ورود

View Full Version : تغییر جدول و آپدیت کردن فرم

p30fin
دوشنبه 05 شهریور 1386, 21:11 عصر
یا سلام . من یک جدول دارم که حدود 20 فیلد داره و برای اون یک فرم ساختم . اما مشکل من اینجاست که من یک فیلد جدید به جدول اضافه کردم ، چطور میشه همون فرم قبلی رو آپدیت کرد که فیلد جدید هم نمایش بده . البته من از طریق فیلد لیست اون فیلد رو وارد میکنم اما در آخر همه فیلد کار میکنه . مثلا اگر فیلد جدید فیلد 5 قرار داشته باشه بعد از وارد کردن فیلد به فرم بعد از 20 فیلد قبلی به فیلد جدید وارد میشه . چطور میشه کاری کرد که فیلد جدید به ترتیب از فیلد اول به فیلد جدید ( فیلد پنجم ) و بره به فیلد ششم و الی آخر ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید . البته من جستجو کردم اما چیزی پیدا نکردم . اگر شما پیدا کردین لینک بزارین من بتونم بخونم . باز هم ممنون

مهدی قربانی
دوشنبه 05 شهریور 1386, 21:37 عصر
سلام
دوست عزیز در حالت Design روی فرم راست کلیک کنید و گزینه Tab Order رو انتخاب کنید و بعد فیلدهای موجود رو به ترتیبی که مورد نظر هست تغییر بدین . امیداوارم درست متوجه منظورتون شده باشم.

p30fin
سه شنبه 06 شهریور 1386, 01:57 صبح
با سلام . آقای مهدی ق از راهنمایی شما ممنونم . کمک بزرگی کردی . کاش دیگر کاربران از من حرفه ای تر مثل شما با متانت جواب بدن . بعضی ها با منت و کنایه پاسخ میدن . فکر میکنن همه مثل خودشون بلدن ولی اون حرفه ای هم چیزی که یک آماتور بلد رو بلد نیست . بازم از شما تشکر میکنم