View Full Version : چه طوری اطلاعات باینری رو همینگ تبدیل کنم؟
1234567
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 13:09 عصر
سلام . دوستان من یه برنامه نوشتم که اطلاعات رو کد میکنه ، خوب....
حالا میخوام اینا رو به کد همینگ تبدیل کنم برای این کار هم یه برنامه نوشتم که رشته هارو به کد باینری تبدیل میکنه ولی این باینری هارو چه طور به همینگ تبدیل کنم .
اگر یکی از دوستان روش همینگ کردن رو ، رو یه رشته صفرو یک به بنده آموزش بدن واقعا دعاش میکنم. بعد بهم لطف کنید و بفرمایید برای دیکد کردن چطوری این کد همینگ شده رو به صفرو یک معمولی تبدیل کنم ، بقیه رو خودم میدونم.:چشمک:
1234567
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 19:08 عصر
سایت مرجع تخصصی برنامه نویسان فرسی زبان یعنی این ...:افسرده:
reza_hajizade
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 21:53 عصر
کدهای همینگ یکی از روش های تصحیح خطاست.
مطمئنا اونائی که دیجیتال خونند حداقل از نظر اسمی باهاش آشنائی دارند
در واقع این روش رشد کرده همان روش بیت های توازن بوده با این فرق که چند تا بیت در این روش وارسی میشه
نمی خوام در مورد این روش بحث بکنم
ولی از نظر برنامه نویسی شما اگه با روش تصحیح و تشخیص خطای ( وابسته به تعداد خطای رخ داده ) آشنا باشی می تونی براساس میزان حجم اطلاعات وارده و نوع کد همینگ که تعین کردی خطا یابی بکنی ( قبلا اطلاعات رو کد بکنی )
واسه همین مسله شما برنامه نویسی نیست بلکه روش کاره
بهتون دوتا مرجع پیشنهاد می کنم
1- کتاب طراحی دیجیتال موریس مانو
2- Error Control Coding :Fundamentals and Applications .Englewood Clifs ,NJ :Prentice Hall ,1983
موفق باشی
1234567
جمعه 09 شهریور 1386, 08:22 صبح
کدهای همینگ یکی از روش های تصحیح خطاست.
مطمئنا اونائی که دیجیتال خونند حداقل از نظر اسمی باهاش آشنائی دارند
در واقع این روش رشد کرده همان روش بیت های توازن بوده با این فرق که چند تا بیت در این روش وارسی میشه
نمی خوام در مورد این روش بحث بکنم
ولی از نظر برنامه نویسی شما اگه با روش تصحیح و تشخیص خطای ( وابسته به تعداد خطای رخ داده ) آشنا باشی می تونی براساس میزان حجم اطلاعات وارده و نوع کد همینگ که تعین کردی خطا یابی بکنی ( قبلا اطلاعات رو کد بکنی )
واسه همین مسله شما برنامه نویسی نیست بلکه روش کاره
بهتون دوتا مرجع پیشنهاد می کنم
1- کتاب طراحی دیجیتال موریس مانو
2- Error Control Coding :Fundamentals and Applications .Englewood Clifs ,NJ :Prentice Hall ,1983
موفق باشی
reza_hajizade جان،
من خودم با روش همینگ خیلی ابتدایی آشنایی دارم و اگر از دوستان خواستم که الگوریتم کار رو رو یه رشته صفرو یک به بنده آموزش بدهند دلیل بر کمبود وقت بنده هست . اگر محبت بفرمایید الگوریتم رو به بنده و اون هم به زبان ساده نشان بدید بسیار ممنون میشم.
DORRAYAN
دوشنبه 20 آبان 1387, 07:37 صبح
سلام آقا ایمیلت رو برام بزار تا درباره کد همینگ یک مثال برات ارسال کنم.یا اگر کتاب انتقال داده ها و شبکه های کامپیوتری ویلیام استالینگ رو داری مثال مربوطه در صفحه 189 و 190 آورده شده است.
ایمیل من tahhes_62@yahoo.com :لبخند::تشویق:
armstrong2
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 10:29 صبح
سلام ایمل من mahdidoust@gmail.com (mahdidoust@gmail.com یک) مثال از کدهمینگ می خواستم،با تشکر.
Apache66
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 17:45 عصر
سلام ایمل من mahdidoust@gmail.com (mahdidoust@gmail.com یک) مثال از کدهمینگ می خواستم،با تشکر.
سه سال دیر آمدی :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.