View Full Version : گزارشات شناور
RK977877
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 12:50 عصر
با سلام و خسته نباشد
اگه ممکنه توضیحی در مورد گزارشات شناور و یا مطلبی و اینکه چکونه میتوان اینکار را انجام داد در این تایپیک قرار دهید با تشکر
SYNDROME
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 13:34 عصر
با سلام
گزارشات شناور
منظور شما آیا گزارشات ترکیبی است؟
منظورتان را واضحتر بیان کنید.
موفق باشید
RK977877
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 15:47 عصر
ببینید منظور از گزارشات شناور یعنی اینکه شما بتوانید هر گزارشی را که میخواهید از بانک اطلاعاتی خود بدست بیاورید بدون هیچ محدودیتی
در حالت کلی ما نمیخواهیم که یک سری گزارشات ثابت در برنامه خود داشته باشیم
یعنی میخواهیم که کاربر خود بتواند هر گزارشی را که میخواهد برای خود از برنامه تولید کند
حال با این تفاصیل آیا میتوانیدبه من کمک کنید ؟
DataMaster
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 16:22 عصر
منظورشون طراحی یک Report Designer هست
رها
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 16:59 عصر
سلام
شما باید نام موجودیت ها و جداول مربوط به اونها و نام فیلدها را در جداولی در بانکتون ذخیره کنید به این ترتیب به کاربر اجازه می دید که روی هر موجودیت و براساس هر فیلدی که خواست جستجو کنه بعد از اینکه نتیجه جستحو به دست آمد اونها رو در یک dbgrid نشون می دید و روالی رو در نظر می گیرید که ستونهای مورد علاقه اش رو انتخاب کنه بعد باید روالی برای پرینت dbgrid بنویسید اینجوری هر جستجویی قابلیت چاپ خواهد داشت
نمایی از پنجره جستجویی که من برای همپین کاری نوشتم ضمیمه کردم
موفق باشید
RK977877
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 06:53 صبح
ایا میشه شبیه Sql Server که میتوان جداول رااورده و لینکها را توسط Drag And Drop انجام داد یعنی حالت Diagram در Sql Server
رها
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 07:59 صبح
کار که نشد نداره عزیزم، اما باید دید که کاربر نرم افزار کیه و آیا الزامی در انجام این کار هست یا نه؟البته خود sql server هم جداولی داره که اطلاعات مربوط جداول، فیلدها و ... مربوط به دیتابیس کاربر رو در خودش نگه می داره و با استفاده از این جداول امکانی رو که شما می گید فراهم می کنه.
RK977877
شنبه 03 شهریور 1386, 19:21 عصر
با سلام
من میخوام وقتی که روی یک Table کلیک راست کرده و عبارت Query را انتخاب میکنیم و شروع به انتخاب فیلدها میکنیم ىر قسمت دستورات شروع به نوشتن Query کرده و به ما نمایش میدهد میشه توضیح دهید
JavanSoft
شنبه 03 شهریور 1386, 20:07 عصر
این کار توسط برنامه نویسی امکان پذیر است و همانگونه که دوستمان توضیح دادند می توانید این عمل را با تعیین شرح فیلد ها به عنوان alias برای خود فیلدها انجام دهید .
اما نکات فراوانی در انجام این عمل بصورت داینامیک وجود دارد که می بایستی تک تک به آن پرداخت
1- انتخاب فیلدها : بدست آورد فیلدهاو شرح برای انتخاب
2- اعمال شرط : مساوی - نامساوی - بازه - برعکس
3- مرتب سازی جوابها
4- گروه بندی
5- فیلدهای جدید محاسباتی و فیلدهای دریافتی از دیگر جداول
و بعد از ان می توانید بحثهای ترکیب جداول و غیره را نیز به آن اضافه کنید
a_b_toops
یک شنبه 04 شهریور 1386, 12:33 عصر
link filter (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=69202&highlight=%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1+%D8%AA%D8 %B1%DA%A9%DB%8C%D8%A8%DB%8C)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.