ورود

View Full Version : پیدا کردن آدرس درایو USB

hossein-jam
جمعه 09 شهریور 1386, 16:18 عصر
سلام
چطور میشه بفهمیم که در حال حاضر ایا وسیله ای به پورت یواس بی متصل است یا خیر؟
و همانگونه که میدانید هنگامی که وسیله ای مانند کول دیسک به پورت یواس بی متصل شود یک درایو جدید بوجود می اید . حالا چگونه میتوان ادرس این درایو رو پیدا کرد؟
با تشکر

مبین رنجبر
جمعه 09 شهریور 1386, 17:18 عصر
اگه می خوای بدونی آیا کول دیسک یا وسیله ای که درایو می سازه متصله یا نه می تونی از روش من استفاده کنی :

اول اسم کل درایو های سیستم رو بگیر

بعد یکی یکی چک کن ببین کدون درایو از نوع Removable Type هست

بعد با استفاده از تابع GetVolumeInformation اسم درایو از نوع Removable رو به این تابع بده

اگر سریالی که تابع بالا برگردونده غیر صفر بود یعنی USB وصله و اگر صفر بود یعنی وصل نیست ...

اگه می خوای بگو سورسشو واست بزارم

اگه سوالی داری بگو

hossein-jam
شنبه 10 شهریور 1386, 08:48 صبح
سلام
خیلی آقایی
اگه ممکنه سورسش روبزاری ممنون میشم

مبین رنجبر
شنبه 10 شهریور 1386, 12:40 عصر
سلام... بیا اینک سورس کامل این برنامه که خودم نوشتم ..

اگر موقع Eject کردن درایو های USB پیغامی اومد روی Try Again کلیک کن ...

hossein-jam
شنبه 10 شهریور 1386, 16:44 عصر
سلام
آقا خیلی ممنون از اینکه راهنماییم کردی
حالا یه سوال دیگه دارم ؟
اگه بخوام یه فایلی رو تو درایو یواس بی کپی کنم چطور باید عمل کنم.
اگه ممکنه یه مثال کامل بزنید خیلی ممنون میشم.
با تشکر

مبین رنجبر
شنبه 10 شهریور 1386, 18:52 عصر
ببین رو همین سورس اگه کار کنی می تونی درایو های USB رو که برنامه توی لیست Add کرده با استفاده از دستور FileCopy می تونی فایلتو به درایو کپی کنی ...

اگرم نتونستی بگو خودم واست یه برنامه دیگه بنویسم که درایو های USB رو می گیره و تو یه تایمر فایل EXE خودشو توی هر درایوی که USB هست کپی می کنه ... عینه یه تروجان

بنویسم واست یا می تونی از سورس قبلی متوجه بشی ؟

مبین رنجبر
یک شنبه 11 شهریور 1386, 11:07 صبح
سلام .. نمی خواد روی سورس کار کنی .. چون من نوشتم واست :

سورس USB-SPY - CopyEXE : این سورس فایل EXE خودشو کپی می کنه توی درایو های USB ( البته یادت باشه حتما باید از روی فایل EXE اجرا بشه نه سورس ، در غیر اینصورت کار نمی کنه )

سورس USB-Spy - CopyAnyFile : این سورس فایلی که در شاخه سورس هست به نام Example.txt رو کپی می کنه توی درایو های USB

البته اگر کسی فایل ساخته شده در درایو های USB رو پاک کنه برنامه بازم اون فایلو کپی می کنه

Mbt925
یک شنبه 11 شهریور 1386, 11:54 صبح
http://mbt925.persiangig.com/Image/UsbSpyScrShot.png

7 نفر از دوستان این نمونه رو دانلود کردن ولی هیچ کدوم تشکر نکردن.

هر طوریم که فکر کنین ، بالاخره دوستمون برای نوشتن این نمونه وقت صرف کردن پس مطمئن باشید تشکرتون حروم نمیشه.

کاری که دوست دارین دیگران براتون انجام بدن رو خودتون چرا انجام نمی دین !!!

MMR_1344
یک شنبه 11 شهریور 1386, 12:53 عصر
دوست عزیز من تازه اون رو دانلود کردم و هنوز باهاش کار نکردم اما ازت بسیار متشکرم

hossein-jam
یک شنبه 11 شهریور 1386, 13:44 عصر
سلام
Lsass.CRC32با تشکر بسیار فراوان از دوست عزیز جناب

مبین رنجبر
یک شنبه 11 شهریور 1386, 13:47 عصر
از نظر لطف دوستان خیلی خیلی تشکر می کنم ....

ولی دوستان با عرض شرمندگی یه مشکلی در 2 سورس اخیر که گذاشتم پیش اومده که هر 2 تا سورس با هم یکی هستند یعنی یادم رفت یه سورس USB-Spy - CopyEXE رو بزارم و هر دوشون USB-Spy - CopyAnyFile هستند

در اینجا سورس USB-Spy - CopyEXE رو می زارم ...

توجه - توجه - توجه : کسانی که دوست دارند از این سورس استفاده کنند لطفا از تاپیک اولی که من 1 سورس اصلی واسش گذاشتم استفاده کنند .. چون سورس های CopyEXE و CopyAnyFile فقط واسه دوستمون hossein-jam بود که می خواستند فایل کپی کنند در درایو USB

پس سورس اصلی برنامه USB-Spy همون اولی هست

مبین رنجبر
سه شنبه 13 شهریور 1386, 12:17 عصر
کسی نظری نمی ده ؟ چشمون به جواب و نظرات خوش شد :لبخند:

خداییش برنامه توپیه

hossein-jam
سه شنبه 13 شهریور 1386, 14:36 عصر
آقا دمت گرم
خیلی آقایی

مبین رنجبر
سه شنبه 13 شهریور 1386, 14:47 عصر
خواهش ... کاری نکردم

MMR_1344
سه شنبه 13 شهریور 1386, 17:27 عصر
دوست گرامی از لطف شما متشکرم

مبین رنجبر
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 10:44 صبح
اگر دوستان در استفاده از این برنامه مشکلی دارند لطفا مطرح کنند

مبین رنجبر
چهارشنبه 14 شهریور 1386, 18:38 عصر
اگر دوستانی هستن که برای دانلود این نرم افزار مشکل دارن و یا در این سایت عضو نیستن می تونن از لینک دانلود زیر استفاده کنند :

http://lordvb.persiangig.com/USB-Spy.zip

قربون همه

مبین رنجبر
پنج شنبه 15 شهریور 1386, 19:01 عصر
اگر کسی انتقاد و پیشنهادی داره بگه ...خجالت نکشه

مبین رنجبر
یک شنبه 18 شهریور 1386, 14:06 عصر
ماشالا .. دوستان غوغا کردن با دانلود و نظراتشون تا حالا 50 بار دانلود داشته ... خوب زور تر می گفتین من می نوشتم

مبین رنجبر
دوشنبه 19 شهریور 1386, 11:44 صبح
کسانی که دوست دارند از این سورس استفاده کنند لطفا از تاپیک اولی که من 1 سورس اصلی واسش گذاشتم استفاده کنند .. چون سورس های CopyEXE و CopyAnyFile فقط واسه دوستمون hossein-jam بود که می خواستند فایل کپی کنند در درایو USB

پس سورس اصلی برنامه USB-Spy همون اولی هست

مبین رنجبر
سه شنبه 20 شهریور 1386, 18:39 عصر
شاید نسخه کامل تر این برنامه رو هم نوشتم .. پس منتظر باشید

MMR_1344
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 06:15 صبح
دوست عزیز از محبتی که می کنی متشکر

Mbt925
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 13:44 عصر
دوست عزیز استفاده از یه تایمر اونم با این اینتروال کم خیلی پیشنهاد نمیشه ،

راه درستش اینه که از هوک کردن استفاده کنین .

نمونه ی زیر رو ببینین :

majjjj
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 08:44 صبح
با سلام
برای remove کردن فلش مموری هم راهی سراغ دارین ؟؟
با تشکر

مبین رنجبر
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 09:36 صبح
خوب دوست عزیز Mbt925 چون hossein-jam خواسته بود که من از روش راحت تر و قابل درک تر برم از این روش استفاه کردم و ناگفته نماند که بلاخره برنامه کار خودشو انجام می ده

دوست عزیز : majjjj من دارم روز remove کردن درایو usb هم کار می کنم و تا الان هم که به نتیجه نرسیدم.... اگه به نتیجه ای رسیدم حتما خبر می دم

مبین رنجبر
شنبه 24 شهریور 1386, 20:20 عصر
mbt925 جان من که چیزی نفهمیدم .... اصلا سورسی که شما دادی ربطی به سوال دوستمون نداره ....... چون استفاده از HOOK اولا واسه دوستمون فهمش مشکله بعدشم اطلاعات قابل فهمی در اختیار کاربر نمی زاره

Mbt925
شنبه 24 شهریور 1386, 20:27 عصر
هوک کردن یه راه استاندارد برای اینطور کاراست.

اینجا کاربر ، خوده برنامه نویسه .

در هر صورت از زحمتی که کشیدین ممنون.

قابل تقدیره.

مبین رنجبر
شنبه 24 شهریور 1386, 20:36 عصر
روش استاندارد هیچ وقت به روش تجربی نمی رسه .... در هر صورت ممنون

Mbt925
شنبه 24 شهریور 1386, 20:38 عصر
موافق نیستم.

همیشه تلاش یه حرفه ای برای رسیدن به الگوریتمیه که به استاندارد نزدیک تر باشه.

-----------------

راستی توجه نکرده بودم بابلی هستی.:چشمک:

مبین رنجبر
یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:08 صبح
ولی mtb925 جان .. هیچ وقت استاندارد همیشه اول نیست ... چون ممکنه کسی با استاندارد پیش بره و چیزی نصیبش نشه در صورتی که اگر با روش های دیگر به استاندارد برسی فهمش خیلی راحت تر می شه .... در هر صورت بیخیال ... این دوستمون خواستن که با یه روش بهتر و راحت تر واسش بنویسم ......

