ورود

View Full Version : قفل نرم افزاری به صورت کامپوننت

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 14:16 عصر
سلام. دوستان عزیز مدتی هست مغول نوشتن یک قفل نرم افزاری هستم که به صورت کامپوننت در دلفی استفاده بشه. دوستانی که اینترنتشون توانایی دانلود 3 مگ دره لطفا این فایل رو دانلود کنن و کد سخت افزار را اینجا اعلام کنند. لطفا برای تست این پروژه کمک کنید. ممنون

http://rapidshare.com/files/51730416/Project1.rar.html

szabeh
سه شنبه 06 شهریور 1386, 18:13 عصر
دوست عزیز لینک ایراد دارد بررسی کنید.

مهدی کرامتی
سه شنبه 06 شهریور 1386, 20:40 عصر
نوشتن قفل بصورت کامپوننت اصلا ایده خوبی نیست، چون کلاسهای دلفی در دیباگرها به همون اندازه که در دلفی براحتی دیده میشه، دیده میشوند.

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 21:12 عصر
نوشتن قفل بصورت کامپوننت اصلا ایده خوبی نیست، چون کلاسهای دلفی در دیباگرها به همون اندازه که در دلفی براحتی دیده میشه، دیده میشوند.

راهنمایی جالبی بود. ولی مسئله اینه که اگر قرار باشه قفل شکسته بشه چه کامپوننت چه DLL شکسته میشه. حالا دارم رو الگوریتمش کار می کنم. ولی مسئله اینجاست که اول DLL بود یکی از دوستان Cracker به راحتی آب خوردن یه کاری کرد که فایل EXE بدون DLL اجرا می شد. بعد کرکش کرد. فعالا بهترین راه همون Component به نظر می رسه. چون الگوریتم های Antidebug و AntiDump رو تو خود کد Component نوشتم. اینجوری با خود EXE نهایی قاطی میشه. ولی برای انتشار برای بقیه زبان ها حتما از DLL یا ActiveX استفاده می کنم

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 21:32 عصر
دوست عزیز لینک ایراد دارد بررسی کنید.

لینک مشکلی نداشت تست کردم. وقتی این لینک رو باز کردید گزینه Free رو بزنید تا لینک دانلود بده. در ضمن اگه اکانت Rapidshare ندارید با Download manager ها نمیشه دانلود کرد. وانگهی مشکل حل شد. تت ها انجام شد. مرسی

Bahram0110
سه شنبه 06 شهریور 1386, 21:35 عصر
به نظر من قفلی که دستوراتش خارج از برنامه باشه(مثلا dll یا ocx ) اصلا خوب نیست
چون با جایگزین کردن فایل ocx یا dll با یه فایل که کرکر می نویسه(و همون توابع فایل های قبلی رو داره ولی خروجی دلخواه) راحت می تونه قفلو دور بزنه

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 22:11 عصر
به نظر من قفلی که دستوراتش خارج از برنامه باشه(مثلا dll یا ocx ) اصلا خوب نیست
چون با جایگزین کردن فایل ocx یا dll با یه فایل که کرکر می نویسه(و همون توابع فایل های قبلی رو داره ولی خروجی دلخواه) راحت می تونه قفلو دور بزنه

حالا آخرش. کامپوننت باشه؟ DLL یا OCX یا TypeLibrary ؟

چیزی که به ذهنم می رسه اینه که سورس را باز کنم. و برای هر زبان سورس قفل را به همون زبان ترجمه کنم. اینجوری هر کسی خواست برای برنامش قفل رو سفارشی می کنه و در عین حال داخل کد خود برنامه Compile بشه. و دست آخر فایل نهایی را با پکر یا یه چیز دیگه یه بلایی سرش بیاره

Will_Smith
سه شنبه 06 شهریور 1386, 22:50 عصر
و دست آخر فایل نهایی را با پکر یا یه چیز دیگه یه بلایی سرش بیاره
وصال جون به نظر من همین بلا که گفتی از همش بهتره

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 22:52 عصر
وصال جون به نظر من همین بلا که گفتی از همش بهتره

