ورود

View Full Version : باز شدن یک دیالوگ در MFC

SYSMAN
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 16:38 عصر
چطور می شه در یک پنجره والد به جای اینکه با زدن دکمه New یک پنجره فرزند ایجاد بشه یک دیالوگ باز بشه؟

sh_roohani
پنج شنبه 08 شهریور 1386, 23:55 عصر
فرمان ID_FILE_NEW (یا هر ID دیگری که مربوط به New می شه) رو بگیرید و توی Event handler اون یه dialog رو نمایش بدین.

SYSMAN
جمعه 09 شهریور 1386, 22:23 عصر
خوب مسئله اینه که دیالوگ باید modeless باشه و هم بچه پنجره والد

sh_roohani
جمعه 09 شهریور 1386, 23:50 عصر
خوب حالا این با سوال اولتون فرق داره، کاری رو که می خواین می تونین با Create و بعدش ShowWindow کردن dialogی که به سادگی parent اونو پنجره دلخواه قرار دادین انجام بدین. اما کار کثیفیه. راه درست تر اینه که برای کلاس پایه Viewتون به جای CView از CFormView استفاده کنین و بعد با Viewتون تقریبا مثل یه dialog معمولی رفتار کنین.

shervin_agh67
شنبه 24 شهریور 1386, 10:17 صبح
خوب حالا این با سوال اولتون فرق داره، کاری رو که می خواین می تونین با Create و بعدش ShowWindow کردن dialogی که به سادگی parent اونو پنجره دلخواه قرار دادین انجام بدین. اما کار کثیفیه. راه درست تر اینه که برای کلاس پایه Viewتون به جای CView از CFormView استفاده کنین و بعد با Viewتون تقریبا مثل یه dialog معمولی رفتار کنین.

کار کثیف دیگه چیه ؟:متعجب: خوب بستگی به کار طرف داره اگه بخواد صفحه اصلی برنامه یک paint brush باشه اونوقت باید از راه اول بره . در ضمن اگه از .net استفاده می کنی دیگه چرا با MFC می نویسی ؟ بیا با FCL کار کن خیلی با حاله ! خیلی کلاس داره!!!!:قهقهه:

shervin_agh67
شنبه 24 شهریور 1386, 10:25 صبح
البته عذر میخوام . اون در حالتیه که برنامه SDI باشه . ولی کلا بیا با ‍FCL کار کن .خیلی راحت تره .

sh_roohani
شنبه 24 شهریور 1386, 14:04 عصر
کار کثیف دیگه چیه ؟:متعجب: خوب بستگی به کار طرف داره اگه بخواد صفحه اصلی برنامه یک paint brush باشه اونوقت باید از راه اول بره . در ضمن اگه از .net استفاده می کنی دیگه چرا با MFC می نویسی ؟ بیا با FCL کار کن خیلی با حاله ! خیلی کلاس داره!!!!:قهقهه:

منظورم از کار کثیف، از نظر طراحی و کد نویسیه، وقتی یه فریم ورک واسه اینکار هست. نه اینکه خدی ناکرده منظور بدی داشته باشم(!) :لبخند:
بعدشم ایشون درباره MFC پرسیدن، چه ربطی به Net. داره؟!

shervin_agh67
یک شنبه 25 شهریور 1386, 09:46 صبح
....بعدشم ایشون درباره MFC پرسیدن، چه ربطی به Net. داره؟!

من خودم برنامه نویس MFC بودم . هر موقع یک پروژه می خواستم بنویسم دیوانه می شدم . ولی با اومدن FCL و .net خیلی از این مشکلات رفع شد من هم به ایشون پیشنهاد کردم که با FCL کار کنه که از MFC خیلی راحت تره.فقط همین:چشمک:.

wskfhut
یک شنبه 02 مرداد 1390, 17:24 عصر
http://cse882.blogfa.com/post-337.aspx اين يه pdf آموزشي ساخت ديالوگ در MFC هستش