آره درست فکر کردی من بابلی هستم و توی بابل یه تیم برنامه نویسی دارم

Mbt925
یک شنبه 25 شهریور 1386, 11:34 صبح
منظورمو از بابلی هستی نگرفتی :چشمک:

مبین رنجبر
یک شنبه 25 شهریور 1386, 12:03 عصر
خوب منظورتو بگو دیگه ..... جای حرف های خصوصی اینجا نیست ... اینجا مکان علمیه ...بهتره حرف های خصوصی رو بصورت پیام خصوصی بفرستی

sarall
یک شنبه 25 شهریور 1386, 23:00 عصر
یک چشم جون
من سوالم این بود چطوری می تونم usb رو disable کنم
با این کار می خوام جلوی خروجی گرفتن تصویر(ویدیو) رو بگیرم

مبین رنجبر
دوشنبه 26 شهریور 1386, 11:36 صبح
sarall : من که به شما گفتم دارم روش کار می کنم ..اگه به نتیجه رسیدم دوستان رو خبر می کنم ....... باز شما بگو می خوام Disable کنم .......

sarall
دوشنبه 26 شهریور 1386, 12:06 عصر
:اشتباه:
:لبخند:

majjjj
شنبه 31 شهریور 1386, 11:38 صبح
اینجور که معلومه نام dll که برای این کار استفاده میشه hotplug.dll هست و نام تابع hotplugejectdevice میباشد
این تابع دو ارگومان دارد یکی هندلی هست به dll مربوطه از نوع hwnd و دیگری id ی device مورد نظر هست که ازنوع ptchar که یک نوع 4 بایتی هست
دوستان کسی میتونه بگه چجوری میشه یک نوع ptchar تعریف کرد و خروجی تابع از چه نوعی هست و ایا اصلا خروجی داره

مبین رنجبر
یک شنبه 01 مهر 1386, 09:38 صبح
majjjj جان لطف کن اون dll ای که گفتی رو بزار که روش کار کنیم ..... تازه شما می گی یه نوع ptchar ...این نوع در VB وجود نداره چطور می خوای تعریفش کنی ؟ با این dll شما ID ی Device رو می خوای از کجا بیاری ؟

مبین رنجبر
شنبه 07 مهر 1386, 15:17 عصر
جناب majjjj اون dll رو اگه لطف کنی بزاری ممنون می شم

MFiRE
جمعه 13 مهر 1386, 01:40 صبح
سلام

با این dll شما ID ی Device رو می خوای از کجا بیاری ؟
خدا بزرگه بچه ها ... امیدتون به خدا باشه :گیج:

این سورس می تونه هر نوع درایوی رو Eject کنه !

:لبخندساده:

مبین رنجبر
جمعه 13 مهر 1386, 11:31 صبح
خیلی لطف کردی MFire جان .... سورس خوبی بود ولی مشکل ما Disable کردن استفاده از USB هست

majjjj
شنبه 14 مهر 1386, 09:03 صبح
majjjj جان لطف کن اون dll ای که گفتی رو بزار که روش کار کنیم ..... تازه شما می گی یه نوع ptchar ...این نوع در VB وجود نداره چطور می خوای تعریفش کنی ؟ با این dll شما ID ی Device رو می خوای از کجا بیاری ؟
با سلام
اگه تو مسیر system32 بگردی پیداش میکنید
اگه نتیجه گرفتین ممنون میشم من رو هم در جریان بگذارین

مبین رنجبر
شنبه 14 مهر 1386, 12:14 عصر
من که توی System32 چیزی پیدا نکردم

majjjj
شنبه 14 مهر 1386, 12:38 عصر
hotplug.dll
این رو باید پیدا کنید رو سیستم من در مسیر C:\WINDOWS\system32 است

مبین رنجبر
شنبه 14 مهر 1386, 16:56 عصر
پیداش کردم .... حالا چجوری می شه ازش استفاده کرد ؟ توابع api داره یا باید به صورت Refrence استفاده بشه ؟

مبین رنجبر
سه شنبه 01 آبان 1386, 10:50 صبح
majjj جان جواب مارو آخر ندادی ... گفتم اون dll رو پیدا کردم توی system32 حالا چجوری ازش استفاده کنم ؟

majjjj
چهارشنبه 02 آبان 1386, 12:05 عصر
majjj جان جواب مارو آخر ندادی ... گفتم اون dll رو پیدا کردم توی system32 حالا چجوری ازش استفاده کنم ؟
با ریفرنس میتونید بازش کنید اما من هم دقیقا نمیدونم ارگومانهاش رو چجوری تعریف کنم
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160734
یک سری به قسمت با لا بزنید ببینید شما چیز بدرد بخوری گیر میارین اگه جواب مثبت بود ماراهم بینصیب نگذارین

مبین رنجبر
چهارشنبه 02 آبان 1386, 13:34 عصر
من که از این لینک چیزی دستگیرم نشد ... ولی این کار که از طریق این dll بر روی برگه Safely Remove Hardware کار کنیم خیلی دردسر داره .. من 1 بار بصورت دستی بر روی دکمه Remove این دیالوگ زدم و دیگه نتونستم Flash Memory به سیستمم وصل کنم ( البته ویندوزمو عوض کردم درست شد )

soheil_programmer
چهارشنبه 02 آبان 1386, 17:51 عصر
با سلام خدمت همه دوستان در سایت برنامه نویس:

من نیاز به یک کامپوننت یا اکتیوایکس برای پورت USB که قابل استفاده در ویژوال بیسیک 6 باشه، دارم؛ من میخواهم اطلاعات را به یک دستگاه طراحی شده با میکروکنترولر که به پورت USB متصل است، ارسال کرده یا از آن بخوانم.

