ما باز هم شاهد چنین نمونه های خواهیم بود نظیر بانک ملی، بانک تجارت و ...

هر کسی یه کم کار عملی تو زمینه کامپیوتر کرده باشه میدونه انجام دادن پروژه های جدی اون هم در سطح کشور با هزار محدودیت و غیره و پرسنل آموزش ندیده و خیلی چیزهای دیگه چقدر کار سخت و مشکلیه بله شما اگه بخواهید بانک ملی رو نمیدونم با فلان بانک بین المللی یا بانکهای پیشرفته مقایسه کنی بله سیستم بانک ملی خیلی عقبتره ولی یادتون باشه اونا هم سالها کار کردن و تجربه کاریشون خیلی زیادتر از ما هست و این محدودیتهای ما رو ندارن بانک ملی و سیستم مکانیزش توی ایران حداقل پیشتازه و به نظر من که همینهم شاهکاره داشتن یه سیستم مکانیزه خوب فقط مربوط به بخش انفورماتیک اون سازمان نیست بلکه پذیرش استفاده کنندگان اون سیستمها و شرایط اون مملکت هم خیلی موثره اگه تو سیستم اداری کار کرده باشید میدونید چی میگم ضایع کردن تلاش دیگران و همینجوری گفتن افتضاح بودن سیستمهای هر جایی یه کم بی انصافیه به هر حال کسانی توی قسمت انفورماتیک سازمانی مثل بانک ملی نشستن که به هر حال چیزی از کامپیوتر میدونن و همکار شما به حساب میان اینکه تو کتاب نوشته مرتبه کی بالاتره دلیل نمشه که حتما درس باشه کما اینکه مدرک بیل گیتس از خیلی از مدعیان کمتر بوده ولی رهبری دنیای نرم افزارو داره و اون درجه بندی شما میبینید که اینجا صدق نمیکنه دنیای کا ر عملی با محیط دانشگاه و نمیدونم محیطهای علمی خیلی فرق داره اینو کسایی که توی بازار کا ر هستند حتما میدونن

shahab_ksh
دوشنبه 22 مهر 1387, 20:00 عصر
این که مهندسین محترم نرم افزار اظهار میکنن که دیگران دید طراحی ندارند و از این حرفها به نظر من فرا فکنی و ناتوانی خودشون رو می رسونن که چه پاس کردن که این طوری می فرایند غیر از 20% یک کتاب معرفی شده در دانشگاه ! و اگه غیر از اینه که خوب هر کسی با هر رشته تحصیلی میتونه برنامه نویس خبره ای بشه !

در مورد این سایت سازمان سنجش ای کاش دست اهلش بود نه این فوق لیسانس های نرم افزار مسئولش !

afsharm
سه شنبه 23 مهر 1387, 08:48 صبح
اگه بیل گیتس مدرک دانشگاهی نداشته در عوضش در طول دبیرستانش به اندازه ۶۰ تا مهندس نرم افزار وطنی برنامه نویسی کرده و برنامه نویسی کرده. ضمنا شخص بیل گیتس به عنوان یک مدیر و یک رهبر تجاری معروفه نه به عنوان یک برنامه نویس. چون همچین آدمی در موقعیت فعلیش یک خط کد هم نمی‌نویسد.

salarblacklove
چهارشنبه 01 آبان 1387, 19:22 عصر
وقتی در یک کشور هر فرد با هر مدرکی برود دو تا کلاس برنامه نویسی و خود را آخر برنامه نویسی بداند (مثلا لیسانس کشاورزی که تازگی خودم دیدم و مدیر بخش IT یک جا خیلی مهم هم هست) چنین اتفاقاتی اصلا غیر قابل انتظار نیست.

خدا به داد مردم برسد با این مدیران ما و مبحث دولت الکترونیک


با تشکر از همه دوستان :flower: :flower: :flower: :flower:

هرچی باشه مرد باحالی هست دمش هم گرم از بیشتر مهندس های IT زیاد هم سرش میشه
:قهقهه:

shahriyar3
چهارشنبه 06 آذر 1387, 00:14 صبح
همانطورکه گفتم در تیم های نرم افزاری یک برنامه نویس پایین ترین رتبه شغلی را دارد می باشد. دلیل آن هم عدم وجود تجربه و معلومات کافی می باشد (آن هم در حالی که در این وضعیت او مهندس نرم افزار است).
برنامه نویس خارج از ایران به کسی میگن که (بسته به نیازشون) به یک زبان برنامه نوسی تسلط داشته باشه اونم فقط یک زبان برنامه نویسی
اما لیدر به کسی میگن که بتونه آنالیز هم انجام بده که اون قسمت میشه مباحث دانشگاهی البته نه دانشگاه های ایران .

بعد از حدود 2 تا 4 سال (با توجه به استعداد برنامه نویس و سیاست شرکت) برنامه نویس می تواند رتبه شغلی Designer را دریافت کند و به همین منوال برای رتبه های بالاتر ادامه پیدا میکند تا بعد از حدود 10 سال کسب تجربه و فراگیری دانش های لازم بتواند به عنوان یک Leader عمل نماید.
چشم بسته غیب گفتی نه تو رشته کامپیوتر توی همه کارها همینه وقتی یجا استخدام میشی اول کارمند بعد بر اساس توانائی هات بهت رتبه میدن (به ستاره های بالای عکست یه نگاه بکن)

پس اگر هم یک فرد بخواهد به طور غیر رسمی خود را در حد یک برنامه نویس برساند راه زیادی را باید بپیماید.

و فراموش نکن اگر هر کاری به کارشناس آن کار واگذار نشود پس همیشه و همیشه ما مدیرانی نا لایق خواهیم داشت که کار را به فردی نا لایق واگذار می کند و آن فرد هم به علت وجود مدیری نا لایق کارش به بدترین نحو انجام خواهد داد
اگر یه نفر که به قول شما برنامه نویس غیر رسمی بعد از 2 سال فعالیت در یک مجموعه ارتقا بگیره اشتباه !!!؟ میشه مدیر نالایق؟؟؟

joker
چهارشنبه 06 آذر 1387, 01:04 صبح
خیلی باحالین ، تاپیک سال 83 را ریپلای میکنید :) معلوم هم نیست چی میگین :لبخند:

Shinigami
شنبه 30 آذر 1387, 19:20 عصر
وقتی در یک کشور هر فرد با هر مدرکی برود دو تا کلاس برنامه نویسی و خود را آخر برنامه نویسی بداند (مثلا لیسانس کشاورزی که تازگی خودم دیدم و مدیر بخش IT یک جا خیلی مهم هم هست) چنین اتفاقاتی اصلا غیر قابل انتظار نیست.

خدا به داد مردم برسد با این مدیران ما و مبحث دولت الکترونیک


با تشکر از همه دوستان :flower: :flower: :flower: :flower:

این آقا رو منم میشناسم.هم کلاس ما بوده:قهقهه: