View Full Version : ایجاد بخش درخواست پروژه
mehdi5106
سه شنبه 06 شهریور 1386, 16:26 عصر
می خواستم از مسئولان سایت درخوایت کنم که اگر امکان داره یک بخش نیز جهت انجام پروژه های کاربران اختصاص دهند تا در مورد نحوه انجام پروژه و هزینه های آن تبادل نظر کنند.با تشکر
SYNDROME
سه شنبه 06 شهریور 1386, 18:28 عصر
با سلام
یک بخش نیز جهت انجام پروژه های کاربران اختصاص دهند
با احترام
اگر منظورتان نوشتن پروژه درخواست کاربان است فکر کنم این کار بر خلاف قوانین سایت است .
در ضمن دوستان در این سایت فقط به هم در نوشتن برنامه کمک می کنید و کسی برای دیگری پروژه نمی نویسد.
موفق باشید
Arman_1367
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 00:52 صبح
با سلام
منم می خواستم از مسئولین در خواست کنم که بخشی را جهت سفارش پروژه در سایت قرار دهند تا مثلاً فردی که نیاز به پروژه خاصی داره از مغازه دار گرفته تا ... بتوانند با مراجعه به سایت پروژه را سفارش داده و هم پایگاه در آمدی برای برنامه نویسان سایت شود هم تعداد بازدید کنندگان سایت افزایش یابد.
SYNDROME
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 10:07 صبح
با سلام
خدمت آقا آرمان گل.
با سلام
منم می خواستم از مسئولین در خواست کنم که بخشی را جهت سفارش پروژه در سایت قرار دهند تا مثلاً فردی که نیاز به پروژه خاصی داره از مغازه دار گرفته تا ... بتوانند با مراجعه به سایت پروژه را سفارش داده و هم پایگاه در آمدی برای برنامه نویسان سایت شود هم تعداد بازدید کنندگان سایت افزایش یابد.
با احترام
حرف شما کاملاً درست که که منبع درآمدی برای برنامه نویسان می شود و خیلی کار خوبی است و سیل زیادی از دوستان برای راهایی از پروژهای خود به سایت مراجعه می کنند.
ولی با این کار سایت از هدفش دور نمی شود و دیگر دانشجویان و دانش آموزان تلاشی برای یاد گیری برنامه نویسی نمی کنند و با دادن مبلغی پروژه های خود را می نویسند و بدون هیچ تلاشی مشکل خود را به صورت مقطعی حل می کنند و در آینده به مشکلات بزرگی بر خواهند خود . (بازار کار و . . .)
موفق و پایدار باشید
hdv212
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 00:39 صبح
ولی با این کار سایت از هدفش دور نمی شود و دیگر دانشجویان و دانش آموزان تلاشی برای یاد گیری برنامه نویسی نمی کنند و با دادن مبلغی پروژه های خود را می نویسند و بدون هیچ تلاشی مشکل خود را به صورت مقطعی حل می کنند و در آینده به مشکلات بزرگی بر خواهند خود . (بازار کار و . . .)
SYNDROME جان به نظر منم فکر بدی نیست، چه این سایت فروش برنامه داشته باشه یا نداشته باشه، کسانی که بخوان واقعا کار کنن و یاد بگیرن میان و این کار رو انجام میدن کسانی هم که این کاره ش نیستن، همون بهتر که از همین اول نیان و هیچی یاد نگیرن (برای خودشون هم بهتره).
اگر این بخش فعال بشه، سایت هم از این یکنواختی در میاد، به نظر من سایت خیلی یکنواخت شده و چیزی بیش از یک فروم بحث و تبادل اطلاعات نیست، در حالی که میتونه پتانسیل خیلی بالایی برای کارهای مختلف داشته باشه، میشه همون بخش درخواست پروژه رو راه اندازی کرد، میشه در هر بخش یا هر فروم، یه گروه ویژه تشکیل داد تا کار نظارت بر اون فروم و یا وظایف دیگه ای رو بهشون محول کرد، میشه از این طریق(و یا طرق دیگر) افراد کار کشته رو به هم نزدیک کرد و با هم آشناشون کرد، میشه هر چند وقت یکبار، یه همایش تشکیل داد (حتی سالی یه بار، اونم همزمان با برگزاری نمایشگاه کامپیوتر که بتونن سالنی در اختیارمون قرار بدن)، میشه برای سایت اسپانسر گرفت و خیلی کارای دیگه که الان توی خاطرم نیست، به هر صورت این سایت وظیفه ی خودشو به خوبی داره انجام میده و از تمام مدیران و مسئولینش و حتی بروبچه های گلش تشکر میکنم، ولی میتونه بهتر و گسترده تر از اینها هم کار کنه.
موفق و پیروز باشید.
SYNDROME
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 07:54 صبح
با سلام
کسانی که بخوان واقعا کار کنن و یاد بگیرن میان و این کار رو انجام میدن کسانی هم که این کاره ش نیستن، همون بهتر که از همین اول نیان و هیچی یاد نگیرن (برای خودشون هم بهتره).
با احترام
دوست عزیز دانش آموز و دانشجویان ما همیشه سعی در حل مقطعی مشکلات دارند و ما اگر بخواهیم این کار را ما برای آنها انجام دهیم اکثراً کل ترم را کار نکرده و در آخر هر ترم با دادن مبلغی پروژه خود را تمام می کنند(فکر کن اگر در مداس ما بگویند ما به همه نمره می دهیم حالا هر کل دوست دارد درس بخواند و هر کس هم می خواهد نخواند ان وقت . . . )
حالا به این نکته دقت کنید که در کل ایران در آخر ترم نام سایت برنامه نویسان می پیچد که پروژه های را با مبلغی می نویسد و فکر نکنم در ایران جلوه خوبی داشته باشد.
موفق باشید
hdv212
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 12:46 عصر
حالا به این نکته دقت کنید که در کل ایران در آخر ترم نام سایت برنامه نویسان می پیچد که پروژه های را با مبلغی می نویسد و فکر نکنم در ایران جلوه خوبی داشته باشد.
SYNDROME جان، به خاطر یک بی نماز که در مسجد رو نمیبندن، حالا چند نفر ممکنه اینجوری باشن دلیل نمیشه درخواست پروژه ممنوع باشه، تازه همین الانشم خیلی جاها پروژه های دانشجویی رو انجام میدن و توی روزنامه ها هم دیدی که تبلیغ میکنن، بازم برمیگرده به خود شخص که واقعا بخواد خودش یاد بگیره یا بده براش انجام بدن، من اصلا منظورم این نیست که انجام دادن پروژه های دانشجویی با مبلغی پول کار خوبیه، منظورم اینه که خودکرده را تدبیر نیست، خودش میدونه که در آخر چیزی یاد نمیگیره، پس بهتره خودش به فکر آینده و یادگیریش باشه، ما نباید خودمونو به خاطر دیگران محدود کنیم، دیگران باید خودشونو اصلاح کنن، چه بسا که این بخش میتونه نتایج چشمگیری در نزدیکی روابط بچه های سایت داشته باشه و در کنار این بخش خیلی کارا میشه انجام داد، میشه حتی تشکیل یه تیم برنامه برنامه نویسی خبره برای سایت برنامه نویس داد که از هر بخش و تکنولوژی ای، گروه مخصوص داشته باشه، میشه پروژه های بزرگ و ملی رو گرفت و گروه مربوطه مشغول به انجام اون بشن، میشه اصلا فرومی رو مخصوص پروژه های در دست ساخت گروه برنامه نویس گذاشت تا تیم برنامه نویسی بتونن به صورت خصوصی یا عمومی با هم در ارتباط باشن و خیلی کارای دیگه .
رها
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 13:14 عصر
به نظرم هرچقدر هم که ایده آل فکر کنیم باز روی کار سایت تاثیر می گذاره، توقع کار مجانی، در جایی که می شه همون کار رو مجانی انجام نداد، روی نحوه تعامل کاربران تاثیر می گذاره. مثل این می مونه که در یک بازار خیریه گروهی هم به کسب و کار شخصی بپردازند.
SYNDROME
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 14:17 عصر
به خاطر یک بی نماز که در مسجد رو نمیبندن، حالا چند نفر ممکنه اینجوری باشن دلیل نمیشه درخواست پروژه ممنوع باشه،
با احترام
درست است ولی شما مطمئن هستید این تعداد که شما می گویید کم است.
خود بنده زمانی که دانش آموز و دانشجو بودم حدود 50% درصد از دوستان بنده به دونبال کسی بودند که پروژه های آنها را بنویسند و زمانی که کسی را پیدا نمی کردند
مجبور می شدند از بچه ها کمک گرفته و پروژه را خودشان بنویسند و همین آغازی بود برای آشنایی با دنیای برنامه نویسی.
خودش میدونه که در آخر چیزی یاد نمیگیره، پس بهتره خودش به فکر آینده و یادگیریش باشه، ما نباید خودمونو به خاطر دیگران محدود کنیم،
ولی ما هم نباید به آنها برای ید نگرفتن کمک کنیم.
حتی تشکیل یه تیم برنامه برنامه نویسی خبره برای سایت برنامه نویس داد که از هر بخش و تکنولوژی ای، گروه مخصوص داشته باشه، میشه پروژه های بزرگ و ملی رو گرفت و گروه مربوطه مشغول به انجام اون بشن،
می توان به این هدف رسید ولی چون به صورت رایگان است هیچ تعهدی را برای دوستان ندارد و هر کدام از دوستان با زیاد شدن مشغولیت کاریشان کمتر به سایت مراجعه می کنند و آن وقت . . .
به نظرم هرچقدر هم که ایده آل فکر کنیم باز روی کار سایت تاثیر می گذاره، توقع کار مجانی، در جایی که می شه همون کار رو مجانی انجام نداد، روی نحوه تعامل کاربران تاثیر می گذاره. مثل این می مونه که در یک بازار خیریه گروهی هم به کسب و کار شخصی بپردازند.
این نکته ای را هم که دوستمان اشاره کرد می تواند یک از نکات منفی باشد
موفق باشید
hdv212
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 18:57 عصر
می توان به این هدف رسید ولی چون به صورت رایگان است هیچ تعهدی را برای دوستان ندارد و هر کدام از دوستان با زیاد شدن مشغولیت کاریشان کمتر به سایت مراجعه می کنند و آن وقت . . .
زمانی که یه عده ای دارن روی یه پروژه (نه به صورت مجانی) کار میکنن، باید تمام فکر و ذهنشون مختص به کارشون باشه چون دارن بابت اون کار حق الزحمه میگیرن در غیر اینصورت باید مثل همه ی پروژه های دیگه باید جریمه بشن و طبق قرارداد باهاشون رفتار بشه.
دوست عزیز اینجا بازار خیریه نیست و کسی نخواسته کسب و کار راه بندازه، مگه قراره هرکسی درخواست پروژه میده دانشجو باشه که اونم برای آخر ترمش بخواد ؟
با احترام
درست است ولی شما مطمئن هستید این تعداد که شما می گویید کم است.
خود بنده زمانی که دانش آموز و دانشجو بودم حدود 50% درصد از دوستان بنده به دونبال کسی بودند که پروژه های آنها را بنویسند و زمانی که کسی را پیدا نمی کردند
همانطور که گفتم ما مسئول اشتباهات دیگران نیستیم، الان هم خیلیا هستن که پروژه هاشونو میدن به دیگران ولی این بی انصافیه که حق دیگران رو به خاطر اینجور آدما ضایع کرد.
مجبور می شدند از بچه ها کمک گرفته و پروژه را خودشان بنویسند و همین آغازی بود برای آشنایی با دنیای برنامه نویسی
یعنی اگه مجبور نمیشدن نمیومدن تو دنیای برنامه نویسی ؟ شیرینی و ارزش یک کار زمانی مشخص میشه که انسان خودش بخواد اون کار رو انجام بده و به هدفش برسه.
Developer Programmer
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 20:00 عصر
نیازی به نوشتن اینهمه پاسخ نیست.
اینجا صرفا" فقط و فقط محلی است واسه راهنمایی دوستان، تبادل اطلاعات و کمک به حل مشکلات. و نه انجام پروژه دوستان ...
Arman_1367
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 23:34 عصر
چرا همیشه آدم باید بخواهد کل جامعه را اصلاح کند تو این دنیا اگر آدم بتواند گلیم خود را از آب بالا بکشد هنر کرده چه برسه به این که بخواهد کل جامعه را اصلاح کند.
در ضمن به نظر من اگر در سایت کمی رقابت ایجاد شود بد نیست و فکر می کنم ایجاد این قسمت می تواند عامل رقابت باشد مثلاً کاربران برای گرفتن پروژه های بهتر بیشتر خود را نشان می دهند و ... .
در ضمن کار زوری همیشه آدم را زده می کنه مگه همین نیست مثلاً من نزدیک کنکور که بودم روی کتاب که نگاه می کردم گریم می گرفت چون زوری بود. در ضمن یادگیری برنامه نویسی به هر زبانی کار یک روز و دو روز و یا یک ترم و دو ترم نیست که مطمئناً هر یک از کاربران حرفه ای این سایت بیش تر از سه سال است که برنامه نویسی می کنند.
در ضمن کاربران حرفه ای هرگز با یک پروژه دانشجویی خود را زیر سوال نمی برند.
در واقع به نظر این کار باعث می شود که کم کم برنامه نویسان حرفه ای جمع شوند و در ضمن به این فکر بکنید که وقتی وارد یک مرکز دولتی می شوید دیگه ازون برنامه های تحت داس 400 سال پیش خبری نیست وقتی بپرسید برنامه از کجاست نام این سایت و تیم برنامه نویسان آن مطرح شود حتی در یک درمانگاه و یک مطب در ضمن برای پروژه های داخل بازار یک استاندارد به وجود خواهد آمد.بهر حال تصمیم بر عهده مدیران محترم می باشد و همه باید به نظر این اساتید احترام بگزاریم.
mehdi5106
جمعه 09 شهریور 1386, 10:56 صبح
با سلام مجدد
از همه دوستان که نظراتشون رو در این باره دادند ممنونم.اجازه بدین یک صحبتی با همه داشته باشم:
همه برنامه نویسان حرفه ای ، نیمه حرفه ای ، متوسط و ضعیف...
اگه همه توجه کرده باشید در دانشگاههای ما بدون استثنا همه در طول ترم یک زبان برنامه نویسی به طور کامل که آموزش داده نمی شود حتی در دانشگاههای خارج از کشور نیز همینطور می باشد و دانشجو خود باید دانش برنامه نویسی را ادامه داده تا بتواند به حدی برسد که خود را محتاج دیگران ننماید.حال بر فرض که استادی پروژه ای رو در طول ترم به یک دانشجو ارائه می دهد که معمولا اواخر ترم می باشد .حال دانشجو چگونه می تواند پروژه خود را در این فرصت کم و زمان امتحانات تکمیل نماید.قبول دارم حرف کسانی را که این کار باعث تنبلی دانشجویان و از نظر من در نهایت باعث پایین آمدن سطح علمی دانشجویان می شود.
اجازه دهید صحبتم را به گونه ای دیگر بیان کنم.
