ورود

View Full Version : استفاده از فایلهای فلش در طراحی

اسماعیلی
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 23:02 عصر
سلام دوستان
من برای طراحی وب سایتم احتیاج به استفاده از فایلهای فلش دارم ولی این کار تا کنون برام امکان پذیر نبوده البته انیمیشن های ساده ( در حد خاموش و روشن شدن متن ) , لطفا مراحل انجام کار رو برام کامل بنویسید چون من چند راه را به گفته دوستان امتحان کردم ولی هیچ کدام جواب نداده . پس خواهشا به طور کامل راهنماییم کنید . :افسرده:

shahab_ksh
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 01:54 صبح
از تمپلیتهای آماده استفاده کن

peyman1987
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 12:44 عصر
منظورتون چی هست؟ میخواین فایل فلش رو توی html بزارین؟
بیشتر توضیح بدین

hassan_kahrizy
جمعه 02 شهریور 1386, 04:32 صبح
بسمه تعالی
با سلام
اگر می خواهی فایل فلش را در aspx بگذاری این نمونه سورس
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=10486&d=1187918374
یک راه هم اینه که فایل وب رو با فرانت پیج بازکنی
و به منوی Insert->picture->Movie in flash format بری و سپس در جایی که می خواهی فلش رو اضافه کنی

shahab_ksh
جمعه 02 شهریور 1386, 12:28 عصر
تمپلیتهای آماده طرحهای وب سایت هستش بصورت آماده که شما فقط کافی تغییرات مورد نظرتون رو روش اعمال کنید و ازش استفاده کنید این تمپلیتها شامل فایلهای فلش هم هستش که براحتی قابل استفاده هستش

hassan_kahrizy
شنبه 03 شهریور 1386, 21:33 عصر
بسمه تعالی
با سلام
دوست عزیز آقای اسمماعیلی لطفابحث ها را داخل تاپیک بکنید
درباره نا مفهوم بودن متوجه نمی شم نیاز به هیچ برنامه ای نیست unicodeهستش
ولی در هر حال مشکل شما با این هم حل می شه کافیه کنترل فلش رو کپی کنی در داخل پروژتون بعد تنظیمش کنید

سورسی رو که برام گذاشته بودید http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=76809
را تماشا کردم ولی کلماتش نامفهوم بود و اصلا قابل خوندن نبود . اگر برای باز کردن ان احتیاج به نرم افزار مخصوصی است لطفا بگویید . ممنون

اسماعیلی
یک شنبه 04 شهریور 1386, 00:26 صبح
بسمه تعالی
با سلام

ولی در هر حال مشکل شما با این هم حل می شه کافیه کنترل فلش رو کپی کنی در داخل پروژتون بعد تنظیمش کنید

لطفا یه کم کامل تر توضیح بدهید اگر میشه جزئیاتش را هم شرح دهید .ممنون

hassan_kahrizy
یک شنبه 04 شهریور 1386, 13:01 عصر
بسمه تعالی
با سلام دوست عزیز
ببینید کافی کنترل فلش که در پروژه من هست روش راست کلیک کنی و کپی کنی و در جایی از پروژتون که می خواهی اش استفاده کنی paste کنی و بعد تو propertise تنظیمات اندازه و آدرس فلش و ... تنظیم کنی در فرانت پیج هم در بالا گفتم چکار کنی
اگر بازم مشکل داری دقیقا بگو کدوم قسمتش چون فکر کنم خیلی واضح کفتم

اسماعیلی
دوشنبه 05 شهریور 1386, 00:12 صبح
بسمه تعالی
با سلام دوست عزیز
ببینید کافی کنترل فلش که در پروژه من هست روش راست کلیک کنی و کپی کنی و در جایی از پروژتون که می خواهی اش استفاده کنی paste کنی

ببنید دوست گرامی لینکی که برای راهنمایی برایم گذاشته بودید اصلا غیر قابل خواندن است برای مثال چند خط از اول ان را اینجا میگذارم .

" Site\article.aspx ً°¤Y§îةZ=! ¢9é`ugڑ”0lھ¯² ‹-ד{ƒ‹ کW
¯©:تز‰Wخ'‌ ٹ)آع(نWھژىhô­#َ±¬ تF]–ma·Kةfُڈڑ[4¯£¨أ،§ک“ُœmامFض£§±ë%s üA،ل¤B1{‡Oنضج#—ZU‏‡"

ملاحظه میفرمایید من اصلا نمیتونم ان را بخوانم چه به رسد به انجام کارهای بعدی .....
راستی بعد از کلیک بر روی لیکنتان برنامه شما توی نوت پد باز میشود . لطفا بیشتر راهنماییم کنید

lililili
دوشنبه 05 شهریور 1386, 19:48 عصر
چگونه می توانم یک شکل را به صورت 3 بعدی بچرخانم ؟ در flash

cybercoder
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 15:39 عصر
چگونه می توانم یک شکل را به صورت 3 بعدی بچرخانم ؟ در flash

http://www.flashkit.com/tutorials/3D/
http://www.adobe.com/devnet/director/articles/3d_user_interfaces_09.html
در ضمن اینجا تالار Flash نیست باید تاپیکی جدا در تالار Flash می زدی

موفق باشید.

hassan_kahrizy
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 19:34 عصر
بسمه تعالی
با سلام
دوست عزیز شما باید روی لینک راست کلیک کنی و گزینه save target as رو انتخاب کنی پس از داونلود باید آن را با winrar آن را unzip کنی

ببنید دوست گرامی لینکی که برای راهنمایی برایم گذاشته بودید اصلا غیر قابل خواندن است برای مثال چند خط از اول ان را اینجا میگذارم .

" Site\article.aspx ً°¤Y§îةZ=! ¢9é`ugڑ”0lھ¯² ‹-ד{ƒ‹ کW
¯©:تز‰Wخ'‌ ٹ)آع(نWھژىhô­#َ±¬ تF]–ma·Kةfُڈڑ[4¯£¨أ،§ک“ُœmامFض£§±ë%s üA،ل¤B1{‡Oنضج#—ZU‏‡"

ملاحظه میفرمایید من اصلا نمیتونم ان را بخوانم چه به رسد به انجام کارهای بعدی .....
راستی بعد از کلیک بر روی لیکنتان برنامه شما توی نوت پد باز میشود . لطفا بیشتر راهنماییم کنید

ehsan2007
سه شنبه 20 شهریور 1386, 00:15 صبح
سلا به دوستان عزیز
برای قرار دادن فایل فلش میتونید همون کاری که یکی از دوستانمون گفتن انجام بدید در فرونت پیج اما اگر در وبلاگه کدش فرق میکنه چون با کد فرونت پیج لود نمیشه برای طراحی هم در صورتکی که به برنامه نویسی ساده نیاز داره میتونی ازنرم افزار swish max استفاده کنید افکت های زیادی هم داره من میتونم کمکت کنم ولی دارم برنامه های سایتمو مینویسم
فلش فوق حرفه ای که توی سایتمه رو میتونی ببینی اگه خوشت اومد به این ایدی پم بده تا به صورت کامل مشکلتو حل کنم eshgh_love_2007@yahoo.com

lililili
سه شنبه 20 شهریور 1386, 06:09 صبح
سلام

پس آدرس سایتتون ؟؟؟