View Full Version : گرفتن فایل پشتیبا از برنامه
hossein-jam
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 22:00 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
یه سوال داشتم خواستم بپرسم ؟
همون طور که همه شما میدونید برنامه هایی که با وی بی مینویسیم بعد از اینکه کار برنامه نویسیمون تموم شد و برنامه رو با پسوند اگزه ذخیره کردیم یه فایل با پسوند اگزه باقی میمونه. خواستم بپرسم که چطور میشه برنامه رو طوری بنویسیم که وقتی با پسوند اگزه ذخیر کردیم و همان یک فایل اجرایی اصلی برنامه رو ساختیم طوری باشه که وقتی فایل اصلی اجرا شد یک فایل پشتیبان از خود برنامه مون در یکی از مسیرهای کامپیوتر گرفته بشه . توجه : میخوایم مسیر ذخیره شده پشتیبان رو خودمون تعیین کنیم . و در ضمن ما نیدونیم که کاربر ، برنامه ی مارو در چه مسیری از سیستم خودش قرار داده.
با تشکر فراوان
killer-star
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 14:07 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
یه سوال داشتم خواستم بپرسم ؟
همون طور که همه شما میدونید برنامه هایی که با وی بی مینویسیم بعد از اینکه کار برنامه نویسیمون تموم شد و برنامه رو با پسوند اگزه ذخیره کردیم یه فایل با پسوند اگزه باقی میمونه. خواستم بپرسم که چطور میشه برنامه رو طوری بنویسیم که وقتی با پسوند اگزه ذخیر کردیم و همان یک فایل اجرایی اصلی برنامه رو ساختیم طوری باشه که وقتی فایل اصلی اجرا شد یک فایل پشتیبان از خود برنامه مون در یکی از مسیرهای کامپیوتر گرفته بشه . توجه : میخوایم مسیر ذخیره شده پشتیبان رو خودمون تعیین کنیم . و در ضمن ما نیدونیم که کاربر ، برنامه ی مارو در چه مسیری از سیستم خودش قرار داده.
با تشکر فراوان
سلام
میگم مثل اینکه داری ویروس مینویسیا :بامزه: :متفکر::متفکر:
بهرحال اگر بخوای بفهمی کاربر فایلو در چه مسیری اجرا کرده باید از این استفاده کنی :
msgbox app.path
برای تهیه پشتیبان هم که کاری نداره میتونی هر جوری بخوای فایلتو کپی کنی حالا با FSO یا داس !!!
البته داس خیلی ساده تره اینجوری مثلا :
Shell ("Copy " & "C:\a.exe C:\Windows\System32\b.exe")
در ضمن اینارو من برای آموزش گفتم حالا واقعا اگه داری ویروس مینویسی بدون به هیچ دردی نمیخوره آخرش هیچی گیرت نمیاد !!!!
hossein-jam
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 14:27 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
با تشکر از این که جواب منو دادین و
من این کار رو برا ویروس نویسی نمیخوام
killer-star
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 14:50 عصر
با سلام خدمت شما دوست عزیز
با تشکر از این که جواب منو دادین و
من این کار رو برا ویروس نویسی نمیخوام
سلام
یکم توضیح میدم برات
نگاه کن داس که بلدی ؟؟؟
توش وقتی میخوای یه فایلو کپی کنی اینجوری کپی میکنی :
Copy Source Destination
حالا میتونی اینجوری آدرس فایل رو پیدا کنی :
add = App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe"
حالا میتونی با VB فایلتو کپی کنی یا با DOS همونطور که میدونی دستور Shell یک برنامرو اجرا میکنه !!! پس میتونه با شل از این دستور داس استفاده کنی و یا اگر میخوای از VB استفاده کنی از این دستور استفاده کن :
FileCopy "c:\a.txt", "c:\b.txt"
hossein-jam
یک شنبه 04 شهریور 1386, 08:12 صبح
دوست عزیز سلام
با تشکر از راهنمایی شما
من همنگونه که گفته بودید عمل کردم و آدرس برنامه را حالا پیدا کردم و طریقه کپی و انتقال فایل رو هم متوجه شدم ولی سوال اینجاست که حالا لینک برنامه در یک تکس باکس قرار دارد چگونه میتونم این آدرس رو به دستور کپی لینک بدم چون فقط آدرس محل ذخیره شده فایل میاد ونام فایل به همرا آدرس نیست و من میخوام این آدرس رو با نام برنامه متصل کنم و بعد کپی کنم . و بر فرض مثال نام برنامه
Iran.exe
میباشد .
با تشکر
killer-star
یک شنبه 04 شهریور 1386, 11:28 صبح
دوست عزیز سلام
با تشکر از راهنمایی شما
من همنگونه که گفته بودید عمل کردم و آدرس برنامه را حالا پیدا کردم و طریقه کپی و انتقال فایل رو هم متوجه شدم ولی سوال اینجاست که حالا لینک برنامه در یک تکس باکس قرار دارد چگونه میتونم این آدرس رو به دستور کپی لینک بدم چون فقط آدرس محل ذخیره شده فایل میاد ونام فایل به همرا آدرس نیست و من میخوام این آدرس رو با نام برنامه متصل کنم و بعد کپی کنم . و بر فرض مثال نام برنامه
Iran.exe
میباشد .
با تشکر
سلام
پس App.EXEName چی ؟؟ خوب این اسم فایلو بهت میده !
hossein-jam
یک شنبه 04 شهریور 1386, 13:03 عصر
سلام
آقا خیلی ممنون متوجه شدم
دستت درد نکنه خیلی آقایی
aminbrleevb
شنبه 07 اردیبهشت 1387, 04:58 صبح
با سلام
ببخشید من هر چه این پست ها رو خوندم به نتیجه ای نرسیدم
سوالم اینه که اگه ما یه فایلی روی کامپیوتر اجرا کرده باشیم از کجا میتونیم بفهمیم که فایل از کجا اجرا شده
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.