آیا کسی در این مورد میتونه کمکی بکنه؟؟

مبین رنجبر
چهارشنبه 02 آبان 1386, 18:46 عصر
سهیل جان کامپوننت چنین کاری که می خوای انجام بدی خیلی سخت گیر میاد .. اگر بخوای با Flash Memory ها کار کنی یه تعداد کامپوننت هست ...اینم باید بگم کار با پورت Usb در وی بی 6 خیلی مشکله اگر با پارالل ( pararell Port ) بخوای کار کنی می تونی از کامپوننت MSCOMM کمک بگیری

majjjj
پنج شنبه 03 آبان 1386, 10:42 صبح
من که از این لینک چیزی دستگیرم نشد ... ولی این کار که از طریق این dll بر روی برگه Safely Remove Hardware کار کنیم خیلی دردسر داره .. من 1 بار بصورت دستی بر روی دکمه Remove این دیالوگ زدم و دیگه نتونستم Flash Memory به سیستمم وصل کنم ( البته ویندوزمو عوض کردم درست شد )
من هم چیز کاملی گیرم نیومد فایل اجرایی هم که گفته شده بود گرفتم اما روی فلش من که جواب نداد نمیدونم ایا برای بقیه فلش ها جواب میده یا نه ؟؟:متفکر:

soheil_programmer
پنج شنبه 03 آبان 1386, 14:46 عصر
با سلام
آقا من توی سی دی های نرم افزاری Universal Box (نرم افزار باکس های فلش گوشی های موبایل) دیدم که درایوری وجود دارد که روی سیستم یک پورت سریال مثلا COM13 ایجاد میکنه که این در اصل اطلاعات را به روی پورت USB ارسال میکند!
میشه گفت این درایور پورت USB را به صورت پورت سریال COM شبیه سازی میکند!

اگه کسی میتونه به من در یافتن این درایور کمک کنه ممنون میشم...:قلب:

مبین رنجبر
پنج شنبه 03 آبان 1386, 16:52 عصر
سهیل جان مطمئن باش که این درایوری که شما می گین به زبان VB6 نوشته نشده .. اما اگر Dll ای داره شاید بشه ازش استفاده کرد ... توی اینترنت کامپوننت های خارجی زیادی در رابطه با کار با USB ها وجود داره اما همشون باید قبلش کرک بشن که این کار فایده ای نداره

مبین رنجبر
سه شنبه 08 آبان 1386, 12:19 عصر
اگر کاربران محترم راجع به چنین درایور و یا کامپوننتی واسه ارتباط Usb به وی بی اطلاعاتی دارن لطفا مطرح کنن

مبین رنجبر
پنج شنبه 24 آبان 1386, 09:23 صبح
اگر کسی راجع به کار با USB اطلاعات داره کاربران این تاپیک رو از لطف خودش بی نصیب نزاره

aliila
پنج شنبه 24 آبان 1386, 14:41 عصر
USB Mass Storage
Designing and Programming
Devices and Embedded Hosts
Jan Axelson
Lakeview Research LLC
Madison,

کتاب 304 صفحه ای راجب پورت usb
نام فایل
Lakeview.Research.USB.Mass.Storage.Designing.and.P rogramming.Devices.and.Embedded.Hosts.Sep.2006.pdf

لینک دانلود

http://rapidshare.com/files/11811890/USB.M.S.D.and_.P.D.and.E.H_www.softarchive.net.rar

مبین رنجبر
جمعه 25 آبان 1386, 09:21 صبح
دوست عزیز aliila متشکرم از کمکی که کردی ... ولی این منبع کارساز نیست ... چون ما توی زبان VB6 میخوایم از USB استفاده کنیم ... این منبع تمام سورس هاش به زبان های C و Assembly نوشته شده ... لازم به ذکره این منبع انگلیسیه اگر فارسی بود یه کاریش می شد کرد

در ضمن کاربران محترمی که می خواهد این PDF رو دانلود کنند پسوورد این فایل اینه :

پسورد : www.softarchive.net (http://www.softarchive.net) ( تمام حروف کوچیک )

