View Full Version : پخش دو فایل wav پشت سر هم
mjelecom
سه شنبه 06 شهریور 1386, 15:15 عصر
سلام می خوام دوتا فایل wav رو پشت سر هم جوری اجرا کنم که انگار به هم جسبیدن
از sndPlaySound Lib winmm.dll استفاده کردم ولی به قدر کافی پشت سر هم جواب نمیده لطفا کمک کنید
Evil 69
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 08:07 صبح
ببین خوب چرا میخای انکار کنی که دوتا فایل رو به هم وصل کردی واقعا این کارو بکن
اول یک فایل روباز کن بعد اطلاعات اوی فایل دیگه رو بریز توی فایل اولی به این ترتیب اول فایل اول شروع میشه و تا آخر فایل بعدی ادامه پیدا میکنه تازه زمان هم به اندازه دوتا فایل میشه یعنی اگر توی media player هم اجرا کنی دو تا فایل با هم اجرا میشه
mjelecom
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 15:28 عصر
مرسی از جوابت :تشویق::بوس:
اما من حدود 50 تا فایل دارم که نمی دونم به چه ترتیبی پشت هم قرار می گیرند:گیج: و گاهی باید 5-6 تاشونو بدون وقفه بعد از هم بیارم :عصبانی:. اگر راهکاری به ذهنتون رسید منو هم بی نصیب نذارید.:بوس:
mjelecom
جمعه 09 شهریور 1386, 12:21 عصر
یعنی این سوال جواب نداره؟
خوب سریعترین روش برای انجام اینکار چیه؟
Mbt925
جمعه 09 شهریور 1386, 13:46 عصر
احتمالا فایل هاتون یکم فضا قبلشون وجود داره که باعث تاخیر در پخش پشت سرهمشون میشه.
شما اگه فضای بی مصرف قبلشونو حذف کنی ، مشکل حل میشه.
تابع SndPlaySound مشکلی نداره.
mjelecom
جمعه 09 شهریور 1386, 19:11 عصر
از توجهتون ممنونم.:تشویق:
هر کدوم از فایلای من بطور متوسط 0.4 Second است و با نرم افزار قسمت ابتدایی اش رو
بریدم:اشتباه: . البته این دستور بسیار سریعه اما مشکل از اینجاست که من نمی خوام اول این فایلارو تو حافظه لود کنم اخه تعدادشون خیلی زیاده:گریه:220 تا فایل:متعجب: که سر جمع 8MB میشه:متفکر:. ایراد اینجاست که در هر لحظه ممکنه هر کدوم از این فایلارو بخوام.
البته من برنامه نویس بدی نیستم ولی تو این یکی موندم:لبخند:.
Mbt925
جمعه 09 شهریور 1386, 19:22 عصر
لازم نیست لودشون کنین.
کافیه اونارو بذارین کنار برنامتون و هر کدومو که لازم بود پخش کنین.
mjelecom
جمعه 09 شهریور 1386, 21:12 عصر
این کار رو انجام دادم اماچون یه زمانی طول میکشه تا فایل از رو هارد بیاد تو
این فاصله زمانی مشکل ایجاد می کنه. کامپیوتر من P2 450MHZ است:افسرده:.
Evil 69
شنبه 10 شهریور 1386, 08:52 صبح
این رو امتحان کن :
چون تو میگی که یک مقداری طول میکشه تا فایل رو از روی hdd بخونی پس اول یک بازه زمانی خیلی کمی از فایل رو بریز توی رم ( مثلاً چند صدم ثانیه ) تا رم اون رو سریع تر جرا کنه توی همین زمان هم فایل اصلی رو از روی hdd تود کن تا اون مقدار زمانی رو که hdd از دست میده ( همون مقداری رو که باعث اشکال میشه) جبران بشه
mjelecom
شنبه 10 شهریور 1386, 23:51 عصر
حا این که گفتی یعنی چه؟:متعجب:
این کار رو چطوری انجام بدم؟:گیج:
کدی در این زمینه داری؟:لبخند:
ممنون از توجهت.
Evil 69
یک شنبه 11 شهریور 1386, 09:15 صبح
ای بابا مگر تو نمیگی که هاردم سرعتش کمه
خوب من چطور بگم که بفهمی
ببین اول مقدار کمی مثلا جند صدم ثانیه همون مقداری که هارد تلفش میکنه رو از روی فایل بخون و توی برنامت بذارش توی رم این هم کاره ساده ای هست هم رم رو زیاد نمیگیره
بعد وقتی میخاستی که فایل رو اجرا کنی اول فایل رو از روی هاردت اجرا کن بعد بلافاصله از روی رمت اون فایل کوچیکه رو اجرا کن حالا اول فایل از روی رمت که سرعت بیشتری داره اجرا میشه و سرعت کمه هارد رو جبران میکنه
حالا فهمیدی یا نا
راستی در مورد اینکه گفتی کد بهت بدم از من به تو گفتن که اگر میخای خوب برنامه نویسی کنی از کسی کد نگیر فقط یک راهنمایی کوچیک بسه
Mbt925
یک شنبه 11 شهریور 1386, 10:53 صبح
عزیز من کنده یعنی چی ؟
این یه روش معموله و همه همین کارو می کنن.
اون کند بودنی هم که ازش صحبت می کنین مشکلی نداره ، طبیعیه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.