PDA

View Full Version : برنامه نویسی تحت شبکه سئوالی همیشه بی جواب!!!

Rocker
جمعه 09 شهریور 1386, 01:54 صبح
سلام دوستان:
از اینکه با قباحت تمام این تاپیک تکراری رو ایجاد کردم شرمندم.میدونم تا حالا در این زمینه تاپیکهای زیادی درست شده اند تا دلت بخواد حتی بعضی هاشون هم تا دو سه سال طول کشیدن اما به جایی نرسیدن هر کی واسه خودش تو این تاپیکها یه چیز میگفت آخرش نصفه ولش میکردنو میرفتن بعضی هارو اولش جو میگرفت و میگفتن که میخوام بهتون برنامه نویسی تحت شبکه یاد بدم و کلی بهتون حال بدمو از اینجور حرفا اما وسط راه اصلا از اون آقا دیگه خبری نبود.(پس نیازی به یادآوری دوستان نیست)
اما من خودم تصمیم گرفتم یه تاپیک در این زمینه ایجاد کنم تا جواب هم نگیرم بی خیال نمیشم.
از دوستانی که در این زمینه کار کردن خواهش میکنم من و همه دوستان که تازه دارن این کارو شروع میکنن کمک کنن به خدا راه دوری نمی ره کمی از اطلاعاتتون خرج کنید ثواب داره بخدا بابا روزی هر کس دست خداست.

من فکر کنم علت شکست خوردن این تاپیکها این بوده خط مشی و قوانین خاصی برای کارشون نداشتن و همینجور یلخی میخواستن برنامه نویسی تحت شبکه یاد بگیرنو حالشو ببرن برای همین تو پست بعدی میخوام قوانین تاپیک رو مشخص کنم البته جسارتا.

Rocker
جمعه 09 شهریور 1386, 03:13 صبح
موضوع برنامه:برنامه ای برای صدور گواهی اشتغال به تحصیل دانشجو.
شرایط برنامه:برنامه به این صورت هست که ما دو برنامه(client A , client B) که در سمت client (مشتری) اجرا میشه و یک برنامه هم که درسمت Server اجرا میشه.
وظایف برنامه client A :
در این برنامه در واقع مشخصات دانشجو دریافت میشود تا client B بر اساس اونها گواهی رو صادر بکنه و قابلیت لغو تقاضا رو هم داشته باشه.
اطلاعاتی که باید این برنامه دریافت کنه عبارتند از:1-نام 2-نام خانوادگی3- شماره شناسنامه 4- نام پدر5-شماره دانشجویی6-علت تقاضای گواهی 7-گواهی عکسدار باشه یا نه.
وظایف برنامه client B:
در واقع دانشجو باید به این قسمت مراجعه کنه و با گفتن شماره دانشجویی خود اپراتور client B رکورد این دانشجو را که توسط برنامه client B ایجاد شده بود را جستجو کنه و اگه این تقاضا لغو نشده بود به صدور گواهی وی اقدام کنه و اگر فیلد عکسدار بودن گواهی true بود از دانشجو تقاضای عکس شود تا به گواهی وی الصاق گردد برای اینکه به مسائل حاشیه ای کشیده نشم نیازی نیست عکس در دیتا بیس ذخیره شود در این رابطه بحث های موفق زیادی هست دوستان به اونها مزاجعه کنند. بعد از صدور گواهی فیلد لغو تقاضای آن True شود.
ویژگی های برنامه سرور:
برنامه سرور باید بتواند:
-روی تمام رکوردها مدیریت کند و همچنین بتواند رکوردی را حذف یا ویرایش کند.
-سرور باید بداند که کدام یک از clinet های A و B به دیتا بیس متصل هستند.
-در صورت لزوم بتواند یکی از client ها رو از دسترسی به بانک محروم کند.

از دوستان خواهش میکنم برنامه را مورد نقد و بررسی قرار ندهند چون اصلا هدف ما خود این برنامه نیست هدف ما یادگیری برنامه نویسی در زمیه شبکه هست پس کاری نداریم که این برنامه استاندارد هست یا کارهایی که انجام میده معقوله.

تکنولوژی اتصال:
طبق تحقیقاتی که من داشتم متوجه شدم که بیشتر افراد با تجربه تکنولوژی ADO را پیشنهاد کرده اند.پس تکنولوژی اتصال ADO خواهد بود و مزایای مقیه ی تکنولوژی ها و معایب ADO را مورد بررسی قرار نمیدیم لطفا در این زمینه پیشنهادی نفرمائید.
نوع دیتا بیس:
دیتا بیس ما قراره با SQL Server 2000 باشه بهتر کار با اون و نحوه نصب اون رو بلد باشید.

سیستم عامل:
سیستم عامل ما windows xp .net یا همن ویندوز ایکس پس سرور 2003 خواهد بود تا مولفه های پشتیباتی شبکه را داشته باشه.

مراحل انجام کار:
1-بررسی اصول برنامه نویسی تحت شبکه
2-طراحی بانک و مشخص کردن فیلدهای بانک
3-شروع برنامه نویسی سمت سرور
4-شروع برنامه نویسی سمت client A
5-شروع برنامه نویسی سمت client B

خوب دوستان امیدوارم که از این شرایط راضی باشند میدونم یه ذره جسارت آمیزه اما اینجوری خیلی بهتره.
پس قرار شد اول اصول برنامه نویسی تحت شبکه را بدانیم و در این زمینه یه سری اطلاعات کافی داشته باشیم پس از دوستان عزیز و مخصوصا مدیران عزیز خواهشمندم مارو برای شروع کار یاری بدن و تا آخرش باهامون باشن تا این تاپیک هم مثل بقیه بی سرانجام نمونه.
متشکرم و طبق معمول فداتون.

Rocker
یک شنبه 11 شهریور 1386, 09:05 صبح
دوستان سلان هدفم از این پست این بود که تاپیک بیاد بالا دوستانی که در زمینه برنامه نویسی تحت شبکه تجربیاتی دارند لطف کنند مارو یار نمایند