مبین رنجبر
شنبه 26 آبان 1386, 14:50 عصر
دوستان دیگه مبنعی چیزی که بدرد بخور باشه نداره ؟

vbhamed
پنج شنبه 08 آذر 1386, 03:09 صبح
دوست عزیز

هم درایوهای usb و هم floppy و cd drive جزء removable driveha هستند
اگر تداخل پیش بیاد چطوری تشخیص می دین ؟

majjjj
پنج شنبه 08 آذر 1386, 08:26 صبح
این که خیلی راحته مشکلی نداره

مبین رنجبر
پنج شنبه 08 آذر 1386, 13:53 عصر
جناب vbHamed در این سورس برنامه USB-Spy ای که نوشتم هیچ تداخلی پیش نمیاد چون برای cdDrive ها و FloppyDrive فیلتر گذاشتم و به هیچ وجه این ها لست نمیکنه ... فقط درایو USB ...... سورس رو بادقت ببینی متوجه میشی

مبین رنجبر
پنج شنبه 08 آذر 1386, 13:54 عصر
اگر میخوای توضیح کامل فیلتر کردن CDDrive ها و FloppyDrive ا رو از درایوهای USb واست مینویسم

مبین رنجبر
شنبه 17 آذر 1386, 10:06 صبح
میخوای سورس فیلتر کردن floppyDrive ها رو از درایو های USB رو واست بنویسم

iran2008
شنبه 08 دی 1386, 23:17 عصر
سلام دوستان من.

من هم یه جاهایی برای قطع کردن یو اس بی جستجو کردم.

اینجا ها رو دیدم : شما ها وارد ترین ببینم میفهمین چی گفته :

http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/31398049/how-to-safely-remove-usb.aspx

خصوصا اون قسمتهایی که نوشته :

Shell("RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll")

:تشویق:

مبین رنجبر
یک شنبه 09 دی 1386, 08:50 صبح
ممنون دوست عزیز .... منبع خوبی بود ... اما من تستش نکردم .. اگر جواب داد حتما خبرتون میکنم

مبین رنجبر
یک شنبه 09 دی 1386, 09:30 صبح
جناب iran2008 من در این منبعی که معرفی کردم رفتم و یه فایل برای Eject کردن درایو USB پیدا کردم .... قبلا هم یکی از کاربرا یه سورس Eject کردن گذاشته بود اما کاری که ما میخواهیم انجام بدیم Disable و Enable کردن درایو USB هست نه Eject .. چون اگر بخوایم به صورت متوالی درایوی رو Eject کنیم ممکنه به دستگاه فلش مموری آسیب برسونه ...

من در این منبع شما یه فایلی رو پیدا کردم که میشه درایو USB رو Eject کرد
لینم لینکشه : ftp://ftp.heise.de/pub/ct/listings/0316-208.zip

در این فایل زیپ یه فایل EXE هست به نام deveject.exe که میتونین به صورت زیر از طریق خط فرمان برای Eject کردن درایو استقاده کنید :

deveject.exe -EjectDrive:H

در خط فرمان بالا H اسم درایو USB ما هست

iran2008
یک شنبه 09 دی 1386, 18:33 عصر
خوب دوستان عزیز

یه سوال دارم -

تفاوت Enable , Disable با Eject کردن چیه ؟

iran2008
سه شنبه 11 دی 1386, 13:58 عصر
خوب دوستان عزیز

یه سوال دارم -

تفاوت Enable , Disable با Eject کردن چیه ؟

مبین رنجبر
سه شنبه 11 دی 1386, 16:54 عصر
دوست عزیز iran2008 ..فرق Eject با Disable و Enable در اینه که ما میخواهیم کاری کنیم که در یک زمان خاصی کاربر نتونه هیچ دستاگ USB و مموری کارتی رو به سیستممون وصل کنه .. یعنی کاربر انتخاب کنه که آیا این دستگاه توسط کامپیوتر شناسایی بشه یا نه .......Eject کردن درست عکس این غضیه هست .. در واقع دستگاه USB ب سیستم وصل خواهد شد و بعد از شناسایی ما میتونیم این دستگاه رو Eject کنیم ... به نظر شما این 2 موضوع شبیه هم هستند ؟

soheil_programmer
جمعه 14 دی 1386, 11:07 صبح
قصد من راه اندازی یک ارتباط بین یک میکروکنترولر و نرم افزار ویژوال بیسیک از طریق پورت USB می باشد.

مبین رنجبر
جمعه 14 دی 1386, 15:14 عصر
خوب Soheil_programmer جان بحث این تاپیک ما هم درباره ارتباط وی بی با USB هست که تا الان به نتیجه ای نرسیده ...

majjjj
شنبه 15 دی 1386, 10:38 صبح
سلام دوستان من.

من هم یه جاهایی برای قطع کردن یو اس بی جستجو کردم.