می توانیم این بخش را به گونه ای ایجاد کنیم که برای هر زبان برنامه نویسی یک قسمت مجزا تشکیل شود و یک یا دو برنامه نویس حرفه ای که در حد امکان در آن زبان مشکلی نداشته باشند ، مسئولیت آن زبان برنامه نویسی را برعهده بگیرند و این بخش شامل راهنمایی به کسانی باشد که پروژه ای را در حال انجام هستند.شاید به این طریق اولا وظیفه سایت به نحو احسن انجام می شود و ثانیا دانشجو ضمن انجام پروژه مطلبی را نیز یاد می گیرد.
از مدیر سایت نیز تقاضا دارم که نظرات خود در این بخش اعلام نمایند.
SYNDROME
جمعه 09 شهریور 1386, 11:05 صبح
با سلام
می توانیم این بخش را به گونه ای ایجاد کنیم که برای هر زبان برنامه نویسی یک قسمت مجزا تشکیل شود و یک یا دو برنامه نویس حرفه ای که در حد امکان در آن زبان مشکلی نداشته باشند ، مسئولیت آن زبان برنامه نویسی را برعهده بگیرند و این بخش شامل راهنمایی به کسانی باشد که پروژه ای را در حال انجام هستند.شاید به این طریق اولا وظیفه سایت به نحو احسن انجام می شود و ثانیا دانشجو ضمن انجام پروژه مطلبی را نیز یاد می گیرد.
در حا حاضر هم سایت بر این اساس کار می کند و مشکلات کاربران هم به همین طریق حل می شود.
موفق باشید
illegalyasync
جمعه 09 شهریور 1386, 13:42 عصر
منم قبلا پیشنهاد بخش فروشگاه و بازارچه و ...رو داده بودم که کسی جواب نداد !
به نظر من چنین بخشی برای هر سایتی لازمه چون برنامه نویسی فقط سوال و جواب تکنیکی نیست . کسائی که تظاهر میکنن نگران انجام کارهای دانشجوئی هستن لازمه بدونن که دایهء عزیز تر از مادر کاریکاتور خنده داریه ! بهتره هر کسی نگران زندگی خودش باشه و برای رستگاری و ارتقاء سطح سواد و دانش و اخلاق دیگران تصمیم نگیره . خیلی ها چیزهائی دارن که میتونن با هم مبادله کنن یا سفارش خرید یا انجام کاری روبگیرن یا آگهی و دعوت به همکاری بزنن . اگه دیده باشین تو سایتهائی مثل expert exchange کسی مجانی به سوال جواب نمیده و اگه جواب داد و درست بود باید بهش point بدن که میتونه اونو به پول تبدیل کنه ! اینجوری برای سوالهای سخت که نیاز به بررسی یا حتی تست و ازمایش داره یا انجام کارهای کوچولوی اینترنتی میشه پول هم در اورد و این انگیزه بیشتری ایجاد میکنه
اگرم نگران شیطونی بعضی افراد هستین میتونین برای اون بخش دو تا مدیر خوب انتخاب کنین که نظم بر قرار باشه
پرواز
یک شنبه 25 شهریور 1386, 06:22 صبح
چه پیشنهادات بی پاسخ(!) خوبی!
منم با راه اندازی این بخش موافقم.
SYNDROME
یک شنبه 25 شهریور 1386, 15:00 عصر
با سلام
چه پیشنهادات بی پاسخ(!) خوبی!
منم با راه اندازی این بخش موافقم.
با احترام
به تاپیکهای قبل مراجعه کنید.
دلیل مخالفت دوستان کاملا واضح بیان شده است.
موفق باشید
PC2st
یک شنبه 25 شهریور 1386, 16:36 عصر
منم مخالفم... (بر اساس دلایل گفته شده)
قانون شماره 27
درخواست و حل تمرین پروژه های دانشجویی اکیداً ممنوع بوده و تنها استفاده از مباحث و درخواست راهنمایی در این راستا مجاز می باشد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.