یعنی سورس باز بشه؟

Bahram0110
سه شنبه 06 شهریور 1386, 23:01 عصر
آره امنترین راهش همینه

vesal
سه شنبه 06 شهریور 1386, 23:04 عصر
آره امنترین راهش همینه

خودم هم الان به این نتیجه رسیدم که این بهترین راهه. به محض اینکه آماده شد سورس و نمونه رو تو همین تاپیک می زارم

vesal
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 13:44 عصر

از دیروز مشغول گشتن بودم در رابطه با این مسئله که گفتی!!! خدا خیر بده برادران چینی این مشکل رو حل کردن!!! دمشون گرم!!! حال کردم

Ashegh_mordeeshgh
جمعه 30 آذر 1386, 16:28 عصر
نظرتون راجع به قفل حجمی چیست

دنیای دلفی
سه شنبه 04 دی 1386, 20:56 عصر
بهترین حالت استفاده از یک شماره سریال منحصر به فرد است مانند شماره سریال هارد دیسک و سپس کد کردن اون در یک فایل و قرار دادن CRC32و حجم فایل به صورت کاملا کد شده تاکید می کنم کد شده یعنی CRC32 , Size فایل باید به صورت کد شده داخل فایل exe و بیرون در بانک اطلاعاتی به صورت کد شده باشند تا برنامه در صورت کرک شدن اجرا نشده البته استفاده از بمب منطق زمان دار برای برنامه های کرک شده برای از بین بردن اطلاعات و ویندوزکاربر خیلی کارسازه خواستی بیشتر توضیح می دهم . فعلا بای

Mahdi_S_T
جمعه 07 دی 1386, 08:09 صبح
میشه در مورد این بمب منطقی بیشتر توضیح بدی و روش اون رو ؟

scorpion_man
جمعه 07 دی 1386, 11:55 صبح
با سلام به همه دوستان
آره اگه بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

vesal
جمعه 07 دی 1386, 14:47 عصر
قفل آماده شد - از این جا پیگیری کنید
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=84192

دنیای دلفی
شنبه 08 دی 1386, 11:00 صبح
بمب منطقی یعنی اینکه شما تشخیص بدهید که CRC حتما 32 بیتی و گاها حجم فایل تغییر پیدا کرده ولی کاری انجام ندهی البته قبلش تشخیص دادی و لی کرکر موفق به غیرفعال کردن الگوریتم های آنتی کرکینگ و آنتی دیباگینگ شما شده حال باید خیال کرکر رو راحت کنی که بله موفق شده حالا یک تایمر را راه اندازی می کنی که در تاریخ مشخصی دوباره برنامه مهاجم را شناسایی و کارهای مختلفی مثل خارج شدن از برنامه گرفتن تعداد محدودی رکورد از بین بردن خود فایل اجرایی در هنگام اجرا شدن توسط خودش و از بین بردن ویندوز استفاده کننده این نکته همیشه مد نظر باشد که هیچ پیغامی به کاربر ندهید

scorpion_man
شنبه 08 دی 1386, 15:15 عصر
بمب منطقی یعنی اینکه شما تشخیص بدهید که CRC حتما 32 بیتی و گاها حجم فایل تغییر پیدا کرده ولی کاری انجام ندهی البته قبلش تشخیص دادی و لی کرکر موفق به غیرفعال کردن الگوریتم های آنتی کرکینگ و آنتی دیباگینگ شما شده حال باید خیال کرکر رو راحت کنی که بله موفق شده حالا یک تایمر را راه اندازی می کنی که در تاریخ مشخصی دوباره برنامه مهاجم را شناسایی و کارهای مختلفی مثل خارج شدن از برنامه گرفتن تعداد محدودی رکورد از بین بردن خود فایل اجرایی در هنگام اجرا شدن توسط خودش و از بین بردن ویندوز استفاده کننده این نکته همیشه مد نظر باشد که هیچ پیغامی به کاربر ندهید

با تشکر از دوست عزیز
کار بسیار جالبی هست اگه لینکی دارید که میتونه کمک بکنه لطفا اینجا بزارید ممنون میشم

دنیای دلفی
شنبه 08 دی 1386, 16:35 عصر
سعی می کنم یک برنامه را ایمن کنم و آپلود کنم و بفرستم بالا بعد بروبچهایی که در وادی کرکینک فعالیت صلح آمیز می کنند سطح امنیتشو بررسی کنند . به زودی