اینجا ها رو دیدم : شما ها وارد ترین ببینم میفهمین چی گفته :

http://www.eggheadcafe.com/software/aspnet/31398049/how-to-safely-remove-usb.aspx

خصوصا اون قسمتهایی که نوشته :

Shell("RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll")

:تشویق:

این کد برای اجرا کردن تابع های درون کتابخانه shell32.dll مورد استفاده قرار میگیره

مبین رنجبر
شنبه 15 دی 1386, 11:07 صبح
خوب یعنی هیچ راهی نداره که توی وی بی بتونیم با پورت USB کار کنیم ؟

majjjj
شنبه 15 دی 1386, 11:32 صبح
خوب یعنی هیچ راهی نداره که توی وی بی بتونیم با پورت USB کار کنیم ؟

سلام
بیسیک امکان استفاده از کتابخانه های سیستم عامل رو دراختیار کاربرانش قرار میده من فکر کنم ما بلد نیستیم وگرنه باید بشه

Ramin_Mirahmadi
سه شنبه 18 دی 1386, 09:51 صبح
من می خواهم یک مدار دمای محیط رو با vb کنترل کنم
مدار طراحی شده و این طوریه که اگه من به پورت خروجی صفر بدم کد دمای سنسور صفر و اگه یک بدم کد دمای سنسور 1 رو می ده .
اگه کسی بلده در vb کد به دستگاه بفرسته و یه کدی بگیره به من کمک کنه
یک مشکل دیگه هم هست. اون هم اینه که وقتی دستگاه به pc وصل می شه ویندوز دستگاه رو ناشناخته میزنه !
من نو سایت های خارجی خیلی جستجو کردن و به نتیجه خوبی نرسیدم تا اینکه اینجا رو پیدا کردم .
ممنون .

majjjj
سه شنبه 18 دی 1386, 11:55 صبح
جناب iran2008 من در این منبعی که معرفی کردم رفتم و یه فایل برای Eject کردن درایو USB پیدا کردم .... قبلا هم یکی از کاربرا یه سورس Eject کردن گذاشته بود اما کاری که ما میخواهیم انجام بدیم Disable و Enable کردن درایو USB هست نه Eject .. چون اگر بخوایم به صورت متوالی درایوی رو Eject کنیم ممکنه به دستگاه فلش مموری آسیب برسونه ...

من در این منبع شما یه فایلی رو پیدا کردم که میشه درایو USB رو Eject کرد
لینم لینکشه : ftp://ftp.heise.de/pub/ct/listings/0316-208.zip

در این فایل زیپ یه فایل EXE هست به نام deveject.exe که میتونین به صورت زیر از طریق خط فرمان برای Eject کردن درایو استقاده کنید :

deveject.exe -EjectDrive:H

در خط فرمان بالا H اسم درایو USB ما هست

سلام
من از این برنامه شما استفاده کردم رو سیستم من جواب نداد لطفا بگید دقیقا از چه کدی استفاده کردین ایا از shell استفاده کردین

مبین رنجبر
سه شنبه 18 دی 1386, 13:54 عصر
جناب ramin_mirahmadi شما میخواین این پروژتون با پورت USB ارتباط بدین ؟ در ضمن شما بهتره از میکروهای AVR برای ارتباط دستگاه با کامپیوتر استفاده کنین و با استفاده از پورت های پارالل و موازی دستگاه رو کنترل کنید .. در این شمینه میتونم کتاب "میکروکنترلر های AVR " که نویسندش : علی کاهه هست رو تهیه و از اون استفاده کنین .. در ضمن توی این کتاب طریقه ارتباط دستگاه ها با محیط VB رو هم گفته ...

جناب majjj من این برنامه رو امتحان کردم و مشکلی نداشت ... شما هم میتونی از CMD این دستور رو وارد کنی و هم میتونی از Shell کمک بگیری .....

Ramin_Mirahmadi
سه شنبه 18 دی 1386, 22:27 عصر
آقای Lsass.CRC32 (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=35756) من این پروژه را باید با پورت USB بنویسم و بدون AVR
اگه قرار بود AVR بزارم که دیگه نیازی به PC نداشتم !

majjjj
چهارشنبه 19 دی 1386, 09:16 صبح
جناب majjj من این برنامه رو امتحان کردم و مشکلی نداشت ... شما هم میتونی از CMD این دستور رو وارد کنی و هم میتونی از Shell کمک بگیری .....[/quote]

به نظر شما ایا این کد مشکل داره

Shell ("C:\rem\deveject.exe -EjectDrive:i")

مبین رنجبر
چهارشنبه 19 دی 1386, 09:38 صبح
جناب ramin_mirahmadi ما توی این تاپیک هم بحث مون سره ارتباط ویژوال بیسیک با USB هست که تا الان به نتیجه کاملی نرسیده ..

جناب majjj کد شما مشکلی نداره ... اما شما گفتین که ارور میده ..میشه متن ارروری که میده رو اینجا بزارید ؟

در اصرع وقت خودم یه نمونه سورس برای کار با این deveject.exe میزارم

majjjj
چهارشنبه 19 دی 1386, 10:51 صبح
جناب majjj کد شما مشکلی نداره ... اما شما گفتین که ارور میده ..میشه متن ارروری که میده رو اینجا بزارید ؟

هیچ اروری نمیده و چراغ فلش هم خاموش نمیشه

مبین رنجبر
چهارشنبه 19 دی 1386, 11:18 صبح
جناب Majjj شما بهتره این برنامه رو از خط فرمان CMD اجرا کنید ببینید کار میکنه ....

