View Full Version : جمع 2 تا فیلد
zahra_67
چهارشنبه 07 شهریور 1386, 20:00 عصر
من میخوام توی یه جدول جمع 2 تا فیلد رو داسته باشم مثلا تو فیلد a که عدد 4 هست و تو فیلد b که عدد 7 هست میخوام توی فیلد c عدد 11 به طور خودکار بیاد. ممنون میشم اگه بگین باید چیکار کنم!! البته من اصلش باید توی report اینکارو کنم ولی خوب توی جدولم بشه همنه دیگه!! مرسی
karmand
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 09:56 صبح
در event خروجexit تکست b بنویس me.c=me.a+me.b
یا روی خود فرم مانند اکسل روی c بنویس a+b=
morteza_lll
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 12:08 عصر
سلام تو report هم می تونی اینکار رو بکنی تو فیلد c قیمت record source بتویس =a+b مشکلت حل می شه
saeed razaee
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 16:15 عصر
سلام
داخل کوئری نیز می توانی این کار را انجام دهی در آخرین ستون بنویسی a+b بعد اینتر را بزنی درست می شود و به قول دوستان روی فرم و
داخل گزارش نیز می توانی این کار را انجام دهی و یا در رویداد AFTER UPDATE و یا On lost focus فیلد B این کد را بنویسی:C.VALUE=A+B
موفقیت مانند سایه به دنبال پشتکار می آید
zahra_67
جمعه 09 شهریور 1386, 19:29 عصر
سلام از همتون ممنون ولی حالا یه سوال دیگه داشتم چطوری مجموع حاصل جمع ها رو بدس بیارم یعنی تو سوال قبل که جمع 2 تا فیلد رو بدست آوردم میخوام جمع جمع رو بدست بیارم !!! فهمیدید؟؟؟؟!! میشه راهنماییم کنین ؟ ممنون
morteza_lll
جمعه 09 شهریور 1386, 21:05 عصر
سلام
بوسیله
sum(a+b) میتونی بدست آوری
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 10:55 صبح
سلام
بوسیله
sum(a+b) میتونی بدست آوری
خوب این کد رو کجا باید بنویسم؟؟مطمئنید این کد همون جمع مجموع ها رو نشون میده؟؟؟
morteza_lll
شنبه 10 شهریور 1386, 11:46 صبح
اگر تو فرم باید تو form footer و اگر report باید تو قسمت report footer بذاری
یک تکست باکس بذار تو record source بنویس
saeed razaee
شنبه 10 شهریور 1386, 20:29 عصر
وقتی می خواهید خود جمع را جمع بزنید فکر می کنم باید ((sum(sum(a+b =استفاده کنید
morteza_lll
شنبه 10 شهریور 1386, 20:49 عصر
نه آقا سعید یک sum بسه
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 22:46 عصر
من کاری که گفتینو کردم یعنی توی page footer یه text box گذاشتم و رفتم توی control source چون record source ای وجود نداشت!! توی پنجره expression builder از بین توابع sum رو انتخاب کردم و از پوشه های کناری table (و البته report رو وقتی دیدم جواب نداد) انخاب و فیلدهای a , b رو در رانتز جلوی sum زدم! کل بارت این شکلی بود: sum([a]+[b])=
ولی error میده! باید چیکار کنم؟
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 22:49 عصر
من کاری که گفتینو کردم یعنی توی page footer یه text box گذاشتم و رفتم توی control source چون record source ای وجود نداشت!! توی پنجره expression builder از بین توابع sum رو انتخاب کردم و از پوشه های کناری table (و البته report رو وقتی دیدم جواب نداد) انخاب و فیلدهای a , b رو در رانتز جلوی sum زدم! کل بارت این شکلی بود: sum([a]+[b])=
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 22:52 عصر
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 22:54 عصر
من کاری که گفتینو کردم یعنی تو آقا مرتضی! page footer یه text box گذاشتم و رفتم توی control source چون record source ای وجود نداشت!! توی پنجره expression builder از بین توابع sum رو انتخاب کردم و از پوشه های کناری table (و البته report رو وقتی دیدم جواب نداد) انخاب و فیلدهای a , b رو در رانتز جلوی sum زدم! کل بارت این شکلی بود: sum([a]+[b])=
zahra_67
شنبه 10 شهریور 1386, 22:59 عصر
morteza_lll
یک شنبه 11 شهریور 1386, 07:15 صبح
همانطور که گفتم در قسمت های ( تو فرم باید تو form footer و اگر report باید تو قسمت report footer بذاری) نه page footer
در قسمت دوم ببخشید اشتباه کردم همان control source درسته
اگر هم دوست داشتید فایلتونو بذارید درستش کنم
zahra_67
یک شنبه 11 شهریور 1386, 12:53 عصر
ممنون جایی که گفتین این کارو کردم و جواب داد. خیلی متشکر!!!
soroush7184
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 22:13 عصر
سلام دوستان !
من می خواهم بدونم محتویات چند تا فیلد را چطور در کنار هم قرار بدهم و در یک فیلد دیگر ذخیره کنم تا بعدا بتوان از آن اطلاعات استفاده کنم؟
morteza_lll
جمعه 16 شهریور 1386, 12:56 عصر
سلام اگراشتباه نکنم می خواهی اطلاعات چند تکست باکسو را در یک text box دیگر ذخیره کنی ؟ اگر منظورت اینه
باید در قسمت کنترل سورس اون textbox جدید اینو بنویسی مثلا
textbox1 & " " & textbox2 =
mehdihamedali
جمعه 16 شهریور 1386, 20:37 عصر
سلام اگراشتباه نکنم می خواهی اطلاعات چند تکست باکسو را در یک text box دیگر ذخیره کنی ؟ اگر منظورت اینه
باید در قسمت کنترل سورس اون textbox جدید اینو بنویسی مثلا
textbox1 & " " & textbox2 =
سلام دوست عزیز
البته یک نکته جالب بگم که
اگر شما از + برای اعداد استفاده کنید دو اعداد رو با هم جمع جبری می کنه ولی اگر از این & جمع کنید دو عدد رو در کنار هم قرار میده
در واقع اون اعداد رو اول String میکنه بعد با هم جمع میکنه
soroush7184
شنبه 17 شهریور 1386, 12:01 عصر
از دوستان عزیز خیلی ممنونم این کار را قبلا هم انجام دادم اما می خواستم حاصل این عمل را در یک جدول دیگری داشته باشم یعنی بر اساس کد های حاصل شده از دو فیلد یک جدول فیلد جدیدی دیر جدول دیگر داشته باشم تا بتوانم عملیات جدیدی را بر روی آنها اجام بدهم
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.