ورود

View Full Version : Fast Report و گزارش ساز

Will_Smith
یک شنبه 04 شهریور 1386, 23:40 عصر
با سلام
من از نسخه 4 فست رپورت استفاده میکنم اما هنگام نمایش Report دکمه Edit page برای تغییر گزارش با Designer هیچ عملی انجام نمیدهد اشکال از چیست
یه سوال مهم دیگه هم دارم که توی پست شماره 8 مطرح کردم
با تشکر

nasr
دوشنبه 05 شهریور 1386, 08:27 صبح
روی فرم یک کامپوننت Frdesign قرار بده.

Will_Smith
دوشنبه 05 شهریور 1386, 08:48 صبح
در مورد Export چطور؟
اون هم به همین شکل هست؟ کدم کامپوننت رو بزارم روی فرم؟
سری Export?

Will_Smith
دوشنبه 05 شهریور 1386, 10:18 صبح
با استفاده از مقاله آقای مهری خیلی چیزها رو متوجه شدم اما یه چیز مهم هنوز باقی مونده
در زمان اجرا هنگامی که یک گزارش رو ویرایش میکنیم چطور میشه گزارش ویرایش شده رو در پرینت های بعدی لود کنیم.
توضیح اضافی اینکه:بعد از اعمال تغییرات در گزارش در زمان اجرا (با استفاده از گزارش ساز)و ذخیره اون در یک مسیر تغییرات در Priview اعمال نمیشود و در Priview های بعدی نیز تغییرات منعکس نمیشود

nasr
دوشنبه 05 شهریور 1386, 11:16 صبح
در مورد Export چطور؟
اون هم به همین شکل هست؟ کدم کامپوننت رو بزارم روی فرم؟
سری Export?
بله.
در مورد Export هم باید کامپوننت مربوطه را روی فرم قرار بدید. مثلا FrTextExport یا FrJPGExport

در مورد ذخیره کردن ریپورت تا آنجایی که من می دونم وقتی یه ریپورت را با یک سری تغییرات ذخیره کردید. بعدا می تونید همون را باز کنید با همه تغییرات داده شده . ولی در مورد ریپورتهای دیگه که بعدا باز میشه فکر نمیکنم بشه تغییرات را اعمال نمود

Will_Smith
دوشنبه 05 شهریور 1386, 11:26 صبح
تشکر بابت جواب

دوستان کسی این کار رو که من میخام انجام داده؟

babak869
دوشنبه 05 شهریور 1386, 11:32 صبح
برای لود شدن گزارش در پرینتهای بعدی بایستی آدرس فایل گزارش رو از یه فایل متنی بخونید .و زمانی که نام فایل یا آدرسش عوض شد اونو در فایل متنی ثبت کنید .بعد از فراخوانی فایل گزارش اونو برای پیش نمایش یا چاپ بفرستید .

برای گرفتن خروجی به فرکتهای مختلف هم باید از تب Export عناصر مورد نظر رو روی فرم بزاریید تا امکانات خروجی به فرمتهای دلخواه برای شما مهیا شود

موفق باشید

Will_Smith
دوشنبه 05 شهریور 1386, 11:44 صبح
چطور میشه تشخیص داد که فایل یا آدرس فایل روی دیسک عوض شده؟
چون گزارش ساز یه برنامه مجزا هست

Arman_1367
دوشنبه 05 شهریور 1386, 12:28 عصر
چون گزارش ساز یه برنامه مجزا هست

یک برنامه مجزا نیست یک فرم مجزا هست همین.
در ضمن امکان تغییر در سورس هم در کمپاننت FastReport هست.

Will_Smith
دوشنبه 05 شهریور 1386, 12:42 عصر
یک برنامه مجزا نیست یک فرم مجزا هست همین.
در ضمن امکان تغییر در سورس هم در کمپاننت FastReport هست.
ولی گفته شما در صورتی درسته که برنامه نویس سورس کامپوننت رو هم در اختیار داشته باشه ولی اگه سورس موجود نباشه باز هم راه حلی وجود داره که من همون راه حل رو که ساده ترین و سریعترین راه هم هست رو میخام

من سوالم رو باز هم مطرح میکنم در ادامه پست 8

vcldeveloper
سه شنبه 06 شهریور 1386, 13:21 عصر
این سوال ربطی به FastReport نداره و باید در تاپیک جداگانه ایی پرسیده بشه.

بطور خلاصه: اگر کاربر خودش نام فایل را پس از ایجاد تغییر در فایل انتخاب میکنه، بهتره که خودش هم نام فایل را در زمان باز کردن فایل به برنامه بده. اگر واقعا اصرار داری که متوجه تغییرات یک فایل بشی، یا ببینی کی یک فایل جابجا میشه، اونوقت باید بری سراغ Hook که فکر نمی کنم برای این کار راه حل جالبی باشه!
برای Hook می تونی در سایت جستجو کنی.

لطفا بحث مربوط به این سوال را هم در این تاپیک ادامه ندید و در تاپیک جدیدی به آن بپردازید.

ali_general
دوشنبه 03 شهریور 1393, 09:12 صبح
با سلام
1-من می خوام تو گزارشم جمع یک ستون در هر صفحه به صورت جداگانه محاسبه بشه ولی از Total که استفاده می کنم جمع ستون تو کل گزارش رو بهم میده
2- چطور می تون جمع کل ستون رو که با Total گذاشتم رو روی Header page خودم بیارم ، هر کار می کنم نشون نمیده و جاش صفر میزاره

nasr
دوشنبه 03 شهریور 1393, 09:59 صبح
سلام
در مورد گزینه 1 از یک PageFooter استفاده کنید و کنترل را داخل اون بگذارید

ali_general
دوشنبه 03 شهریور 1393, 10:19 صبح
سلام
در مورد گزینه 1 از یک PageFooter استفاده کنید و کنترل را داخل اون بگذارید

ممنون دوست
از Page footer استفاده کرده بودم که باز هم نمی اورد ولی وقتی قسمت چاپ در باند رو تو Total درست کردم و اون رو روی Footer گذاشتم درست شد
ممنون
ولی هنوز با جمع کل گزارشم که تو Header نشون بده مشکل دارم

ali_general
یک شنبه 09 شهریور 1393, 10:32 صبح
با سلام خدمت همه دوستان گرامی

بنده یک گزارش دارم که دارای 5 ROW هست که باید هر باید به صورت جدول در گزارشم بیارم که این مشکلی نیست و داده هامو تو قسمت Data می گذارم
مشکل من اینه که بعضی از فیلد های این Row ها باید در Pageّfooter بیاد مثل تاریخ و ...تو Page header مشکل ندارم همونطور که می خوام میاد ولی تو Page footer نمیاد
باید چیکار کنم؟