View Full Version : ترو خدا برنامه نویسان کمک کنند
soheil-vb6
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 15:47 عصر
با عرض سلام به تمام برنامه نویسان ایران
بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم خواهش میکنم که کمکم کنید من در حال ساختن یک انتیویروس برای ویروس جدیدی که اومده هستم ولی نمیتوانم اون را در استارت اپ ریجستری قرار بدم ولی نمیتوانم . اسم برنامم
antiviroosfloor.exe
است و مسیرش
c:\antiviroosfloor.exe
است خواهش میکنم یک کد برای این کار برام اماده کنید
لطفا خودتان این اسم و ادرس را در کد قرار دهید تا به محض اجرا شدن فایل در استارت اپ ریجستری قرار گیرد
من با
vb6
کار میکنم
مرسی :خجالت:
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :قلب::قلب::قلب::قلب:
Bahram0110
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 16:03 عصر
1 - این فایلو به پروژت اضافه کن
2- در رویداد فرم لود کد زیرو قرار بده :
setstringvalue "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run" , "antivirus", App.Path + "\" + App.EXEName + ".exe"
soheil-vb6
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 16:12 عصر
میشه بیشتر توضیح بدهید؟
نتونستم
لطفا ساده بگید
من مبتدی هستم
مثل شما استاد نیستم
مرسی
Hossein Bazyan
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 18:59 عصر
با عرض سلام به تمام برنامه نویسان ایران
بچه ها من یه مشکل بزرگ دارم خواهش میکنم که کمکم کنید من در حال ساختن یک انتیویروس برای ویروس جدیدی که اومده هستم ولی نمیتوانم اون را در استارت اپ ریجستری قرار بدم ولی نمیتوانم . اسم برنامم
antiviroosfloor.exe
است و مسیرش
c:\antiviroosfloor.exe
است خواهش میکنم یک کد برای این کار برام اماده کنید
لطفا خودتان این اسم و ادرس را در کد قرار دهید تا به محض اجرا شدن فایل در استارت اپ ریجستری قرار گیرد
من با
vb6
کار میکنم
مرسی :خجالت:
:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :قلب::قلب::قلب::قلب:
سلام
با توجه به گفته خودتان که آنتی ویروس نوشته اید ، نوشتن این کد نباید زیاد سخت باشد .
کسی که بتونه آنتی ویروس آنهم از نوع ویوسهای جدید ( طبعا تکنولوژی بالاتری در آنها بکار گرفته میشه ) بنویسد نوشتن کدی جهت اجرای اتوماتیک برنامه نباید مشکل باشد.
من فکر میکنم شما در حال نوشتن ویروس باسید تا آنتی ویروس که مهمترین قسمت هر ویروس هم رجیستر کردن و اتوماتیک اجرا شدن است
M-Gheibi
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 00:08 صبح
به سایت برنامهنویس خوشآمدید . این تاپیک رو به خاطر تازه وارد بودن شما و پاسخ دوستان حذف نمیکنم ولی لطفاً از این پس عنوان تاپیکها رو مناسب انتخاب کنید . ( مطالعهی قوانین سایت فراموش نشود )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.