majjjj
پنج شنبه 20 دی 1386, 09:44 صبح
جناب Majjj شما بهتره این برنامه رو از خط فرمان CMD اجرا کنید ببینید کار میکنه ....
سلام
ممنون میشم بگید دقیقا چکار باید کرد من که تو داس نتونستم لطفا بگید دقیقا چکار کنم

مبین رنجبر
پنج شنبه 20 دی 1386, 09:51 صبح
با دستور CD به فولدری که فایل deveject.exe هست برید و توی خط فرمان اینو بنویسید :

Deveject.exe /?با دستور بالا تمامی مثال ها و راهنمایی هایی برای استفاده از این دستور نمایان میشه که میتونید ازش کمک بگیرید و برای Eject کردن دستور زیر رو توی خط فرمان بنویسید :

DevEject.exe -EjectDrive:H

در دستور بالا H نام درایو هست

majjjj
پنج شنبه 20 دی 1386, 10:35 صبح
با دستور CD به فولدری که فایل deveject.exe هست برید و توی خط فرمان اینو بنویسید :

Deveject.exe /?با دستور بالا تمامی مثال ها و راهنمایی هایی برای استفاده از این دستور نمایان میشه که میتونید ازش کمک بگیرید و برای Eject کردن دستور زیر رو توی خط فرمان بنویسید :

در دستور بالا H نام درایو هست

ممنون من هم همین کاررو قبلا انجام دادم اما بازهم نشد

مبین رنجبر
پنج شنبه 20 دی 1386, 10:42 صبح
والا نمیدونم .. شاید ویندوزتون مشکل داشته باشه ... نمیدونم ... توی CMD هیچ error ای نمیده ؟

majjjj
پنج شنبه 20 دی 1386, 11:16 صبح
والا نمیدونم .. شاید ویندوزتون مشکل داشته باشه ... نمیدونم ... توی CMD هیچ error ای نمیده ؟
چرا میگه

unknow argument '-ejectdrive:i'?

majjjj
پنج شنبه 20 دی 1386, 11:28 صبح
روی یک سیستم دیگه هم چک کردم همین مشکل رو داره

مبین رنجبر
پنج شنبه 20 دی 1386, 12:03 عصر
من فکر کنم شما یه جای کار رو اشتباه تایپ میکنید ...

Help این فایل به صورت زیره :

Usage: deveject -EjectDrive:<Drive>|-EjectName:<Name>|-EjectId:<DeviceId> [-v] [
-Debug]که برای Eject درایو به صورت زیر میگه بنویسید :

deveject -EjectDrive:<Drive>جناب Majj شما تمامی مثال های زیر رو بنویسید شاید یکی کار کنه :

deveject -EjectDrive:Hdeveject -EjectDrive:H:
deveject -EjectDrive:H:\

در ضمن باید بگم H درایو USB ما هست

soheil_programmer
جمعه 21 دی 1386, 10:01 صبح
آقا من برای راه اندازی USB توی VB6 یه همچین چیزی میخوام البته بدون چیپ!
http://www.ftdichip.com/Drivers/VCP.htm

مبین رنجبر
پنج شنبه 27 دی 1386, 17:09 عصر
جلوگیری از انتقال اطلاعات به حافظه های USB :

HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control

یه کلید ( Key ) بسازید به نام : StorageDevicePolicies .. و داخل این کلید یه وقدار DWORD بسازین به نام : writeProtect و مقدار اون رو به 1 تغییر بدین .. برای غیر فعال کردن این روش مقدار رو 0 بدین .. بعد از ریستارت کردن سیستم تغییرات اعمال میشود ...

از این پس اگر بخواهیم اطلاعاتی را به یک حافظه فلش یا هر نوع حافظه همراه مانند Mp3 player ها منتقل کنید با پیغام خطا خواهیم شد.

این ترفند تنها روی ویندوز XP سرویس پک 2 قابل انجام است.

mohseng
یک شنبه 21 بهمن 1386, 03:17 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش من کارم برنامه نویسی برای دستگاهای cnc هستش و به همین دلیل باپورت usb زیاد کاری نداشتم ولی بنده هم مثل همه دوستان خیلی علاقه مند هستم که کار با usb را یاد بگیرم .
من دقیقا مورد سوال شمارو نفهمیدم ولی من خودم هر موقع میخوام پورت usb را enabel کنم از input32.dll استفاده میکنم برای مثال وقتی یه وسیله usb مشل گوشی به پورت وصل هست( مثل گوشی) من ابتدا پورت را disabel میکنم بعد وسیله را جدا میکنم حالا اگر فکر میکنید بدردتون میخوره بگید تاروش کاملشو بنویسم

مبین رنجبر
یک شنبه 21 بهمن 1386, 09:25 صبح
بله جناب mohseng شما روشی که گفتینو توضیح بدین .. بلاخره بهتر از هیچی هست که .... در ضمن اگر یه راهی بود که میشد با پورت USB به صورت کامل در VB کار کرد خیلی عالی میشد .. در واقع ما بحثمونم هم توی این تاپیک اینه که بتونم در VB با پورت USB کار کنیم

khorrami
جمعه 26 مهر 1387, 12:56 عصر
سلام
ممنون به خاطر برنامه
چطور میشه یک پورت را پیدا کرد مثلا Com4 وقتی usb وصال میشه usb serial port(com) f

nokhodsiah2001
سه شنبه 26 آذر 1387, 12:03 عصر
دوستان ظاهراً مطالب ناقص مونده و راهی برای کنترل USB پیدا نشد

البته من چنین روشی رو میشناسم که می تونید با کد نویسی تو برنامه بیارید

HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentContolSet > Services > USBSTOR

Start رو انتخاب کنید و مقدارش رو برای فعال شدن USB برابر 4 و برای غیر فعال شدن برابر 3 قرار دهید

nokhodsiah2001
سه شنبه 26 آذر 1387, 12:06 عصر
ولی من هم مشکلم کار کامل با USB هستش مثلاً چه طور میشه فرمت فلش مموری رو تغییر داد یا اطلاعاتش رو مخفی کرد یا مثلاً کاملاً protect کردش یعنی یک جورایی قفل USB ساخت

Anis131313
یک شنبه 09 مرداد 1390, 02:50 صبح
http://mbt925.persiangig.com/Image/UsbSpyScrShot.png

7 نفر از دوستان این نمونه رو دانلود کردن ولی هیچ کدوم تشکر نکردن.

هر طوریم که فکر کنین ، بالاخره دوستمون برای نوشتن این نمونه وقت صرف کردن پس مطمئن باشید تشکرتون حروم نمیشه.

کاری که دوست دارین دیگران براتون انجام بدن رو خودتون چرا انجام نمی دین !!!

چیزی توی این دنیا گم نمیشه ... :بوس:

Black_Strom
پنج شنبه 07 مهر 1390, 13:15 عصر
من فکر کنم نوع Removable Type فقط مخصوص usb ها نیست ممکنه برای ram drive ها و داریو های مجازی که clone cd ایجاد می کنه یا demon tools هم تشخیص بده و در اینصورت ممکنه مشکلاتی براب برنامه ایجاد شه پس دقت کنید

محسن واژدی
پنج شنبه 07 مهر 1390, 21:04 عصر
من فکر کنم نوع Removable Type فقط مخصوص usb ها نیست ممکنه برای ram drive ها و داریو های مجازی که clone cd ایجاد می کنه یا demon tools هم تشخیص بده و در اینصورت ممکنه مشکلاتی براب برنامه ایجاد شه پس دقت کنید

سلام
APIی GetDriveType نوع دستگاه ها را تشخیص میدهد، یعنی برای همه درایوهای CD اعم از مجازی و واقعی مقدار 5 یعنی CD-Rom و برای RamDisk ها مقدار 6 را برمیگرداند

موفق باشید

Black_Strom
جمعه 08 مهر 1390, 04:40 صبح
ببنیدی فکر کنم با مثال و تصویر بهتر است :
به تصویر زیر نگاه کنید که هر دو نوع درایو های مجازی و دی وی دی رام من را از یک نوع برگردونده !!!

76035

اما در تصویر زیر که من یک flash اضافه کردم به سیستم این درایو نوعش را 2 یا همون ramovable type برگردونده

76036
و منظور من اینه که نمیشه نوع درایو های fix شده مثل دی وی دی رام را از درایو های مجازی تشخیص داد هر دو نوع 5 میدن

کد هم ضمیمه شده فقط نام درایو ها را عوض کنید .

این را گفتم هم جهت یادآوری دوستان و اینکه ممکنه سی دی رام ها یا رایترها یا ... که به صورت external نصب میشن روی سیستم تاثیر داشته باشه.
یعنی حدس میزنم ممکنه چنین cdrom یا dvdrom ها را از نوع removable تشخیص بده شایدم نوع cdrom
برای همین مساله عرض کردم دقت کنید

Black_Strom
جمعه 08 مهر 1390, 04:56 صبح
چند نکته فقط جهت یاداوری :

رم ریدر ها و هاب های usb ممکن است نصب باشند اما فلشی یا usb وصل نباشد پس فقط تشخصی درایو کافی نیست و باید حتما چک شود که امکان کار روی اطلاعات یا داده ها هست یا خیر
همچنین این مطلب برای فلش هایی که قفل نرم افزاری یا سخت افزاری lock و unlock دارند همچنین رم هایی موبایل که ممکن است توسط گوشی پسورد گذاری شده باشند نیز صدق میکند

قفل های tiny هم که از نوع usb هستند هم ....

یا ممکنه کسی سی دی رام یا رایتر یا دی وی دی رام یا دی وی دی رایترش را به صورت external توسط usb وصل کنه که من این را چک نکردم اما به احتمال زیاد از همون نوع 5 میشه.

ممنون.

mehrdad-07
چهارشنبه 27 دی 1391, 13:33 عصر
بابا مسخره کردی ؟؟ این که ویروسیه

mehrdad-07
چهارشنبه 27 دی 1391, 13:43 عصر
خوبه

چطور میشه با این یه آنتی اتوران ساخت ؟

لطفا یکی بسازین